fbpx

AYA Energy Balance® 

AYA Energy Balance met Maike van Meulen

AYA Energy Balance® met Maike van Meulen. Wekelijkse lessen ontspannen liggend op een matje in comfortabele kleding op blote voeten.

Sta stevig en bloei verder! Je wilt leren werken met je energie. 

Als Vertegenwoordiger van de Nieuwe Tijd neemt Maike je mee naar jouw´Power of Origin´. Hiermee leer je alles over jouw Zijn in stappen te integreren zodat je evenwichtig en stevig geworteld staat in deze turbulente tijd. Kom naar deze wekelijkse lessen en ervaar rust, energie, inzicht, terwijl je ligt op een matje onder de begeleiding van Maike. Liggen in rusttoestand met je lichaam doet enorm veel om alles te integreren met je opgedane inzichten in het dagelijkse leven. Maike zorgt voor balans in je lichaam door jouw energie samen te laten gaan met jouw hoofddenken. Dit is NIEUW voor mensen en prachtig om te ervaren. Een wellness voor de ziel.

Stuur een e-mail naar info@maikevanmeulen.nl voor je vragen, of er nog een plek is, en voor aanmelden voor deze prachtige lessen die je aan jezelf wilt geven.

AYA Energy Balance
WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''Kom tot rust en inzicht. Je energie kunnen herkennen in en om je lijf heen is goud. Deze informatie hebben we te integreren met ons hoofddenken. Ik ben hier om mensen te leren hoe je dit kunt doen en toepassen om stevig te staan in de dagelijkse praktijk.''

 

- Maike van Meulen