Bereik je Doelen Opleidingen - KTNO geaccrediteerd - HBO Niveau

Dé Bereik je Doelen Opleider van Nederland

By Maike van Meulen

Maike van Meulen

Eigenaar Bereik je Doelen Opleidingen

Het ultieme Bereik je Doelen recept?

Creatiekracht en manifestatiekracht is essentieel voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Maar de wereld zit ook vol met rotondes. Hoe kun je omgaan met rotondekwesties op jouw pad naar je doel toe?

De afgelopen jaren heb ik mij met een heel team gespecialiseerd in het bereiken van je doelen waar je blij van wordt en duizenden mensen voorwaarts mogen begeleiden. Ik heb daarnaast 15.000+ mensen persoonlijk geholpen in werk en leven. Ook werden mijn e-books, boeken en podcast meer dan 70.000 keer gedownload.

Je zou het misschien niet verwachten, maar je hoeft geen genie te zijn om Bereik je Doelen Expert te worden in je werk en leven. Dit is iets wat wij jou kunnen leren.

Als ik jou een lading ingredienten en tooling geef en je vraag om hier een resultaat mee neer te zetten, dan is de kans klein dat dit optimaal gebeurt. Wanneer ik jou daar echter een stap voor stap recept bij geef, dan staat er binnen no time een mens met structureel meer rust, focus en houvast. Jij kunt ook jouw doelen bereiken, zonder dat je daar jarenlang voor geleerd hebt...

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07

Rank #1 als Bereik je Doelen Opleider van Nederland

De afgelopen jaren heb ik een zeer effectieve strategie omtrent het bereiken van je doelen ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons enorm onderscheiden in de markt met het allerbeste voor jou en ons op #1 kunnen ranken. Zelfs door sceptici worden de resultaten in hun werk en leven verbluffend gevonden. Door dergelijke reviews krijg ik inmiddels vele honderden mails en berichten van mensen. Ik voel mij enorm dankbaar dit werk te mogen uitdragen.Opleidingen


Voorzijde

Transformeer jouw Potentie Seminar

Na jarenlang in de praktijk onderzocht te hebben hoe je effectief je doelen kunt bereiken, weten wij met een team aan psychologen, topsporters en trainers precies wat wel en niet werkt. We hebben letterlijk doelen niet bereikt door de verkeerde technieken te gebruiken (auww!). Maar ik heb ook prachtige technieken in een Bereik je Doelen Model ontwikkeld waardoor mensen exponentieel groeide door het volgen van de juiste strategie. Ontdek deze prachtige 4-urige intensieve opleidingsdag: Transformeer jouw Potentie!

24 juni van 9.00u tot 13.00u in het Kloosterhotel in Vught

jasper

Wat Maike in haar levenswerk geeft, komt duidelijk vanuit een doorvoelde plek. En dat weet ze te vertalen naar een praktische en positieve manier om je leven weer op de rit te krijgen. Mijn ziel, hart en hoofd doen een dansje bij haar woorden, die velen zullen helpen om hun plek van bestemming te vinden. Dank je wel Maike!

Jasper Merle

DSC_0071_preview.jpeg - kopie - kopie - kopie

Bereik je Doelen Practitioner Opleiding

Na jarenlang in de praktijk onderzocht te hebben hoe je effectief je doelen kunt bereiken, weten wij met een team aan psychologen, topsporters en trainers precies wat wel en niet werkt. We hebben letterlijk doelen niet bereikt door de verkeerde technieken te gebruiken (auww!). Maar ik heb ook prachtige technieken in een Bereik je Doelen Model ontwikkeld waardoor mensen exponentieel groeide door het volgen van de juiste strategie. Ontdek deze prachtige 18-daagse geaccrediteerde Bereik je Doelen Opleiding!

Startdata van 10.00u tot 17.00u in het Kloosterhotel in Vught:

Maandag 6 september en dinsdag 7 september 2021

mockuper

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Van harte beveel ik de aanpak van Maike aan. Mijn hele leven ben ik een doelenjager geweest. Daardoor heb ik een enorme record aan successen behaald, zoals wereldkampioen in de vechtsport en 88 boeken geschreven. Je doelen behalen, smaakt altijd naar meer. Een praktisch systeem hebben, is een garantie dat je veel sneller je doelen haalt en gemotiveerd blijft. Velen van ons dromen, een klein percentage durft uit hun comfortzone te stappen en groter te denken dan wat van je verwacht wordt. Met haar aanpak maak je jouw kans om keer op keer successen te boeken. Geniet hiervan met Maike als goede gids!

Arnold Martina

70.478

Trouwe lezers en volgers

17.389

Tevreden klanten

20

Jaren werkervaring

WhatsApp Image 2021-05-26 at 14.39.17

Life changing!

Bedankt Maike dat je een engel op mijn pad bent. Alle onrust is weg. Ik sta nu in de ochtend op met een gevoel vol moed, kracht en energie! Je geeft me overzicht, focus, richting, houvast in mijn werk en leven die ik zelf even niet heb kunnen vinden. Geweldig. Life changing! Zo fijn! Ik kan mij geen betere begeleider en mentor voorstellen!

Shirley van Doesburg

Ik ben met enorm veel energie en inspiratie verder gegaan na de mooie groep met mensen. Ieder met een eigen verhaal, capaciteiten, ambitie, (on)zekerheden, visie en wensen voor de toekomst. Ik heb nu een goede dosis focus om me op mijn onderneming te richten zodat ik nog meer mensen kan helpen meer uit het leven te halen door fysieke, mentale en emotionele vrijheid te ervaren. Dank je wel Maike!

Nicole van Hoorn - Van den Broek

1517727176259

Fantastisch dankbaar!

Speciale woorden van dankbaarheid voor Maike. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend, warm en behulpzaam is zij. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken voor het bereiken van mijn doelen waar ik blij van wordt. She walks her talk en past zelf ook haar eigen kennis dagelijks toe. Maike, mijn dank is groot!

Frank Visseren

20181011-113211-_PKF61551

Wordt een Meester in het transformeren van jouw potentie!

Na jarenlang in de praktijk onderzocht te hebben hoe je effectief je doelen kunt bereiken, weten wij met een team aan psychologen, topsporters en trainers precies wat wel en niet werkt. We hebben letterlijk doelen niet bereikt door de verkeerde technieken te gebruiken (auww!). Maar ik heb ook prachtige technieken in een Bereik je Doelen Model ontwikkeld waardoor mensen exponentieel groeide door het volgen van de juiste strategie. Mensen leven hun missie, hun roeping én weten HOE zij deze dagelijks kunnen behalen in hun werk en leven.

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Wauw, mis deze afslag niet!

Giel Beelen, Radio DJ, Presentator en oprichter KUKURU
©
2020. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.