Boek een behandeling of sessie met Maike. 

''Wauw, life changing impact op mijn hele welzijn. Super dankbaar!'' - Shirley

Er kan sprake van een wachtlijst zijn. Neem contact op om samen met jou een moment te bepalen. Je neemt al een prachtige stap om hier te zijn. Voel je welkom en maak de weg in jou vrij.

Kopie-van-Ontwerp-zonder-titel-6-1024x683
Bereik je Doelen Coaching & Therapie

reiki-behandeling
Reiki Behandeling

ogen-emdr
EMDR Behandeling

4Q0A5387
Systemisch Werk Coach

Neem vandaag contact op voor het maken van een afspraak. Kosten bedragen 125,- per uur.

Creëer rust, overzicht en vertrouwen in je werk en leven.

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht en haar kennis. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je wijsheden!

Ilze Rijstenbil

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk.

Marjolein Berendsen

Een speciale paragraaf toebedeeld aan mijn mentor Maike van Meulen. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend en behulpzaam is zij mij aan het helpen. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken. Maike, mijn dank is groot.

Frank Visseren

Neem vandaag contact op voor het maken van een afspraak. Kosten bedragen 125,- per uur.

Creëer rust, overzicht en vertrouwen in je werk en leven.

Neem vandaag contact op voor het maken van een afspraak. Kosten bedragen 125,- per uur.

Wow, echt zoooo gaaf! Heel waardevol en bijzonder hoe je je talenten en wijsheden inzet voor mij en je klanten! Alleen maar mooie woorden voor jou. Het geeft me ook een soort moed, om door te gaan en tussentijdse bevestiging dat ik op de goede weg zit. Ik heb alles wat je hebt gezegd opgeschreven zodat ik het kan blijven nalezen. Bijvoorbeeld dat ik nog kan blijven groeien in het uiten van mijn gevoelens. Dus lieve Maike: super bedankt! Ik ben er zo blij mee!

Esmeralda Hubner

Mooi dat je ook het intuitieve stuk zo benadrukt. Dit is echt mijn weg, en als ik nog meer vanuit mijn gevoel ga leven, dan zullen de hoofdemoties daarin meegaan en de onzekerheid en angst naar de achtergrond verdwijnen. Ik ben je super dankbaar voor je inzichten. Je zit er echt helemaal bovenop. Ik kan dit meenemen in mijn verdere ontwikkeling en proces als mens. Dit is precies wat ik nodig had om weer stappen te zetten. Dus, echt dank je wel!

Kyra Swanenberg

Ik heb Maike leren kennen als gedreven en kundig. Zij heeft een open houding en is toegankelijk. Maike wekt vertrouwen en is goed in staat om met een enthousiaste houding de verbinding te maken. Prachtig inspirerend, verrijkend en een aanrader!

Theo van Dijk

Maike, je bent een mooi voorbeeld van een gepassioneerde coach die bovendien heel scherpzinnig waarneemt. Dank je wel voor je interventies. Het heeft mij veel inzicht gegeven. Fijn om een mens te zien en te ervaren die congruent handelt. Heel inspirerend en leerzaam.

Marianne van Lent