fbpx

Back to Nature
Walk & Talk 3 uur

Back to Nature met Maike van Meulen

Ontspan en ontdek de natuur in ieder seizoen voor je eigen waardevolle inzichten. Wandel met Maike en ervaar een onvergetelijk moment als wellness voor de ziel! Genieten!

Laat je onderdompelen door de magie van de natuur. Praktisch, vermakelijk en plezierig. 

Tijdens deze ontspannen wandeling ga je terug naar jouw Power of Origin. Naar jouw kracht van nature. Laat je meenemen en laat de rest even los onder begeleiding van Maike van Meulen.

Het is ongekend hoe dit je energie geeft en de verbinding met jou terugbrengt.

Ontdek de evenwichtige innerlijke vitaliteit!

We wandelen kort, rustig, en praten wat met elkaar. Lopen en praten wordt aangenaam afgewisseld. Laat je meenemen met Maike als gids en begeleider.

De Back to Nature Walk & Talk vindt plaats van 10.00u tot 13.00u a 48,-. Neem wat te drinken en eten mee voor jezelf als je dit wilt. Vermijd koffie of andere cafeine houdende dranken in verband met de doorstroming van je energie. 

Verzamelpunt: De Roestelberg, Roestelbergseweg 2, Kaatsheuvel, bij het prachtige natuurgebied Loonse en Drunense Duinen.

Stuur een e-mail naar info@maikevanmeulen.nl voor je vragen, of er nog een plek is, en voor aanmelden voor deze prachtige ontspannen wandeling met veel inzicht die je verder brengt.

preprocessed
WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''In de natuur zijn brengt helderheid, overzicht en inzicht. Mijn levenservaring en kennis hieromtrent geef ik graag door als wellness voor onze ziel. Loop mee en geloof in wonderen.''

- Maike van Meulen