fbpx

Be Deep Underwater
19.30u tot 22.00u

Kom oneindig verder in je bewustzijn. Een verdiepingsavond met enorm veel waardevolle inzichten voor wie openstaat en aanvullende nieuwe informatie wilt ontvangen. Alles met vriendelijkheid, wijsheid, plezier en lichtheid aan je gegeven. 

Verdiep voor jouw oneindige expansie. Sta stevig te allen tijde en ook in de tijd die nog komen gaat. Het is het meest belangrijke wat je aan jezelf kunt geven.

Tijdens deze avond zijn we samen met maximaal 8 personen. Op individueel niveau transformeer je verder met wat jou dient omtrent al jouw levenskwesties. Vanuit jouw zijn kom je verder met de vele inzichten die aan je gegeven worden. Je hoeft niets voor te bereiden. Je weet dat je hier wilt zijn en staat open voor jouw eigen verdere bloei. De interactie tussen elkaar wordt als heel waardevol ervaren, en ook de warmte, verbinding en vriendelijkheid. Sluit aan en voel je meer dan welkom!

Schrijf je hieronder in voor updates met de nieuwste data. Zo kun je op jouw moment kijken wanneer je aan kunt sluiten.

preprocessed
WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''Sta stevig in turbulente tijden. Zie en ervaar deze avond als een belangrijke 'eik punt' op een plek waar je volledig kunt zijn wie je bent. Voel je welkom en steeds weer dieper thuis bij jou.''

- Maike van Meulen