Effectief in de juiste richting met BeDo Programming®.

met Maike van Meulen

Wat is BeDo Programming® 3-daagse?

BeDo Programming gaat over de combinatie van onszelf in diepere, bredere zin leren kennen én doen wat daadwerkelijk voor ons werkt. Het gaat over connectie met onszelf, rust in ons hoofd en resultaat dat telt. Het gaat over Zijn en Doen.

Leer alles op gebied van bestaansregulatie. 

Er is beperkt plek door de kleine groepen waarmee we graag werken tijdens deze transformerende dagen. Dit om alle persoonlijke vragen te kunnen beantwoorden. Wees er snel bij. Het stroomt snel vol!

Wat je kunt verwachten tijdens BeDo Programming® 3-daagse van 10.00u tot 16.00u in Waspik

 • Voor iedereen die op zoek is naar dieper inzicht in zichzelf en de nieuwe tijd.
 • Vergroot en verdiep je groei en maak je volgende stap!
 • Ervaar plezierige, ontspannen, praktische en steevast transformerende dagen
 • Ontvang een persoonlijke en fundamentele 1 op 1 analyse tijdens deze verdiepingsdagen voor jezelf.
 • Leer alles over onze interne systeemwerking als mens met BeDo Programming!
 • Je gaat zelf ook aan de slag met alle inzichten, oefeningen, tooling, zodat BeDo Programming verankerd wordt in jou.
 • Ervaar een resultaatgerichte reis in een groep met max 10 deelnemers. Het aantal deelnemers voor deze ontmoetingen zijn klein. Zo zorgen we ervoor dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt gedurende deze steevast transformerende dagen.
 • Krijg ook toegang tot online videolessen als naslagwerk en onder andere mijn boek: In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken
 • Verzorgd word je tijdens de drie dagen met korte pauzes, koffie, thee, fris, en een mooie verzorgde lunch.
 • Verwacht een sfeer van warmte, focus, rust in het hoofd, resultaatgerichtheid, diepgaande kennis, nieuwe inzichten, gezien en gehoord worden, veiligheid, dynamische levendigheid en energie.
 • BeDo Programming Certificaat. Internationaal gecertificeerd.
 • Onderscheid jezelf in de markt met de BeDo Programming Certificatie en vul jezelf aan met deze universele en nieuwe inzichten, naast de verdere kennis die je inmiddels hebt.

 

De investering voor dit in Nederland unieke BeDo Programming® 3-daagse:

€ 1.499,-

Inclusief btw.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen of het door je werkgever te laten betalen.
De factuur kan ook anoniem gemaakt worden. Bespreek gerust de wensen en mogelijkheden hiervoor.
info@maikevanmeulen.nl

 

Bereik je Doelen Leiderschap Empowerment Maike van Meulen

BeDo Programming® Certificatie 3-daagse

Na jarenlang in de praktijk onderzocht te hebben hoe bestaansregulatie in elkaar zit, weten wij met een team aan psychologen, topsporters en trainers precies wat wel en niet werkt. We hebben letterlijk doelen niet bereikt door niet werkende technieken te gebruiken (auww!). Maar ik heb ook prachtige technieken ontwikkeld en samengevoegd in BeDo Programming. Hierdoor groeien mensen exponentieel verder vanuit hun eerste natuur. Ontdek deze prachtige BeDo Programming 3-daagse. De inhoud wordt nergens anders gegeven. Transformeer en stoom jezelf klaar voor een nieuw tijdperk die al is begonnen!

Startdata van 10.00u tot 16.00u in Waspik (Let op: vol of bijna vol!):

- 17, 24, 31 mei 2022 (VOL!)
- 20, 27 mei, 3 juni 2022 (VOL!)
- 7, 14, 21 juni 2022 (VOL!)
- 9, 16, 23 juni 2022 (VOL!)
- 28 juni, 4, 5 juli 2022 (VOL!)
- 30 juni, 7, 8 juli 2022

WhatsApp Image 2021-05-26 at 14.39.17

Gun jezelf een verdere verdieping en een verrijking. Zet alles op de juiste koers!

Zo aan te raden! Alle onrust is weg. Ik sta nu in de ochtend op met moed, kracht, focus en energie! Je geeft me met BeDo Programming overzicht, richting, houvast in mijn werk en leven die ik zelf even niet heb kunnen vinden. Geweldig. Een aanpak die ik de rest van mijn leven meeneem!

Shirley van Doesburg

20181011-115653-_PKF64211

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

De wijsheid van Maike is heel bijzonder en krachtig. Geniet en heb plezier met Maike als je goede gids!

dr. Roy Martina

17.389

Tevreden deelnemers die je voor zijn gegaan

Ik ben met enorm veel energie en inspiratie verder gegaan na de mooie groep met mensen. Ieder met een eigen verhaal, capaciteiten, ambitie, (on)zekerheden, visie en wensen voor de toekomst. Ik heb nu een goede dosis focus om me op mijn onderneming te richten zodat ik nog meer mensen kan helpen meer uit het leven te halen door fysieke, mentale en emotionele vrijheid te ervaren. Dank je wel Maike!

Nicole van Hoorn - Van den Broek

1517727176259

Fantastisch dankbaar!

Kennis voor het leven! Speciale woorden van dankbaarheid voor Maike. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend, warm en behulpzaam is zij. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. She walks her talk en past zelf ook haar eigen kennis dagelijks toe. Maike, mijn dank is groot!

Frank Visseren

InShot_20200330_143808460

Effectief in de juiste richting met BeDo Programming®!

De afgelopen jaren heb ik een gave wijze ontwikkeld voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Met deze bestaansregulatie kun je alles aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat we met BeDo Programming ons onderscheiden in de markt met het allerbeste voor jou en ons op #1 kunnen ranken. Zelfs door sceptici worden de resultaten in hun werk en leven verbluffend gevonden. Door dergelijke reviews krijg ik inmiddels vele mails en berichten van mensen. Ik voel mij ontzettend dankbaar dit werk te mogen uitdragen.

Kies je datum en schrijf je in!
bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Wauw, mis deze afslag niet!

Giel Beelen, Radio DJ, Presentator en oprichter KUKURU

FAQ's

 

Wat als ik niet zeker weet wat ik wil? Het is jouw tijd, en jouw tijd kun je maar één keer besteden. Maike is er voor jou om al je vragen te beantwoorden naast alle inzichten die zij geeft. Maak er gebruik van! We leven in een tijd waarin het belangrijk is erachter te komen wat we precies willen. Dit vraagt dieper inzicht in onszelf en hoe je het vervolgens concreet gaat toepassen in de praktijk. Deelnemers leren tijdens de BeDo Programming 3-daagse zichzelf begrijpen en reguleren wat voor hun werkt. Kies jouw datum en schrijf je in!

 

Hoe groot is de groep? Momenteel richten wij ons op kleine groepen met maximaal 10 deelnemers om alle persoonlijke vragen die er zijn te kunnen beantwoorden. Hierdoor stromen de groepen snel vol. Schrijf je snel in. Vol is vol.

 

Waar ligt Waspik eigenlijk? De BeDo Programming 3-daagse wordt gehouden in Waspik. Waspik is een prachtig groen gelegen dorpje dat hoort bij gemeente Waalwijk. Waspik ligt centraal tussen Breda, Dordrecht, 's-Hertogenbosch en Tilburg in. Vanaf Waspik draai je zo de snelweg op. Het ligt slechts 40 minuten tot een uur van steden als Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Bergen op Zoom. Parkeren kan gratis voor de deur.

 

Kan ik deze opleiding door mijn werkgever laten betalen? Ja dit gebeurt regelmatig, bijvoorbeeld als outplacement of coachingstraject. Kies voor een belafspraak of mail naar info@maikevanmeulen.nl om het daarvoor gemaakte formulier te ontvangen en te sparren hoe we je verder kunnen helpen.

 

Welke type mensen komen er? De mens in de breedste zin van het woord. We staan voor participatie en inclusie. Gezien en gehoord worden. Je welkom voelen. Resultaat is wat telt. Het zijn mensen die openstaan, nieuwsgierig en leergierig zijn, door willen bloeien, ratio en gevoel willen combineren. Alles willen weten over bestaansregulatie. Tijdens de sessies met Maike gaat het vooral over jou. Over onszelf. De mix van mensen wordt altijd als heel waardevol en inspirerend ervaren! Mensen komen vanuit het hele land en reizen er graag voor!

 

Kan ik ook in deeltermijnen betalen? Dit is geen probleem. Neem hiervoor contact op met jouw vraag via info@maikevanmeulen.nl

 

Wat als ik het niet kan betalen maar BeDo Programming enorm zal bijdragen aan mijn kwaliteit van leven? BeDo Programming is voor iedereen bedoeld. We gaan graag in gesprek met jou voor de mogelijkheden. Waar een wil is, is een weg!

 

Andere vragen? Mail ons op info@maikevanmeulen.nl, vraag een gewenste belafspraak per mail aan om samen te sparren of bel direct naar 0416-202891.

Voel je aan alles dat dit het voor jou is, maar vind je het ook spannend?

Twijfel je of je nu wilt starten met Maike van Meulen als jouw spiegel tijdens deze 3-daagse? Twijfelen, geen besluiten nemen, angst of bang zijn belemmert ons in het leven fundamenteel. Je bent goed genoeg. Kom naar de transformerende BeDo Programming 3-daagse of neem contact op bij algemene vragen. Voel je welkom!

We spreken je graag snel!

186510034_10159665135081967_3687388721754236954_n

Over Maike van Meulen, Oprichter BeDo Programming®

BeDo Programming® is mijn levenswerk. En dat mag ik iedere dag doorgeven aan mensen! Vanuit mijn persoonlijke verhaal, wetenschappelijk onderzoek en praktische oefeningen komen prachtige transformaties bij de mensen tot stand. Als onderzoeker, psychoanalyticus en praktische managementwetenschapper zie ik mijzelf als instrument voor de mens die ik wil inspireren en voorwaarts laat bewegen. Ik ben geboren voor het overbrengen van informatie en kennis van de toekomst aan mensen. Vroeger kende ik zelf geen doel meer in mijn leven. Ik gun dan ook iedereen een bestaansregulatie waar je blij van wordt vanuit dieper en breder inzicht. Dat je kunt bereiken wat daadwerkelijk voor je werkt vanuit plezier, connectie met jezelf, overzicht en rust. Vanuit ik, de ander en de wereld om ons heen.

Ben je klaar voor jouw verschuiving?
Ik hoop je snel te ontmoeten!

Warme groet van Maike
Bereik je Doelen waar je blij van wordt.
Auteur, trainer, spreker, therapeut.

iris_hond_reageert

Zo bijzonder en mooi hoe Maike je begeleid en kan duiden. Maak haar vergaande en diepgaande kennis mee!

Iris Hond
©
2020. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.