Innoveer jezelf naar je wezenlijke, hoogste en ware jij. Met de belangrijkste vraag; wat is je intentie?

Deze live & online workshops kunnen bijdragen bij je verdere transformatie waarin wij op onze eigen krachtplek hebben te staan, meer dan ooit. Wees klaar voor de tijd die komen gaat!

 

11

Hooggevoeligheid als Superpower

Ervaar deze 8 audio afleveringen met een diepe werking in je systeem. Je bent momenteel extra gevoelig door omgevingsfactoren. Het goede nieuws; deze gevoeligheid is je kracht van de eeuw. Hoe gaaf om te weten hoe je je gevoeligheid als Superkracht kunt inzetten! Ervaar kalmte, ordening, overzicht en structuur in jouw aanwezige kwaliteit. 

42

Ontmoet je essentie

Ervaar deze 8 audio afleveringen met een diepe werking in je systeem. De informatie, boodschappen en inzichten zorgen voor een diepe transformatie en verankering. Wat is je essentie? Waar zit deze en wat heb je nodig om vanuit je essentie te leven? Wie leeft vanuit essentie ervaart flow, vriendelijkheid, zachtheid en vreugde. Ervaar jouw essentie!

2

Ambities & dromen realiseren als ouder

Ervaar deze 8 audio afleveringen met een diepe werking in je systeem. Wanneer we kinderen hebben kunnen we ons zelf bewust of onbewust achterstellen. Je voelt dat het knaagt en dit is eigenlijk een kado van een signaal. Ontdek hoe je je ambities en dromen kunt samenbrengen en parallel kunt laten lopen met je gezinsleven. Vanuit evenwichtigheid, intentie en creativiteit.

12

Versterk je Zelfvertrouwen

Ervaar deze 8 audio afleveringen met een diepe werking in je systeem. Het ontbreken van een mate van zelfvertrouwen staat in de top 3 van ons innerlijk lijden. Lijden hoort bij het leven, maar ernaast hoort ook vreugdevol je zelfvertrouwen mogen omarmen. Hoe kun je omgaan met deze dualiteit? Wat is zelfvertrouwen precies? Vergroot dit uit in deze workshop!

23

Voer je idee door in deze realiteit!

Ervaar deze 8 audio afleveringen met een diepe werking in je systeem. Zonder het daadwerkelijk doorvoeren van onze verlangens en plannen, blijft alles in ons hoofd. Collectief gezien hebben we elkaar nodig. Zet je stap voorwaarts met deze workshop!

10

Transformeer na ervaring met eetproblematiek

Ervaar deze 8 audio afleveringen met een diepe werking in je systeem. Tijdens een eetstoornis of eetprobleem werd je geleefd. Het hoofd heeft hierbij gedomineerd. Nu is er een nieuwe doorstart aangebroken. Leef vanuit heel zijn in jou, met heling van het verleden en een purpose voor jouw toekomst!

25

Transformeer na ervaring met narcisme

Ervaar deze 8 audio afleveringen met een diepe werking in je systeem. Herken, accepteer en kom op adem na je ervaring met narcisme. De krassen op je ziel zijn heftig. Ervaar ruimte, liefde en vele inzichten om op jouw eigen krachtplek te staan voor je eigen mooiste leven.

Over Maike van Meulen:

Drs. Maike van Meulen legt een sublieme verbinding tussen het transformeren van jouw potentie en het doelgericht manifesteren. Creatieve Veranderaars zijn daar dagelijks mee bezig vanuit haar methode: Hoe verlaat je de rotonde en bereik je betekenisvolle doelen vanuit je hoofd, hart, lichaam en ziel? Voor Maike zelf, met haar unieke mix als wetenschapper, levenskunstenaar en manifestor is dit ´daily practice´. We gaan nog veel van haar horen!

Online Privé Sessie met Maike

Bereik je Doelen waar je blij van wordt. Zit je te schurken en te schuren op je rotonde? We moeten het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. Ervaar de krachtige en effectieve begeleiding van Maike in je werk en leven!

Van harte beveel ik de aanpak van Maike aan. Mijn hele leven ben ik een doelenjager geweest. Daardoor heb ik een enorme record aan successen behaald, zoals wereldkampioen in de vechtsport en 88 boeken geschreven. Je doelen behalen, smaakt altijd naar meer. Een praktisch systeem hebben, is een garantie dat je veel sneller je doelen haalt en gemotiveerd blijft. Velen van ons dromen, een klein percentage durft uit hun comfortzone te stappen en groter te denken dan wat van je verwacht wordt. Met haar aanpak maak je jouw kans om keer op keer successen te boeken. Geniet hiervan met Maike als goede gids!

Roy Martina

Bij het eerste gesprek met Maike had ik meteen een klik! De openheid en kwetsbaarheid die we elkaar kunnen tonen zorgt ervoor dat ik vertrouwen en begrip ervaar en voel. Een basis die voor mij belangrijk is tijdens het begeleiden van mijn vraagstukken. Zo fijn om afstand te kunnen nemen en terug te kunnen gaan naar mijn eigen zijn! Maike heeft veel kennis in huis, stelt me de juiste vragen om verder te groeien! Ik heb inmiddels verschillende handvatten gekregen om toe te passen wanneer ik ergens tegenaan loop met bijvoorbeeld mijn angst. Heel concreet en helder. Een warm en fijn mens mét gevoel voor humor!

Evelien Baert

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Maike liet mij weer op gebied van communicatie en structuur kijken en reflecteren op mijn manier van organiseren en handelen. Het Elfstedenzwemtochtproject is in dit geval prettig om zo te benaderen door haar expertise. Ze helpt mij om na te denken hoe ik andere mensen in beweging kan krijgen om mijn doel te bereiken. Hoe zit de relatie in mijzelf in elkaar, in combinatie met mijn relatie met anderen? Dank je wel Maike!

Maarten van der Weijden

Ik ben met enorm veel energie en inspiratie verder gegaan na de mooie, leuke groep met mensen. Ieder met een eigen verhaal, capaciteiten, ambitie, (on)zekerheden, visie en wensen voor de toekomst. Ik heb nu een goede dosis focus om me op mijn onderneming te richten zodat ik nog meer mensen kan helpen meer uit het leven te halen door fysieke, mentale en emotionele vrijheid te ervaren. Dank je wel Maike!

Nicole van Hoorn - Van den Broek

Maike weet wat ze doet en verstaat haar vak. Ze motiveert mij. Maike is iemand die mij stretcht zodat ik kan zien wat nog meer mogelijk is in het leven en brengt mij plezier. Als jij al een langere tijd tegen dingen aan loopt, dan is Maike bij wie je moet zijn. Zij helpt je van de rotonde af voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Wat ben je toch een warm en mooi mens Maike. Dank je wel! Je bent een kanjer. Zoveel mensen help jij en ga je nog helpen in deze wereld. Door jou wil ik het beter doen en meer geven, als mens maar ook in mijn bedrijf.

Jonathan Bouter

Maike gezien in de media bij onder andere: