Maike van Meulen Stichting Next Step

Maike van Meulen, Bereik je Doelen auteur, therapeut en coach.

''Wauw, life changing impact op mijn hele welzijn. Super dankbaar. Ik kan mij geen betere coach en mentor voorstellen. Dank je Maike!'' - Shirley

Mijn specialisaties waaruit je kunt kiezen

1. Bereik je Doelen Coach en Integratief Therapeut - Meest gekozen!

Dag en nacht bestudeer ik de psyche van de mens als mijn levenswerk. Al duizenden mensen heb ik in groepen en 1-op-1 mogen begeleiden. Bereik je innerlijke doelen om je uiterlijke doelen te bereiken. Kom thuis bij jezelf en maak de weg vrij! Ik voel snel waar jouw knelpunt zit. De resultaten zijn verbluffend met inzichten die je de rest van je leven meeneemt! Ontdek rust, overzicht, structuur en focus.

2. Reiki behandeling voor heling van lichaam, geest en ziel

Alles is energie. Albert Einstein had het er al over. Als Reiki Master, aangesloten bij Reiki Cirkel Nederland, laat ik de energie beter door je lijf stromen wat bijdraagt aan heling voor jouw lichaam, geest en ziel. Hier kun je een aparte sessie voor boeken of verweef ik naar behoefte tijdens onze Bereik je Doelen coaching (zie nummer 1).

3. EMDR behandeling voor vermindering van spanning door heftige gebeurtenissen.

EMDR vind ik een prachtige effectieve methode als aanvulling in mijn totale koffer van behandelmethodes. Hiermee kan ik vanuit de wens van mijn klanten grote spanning van heftige gebeurtenissen, trauma's en fobieeen verzachten en laten verminderen. Hierdoor treedt verzachting en ontspanning op van de herinnering.

4. Systemisch en energetische coach. Vind je plek in verbinding met jezelf.

Systemisch en energetisch werk vind ik een prachtige manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

1517727176259

Speciale woorden wil ik hierbij geven aan mijn mentor Maike van Meulen. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend en behulpzaam is zij mij aan het helpen. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken. Maike, mijn dank is groot.

Frank Visseren

Ilze

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht en haar kennis. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je wijsheden!

Ilze Rijstenbil

Neem vandaag contact op voor het maken van een afspraak of stel je vraag aan mij. Kosten per coachsessie bedragen 125,- per uur.

Creëer vanuit rust, vrijheid en vreugde in je werk en leven.

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk.

Marjolein Berendsen

2020-06-09_Fotoshoot-Esmeralda-28-1024x678

Wow, echt zoooo gaaf! Heel waardevol en bijzonder hoe je je talenten en wijsheden inzet voor mij en je klanten! Alleen maar mooie woorden voor jou. Het geeft me ook een soort moed, om door te gaan en tussentijdse bevestiging dat ik op de goede weg zit. Ik heb alles wat je hebt gezegd opgeschreven zodat ik het kan blijven nalezen. Bijvoorbeeld dat ik nog kan blijven groeien in het uiten van mijn gevoelens. Dus lieve Maike: super bedankt! Ik ben er zo blij mee!

Esmeralda Hubner

ca41e301c8c965b64d8fbe1806174744

Mooi dat je ook het intuitieve stuk zo benadrukt. Dit is echt mijn weg, en als ik nog meer vanuit mijn gevoel ga leven, dan zullen de hoofdemoties daarin meegaan en de onzekerheid en angst naar de achtergrond verdwijnen. Ik ben je super dankbaar voor je inzichten. Je zit er echt helemaal bovenop. Ik kan dit meenemen in mijn verdere ontwikkeling en proces als mens. Dit is precies wat ik nodig had om weer stappen te zetten. Dus, echt dank je wel!

Kyra Swanenberg

Veel gestelde vragen

De sessies vinden bij mij in de praktijk plaats aan de H.N. Freericksstraat 14, 5165 ES Waspik. Ook kan het via Zoom als hier je voorkeur naar uit gaat. Het resultaat is net zo kwalitatief goed.
Iedere sessie duurt 1,5 uur. Mijn praktijkervaring laat zien dat we in 1,5 uur prachtige diepgang kunnen creeren voor jouw expansie. Sommige klanten kiezen voor 2 uur of langer. Dit is ook mogelijk, afhankelijk van het vraagstuk. Dit stemmen we altijd gezamenlijk af. Maatwerk en kwaliteit boven alles!
Mijn uurtarief bedraagt 125,- per uur x 1,5 uur gemiddeld per sessie = 187,50,- exclusief btw.
Mijn klanten zijn mensen die op de rotonde zitten en niet volledig hun potentie benutten maar dit wel willen. Ik begeleid deze mensen voor het bereiken van hun doelen waar ze blij van worden. Dit zijn vaak ondernemers, aankomende coaches, therapeuten, adviseurs, directies, afgestudeerden, twijfelaars, hardlopers, mentale vastlopers.

Ik ben drs. Maike van Meulen en heb een wetenschappelijke achtergrond in sociaal-organisatorische bedrijfskunde, filosofie en psychologie. Ik ben Bereik je Doelen auteur, trainer, therapeut, spreker vanuit mijn eigen levensverhaal waar ik zelf geen doel meer kende. Dat gun ik niemand. Daarom gun ik iedereen het hebben van een doel waar je blij van wordt en heb duizenden mensen inmiddels mogen helpen. Lees hier meer over mijn achtergrond.

Dit gevoel kennen we allemaal. Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk is ook LEUK en plezierig! Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je werk of leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. Zo'n moment dat je denkt; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf kunnen geven!
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt

Neem vandaag contact op voor het maken van een afspraak. Kosten bedragen 125,- per uur.