fbpx

Be Deep Underwater Verdiepings Avond
19.30u - 22.00u

Be Deep Underwater met Maike van Meulen

Kom oneindig verder in je bewustzijn. Een verdieping met enorm veel waardevolle inzichten voor wie openstaat en aanvullende nieuwe informatie wilt ontvangen. Alles met vriendelijkheid, wijsheid, plezier en lichtheid aan je gegeven. 

Verdiep voor jouw oneindige expansie. Sta stevig te allen tijde en ook in de tijd die nog komen gaat. Het is het meest belangrijke wat je aan jezelf kunt geven.

Tijdens deze verdieping zijn we samen met maximaal 8 personen. Op individueel niveau transformeer je verder met wat jou dient omtrent al jouw levenskwesties. Vanuit jouw zijn kom je verder met de vele inzichten die aan je gegeven worden. Je hoeft niets voor te bereiden. Je weet dat je hier wilt zijn en staat open voor jouw eigen verdere bloei. De interactie tussen elkaar wordt als heel waardevol ervaren, en ook de warmte, verbinding en vriendelijkheid. Sluit aan en voel je meer dan welkom!

Tijd: 19.30u - 22.00u
Bedrag: 48,- inclusief drankjes, wat lekkers.
Waar: H.N. Freericksstraat 14, 5165 ES, Waspik. Ligt tussen Breda en Den Bosch en ligt centraal gelegen op maximaal 1 uur afstand van Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Bergen op Zoom, Arnhem, Eindhoven, Tilburg. 

Stuur een e-mail naar info@maikevanmeulen.nl voor je vragen, of er nog een plek is, en voor aanmelden voor deze avond voor jou.

WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''Sta stevig in turbulente tijden. Zie en ervaar deze dag als een belangrijke 'eik punt' op een plek waar je volledig kunt zijn wie je bent. Voel je welkom en steeds weer dieper thuis bij jou.''

- Maike van Meulen