fbpx

AUTEURSMAAND. Interview met Maike van Meulen

AUTEURSMAAND. Interview met Maike van Meulen

Maike van Meulen - 23/05/2020 - In het Nieuws / Nieuws

 

 

 

AUTEURSMAAND met Maike van Meulen. Bereik je Doelen in Veranderende tijden.

Maike zat jarenlang vast op de rotonde van het leven. Ze kon de afslag niet vinden. Na een eetstoornis is zij zich gaan storten op persoonlijke ontwikkeling en alles wat daarbij hoort. Tegenwoordig wordt zij de Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw genoemd. Zij combineert haar visie en achtergrond als sociaal organisatorische bedrijfskundige in de betekeniseconomie samen met haar NLP Master en Systemische coach certificering voor ondernemers en teams om succes te creëren in werk en leven. Ze vertelt openhartig over haar ondernemersreis en haar persoonlijke reis. Haar boek ‘In 10 Stappen Evolutionair je Doelen Bereiken’ verschijnt in juni 2020. Maike heeft met deze parel een sublieme verbinding gelegd tussen de betekeniseconomie in wording en het doelgericht manifesteren. Creatieve veranderaars zijn daar dagelijks mee bezig. Hoe verlaat je de rotonde en stel je betekenisvolle doelen vanuit je hoofd, hart, lichaam en ziel? Voor Maike zelf, met haar unieke mix als wetenschapper, levenskunstenaar en manifestor is dit ‘daily practice’. Doe er je voordeel mee.

Tekst en interview door Jeanet Bathoorn van de Vrijheids Ondernemers Podcast.

 

Bekijk het interview hieronder of ga naar je favoriete podcastapp en zoek op ‘Bereik je Doelen Podcast’ Episode 29. Verwonder, geniet en ervaar!

 

 

 

Bestel nu het veelbesproken boek van Maike om je afslag op de rotonde te pakken en om vooraanstaand te blijven als vastloper of vooroploper.

 

‘Structuur biedt ruimte voor avontuur. Een waardevol boek, waarin Maike inspeelt op de veranderende tijden voor het bereiken van doelen vanuit actie. Zonder doelen is hockeyen saai. Zorg dus altijd voor twee palen en een lat. Haar persoonlijke verhaal maakt het boek, naast de praktische oefeningen, krachtig en boeiend. Een aanrader!’ Marc Lammers Innovatiecoach en oud-bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam

 

 

Over Maike van Meulen

Maike is expert in leiderschap, veranderkunde en de weg naar succes door zelfcoaching en het zetten van heldere kaders voor resultaat. Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na een opleiding of spreeksessie met Maike. Je creëert voorwaarts als mens en met jouw business. Eerder stond Maike met topsprekers in het programma zoals Margriet Sitskoorn, Michiel Vos, tussen gerenommeerde professoren in Dubai, met Jan Rotmans en coacht zij ook BN-ers. Regelmatig verschijnt zij in de media. Bestel het boek ‘In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken. Vergroot je focus en succes. Blijf vooraanstaand’. 

 

 

 

 

Laat een bericht achter
Stel je vraag, neem contact op!

Maike van Meulen, AYA Health

KvK 64977137
0416-202891

 

Schrijf je in voor nieuws, events en meer!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. Abonneer je op jouw toekomst! Meld je aan voor enthousiaste en hoogwaardige updates, praktische oefeningen en inzichten.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers