Meer dan 100 afleveringen!

Hoe kun je je doelen bereiken waar je blij van wordt in je werk en leven? Voor vooroplopers en vastlopers op de rotonde die continu willen blijven verbeteren en voorwaarts willen blijven bewegen. Vanuit focus, innerlijke rust en overzicht als de Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw.

Maike deelt regelmatig haar eigen ervaring en expertise én interviewt bekende Nederlanders, inspiratoren, experts en ondernemende professionals waarvan we kunnen leren. Maike wordt ook wel de Creatieve Veranderaar genoemd en de Rotonde Specialist. Voor al jouw afslagen. Al meer dan 15.000 mensen heeft drs. Maike van Meulen voorwaarts begeleid als trainer, spreker en auteur. Geniet, verwonder en ervaar!

Kies je favo podcast app zoals Spotify, SoundCloud of Itunes en bereik je doelen van rotonde naar afslag.

WhatsApp Image 2021-10-07 at 11.24.14

Dank je wel lieve Maike voor je inspirerende podcasts. Elke ochtend beluister ik er eentje tijdens mijn ontbijt.

Rianne van der Meijs

MG_2548-1-683x1024

Het land is bezaaid met rotondes de afgelopen jaren. Dat kan geen toeval zijn. Maar: een rotonde is meer dan snelheidsbegrenzer. Maike van Meulen begrijpt dit als geen ander. In haar heerlijke praktische werk legt ze uit hoe je de juiste afslag vindt als je rondjes draait.

Bram Bakker

 • Ontvang het praktische Bereik je Doelen Framework
 • Ontdek de laatste trends om je doelen te bereiken
 • Groei verder als professional met praktische oefeningen
 • Krijg grip op je structuur zonder verlies van je vrijheid
 • Ontwikkel structureel omgaan met tegenslag op je pad
 • Ontdek het verschil tussen nu, later en (n)ooit
 • Krijg grip om van rotonde je afslag te pakken
 • Verstevig je resultaten die je behaalt
 • Zet de Creatieve Veranderaar naar je hand
 • Krijg grip op future proof leiderschap
 • Zet iedere dag succes naar jouw hand
 • Organiseer je pad voor het bereiken van je doel
WhatsApp Image 2021-05-26 at 14.39.17

Je brengt deze podcast met zoveel positiviteit en inspiratie! Ik word er vrolijk van. Dank je wel! You are shining!

Shirley van Doesburg

Waar persoonlijke ontwikkeling en productiviteit samenkomen.

Over Maike van Meulen

drs. Maike van Meulen is sociaal-organisatorische bedrijfskundige, internationaal NLP Master en Systemisch werk coach. Zij is Bereik je Doelen auteur, spreker, integratief therapeut en traint 20 jaar teams in organisaties en groepen ondernemende mensen van rotonde naar afslag. Ze is oprichter van onder meer Maike van Meulen & Company, Stichting Next Step en het jaarlijkse Future Proof Yourself Festival. Inmiddels heeft zij meer dan 15.000 mensen voorwaarts begeleid voor het bereiken van hun doelen in werk en leven. Ze verschijnt regelmatig in de media zoals bij BNR, VROUW, en de Telegraaf. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07
bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Maike zorgt dat je geen excuus meer hebt om er de hele tijd omheen te draaien. Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen, Radio DJ en oprichter KUKURU

Eva-Brouwer

Maike maakt de psyche van de mens begrijpelijk en toegankelijk. Als je soms ergens mee zit, heb je geen idee wat daar allemaal nog ónder kan zitten. Maike helpt je met het ontwarren van je eigen innerlijke spaghetti en komt met praktische oefeningen en inzichten om tot een oplossing te komen. Heel fijn dat haar platform er is!!

Eva Brouwer, Pak je Podium Presentatrice

Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter tijdens het werk van Maike gaan beseffen dat je aan haar een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

avatars-UoLQJy66vbijfcy3-0mnTmA-t500x500

Ik weet heel goed hoe het is om op een rotonde te zitten en niet te weten welke afslag te nemen. En ook, hoe fijn het is om uiteindelijk weer op m’n eigen weg te zijn, die past bij m’n hart, lichaam en hoofd. Ik ben blij en dankbaar dat Maike mij heeft gevraagd om een lied te schrijven. Wat ze in haar visie en werk geeft, komt duidelijk vanuit een doorvoelde plek. En dat weet ze te vertalen naar een praktische en positieve manier om je leven weer op de rit te krijgen. Mijn ziel, hart en hoofd doen een dansje bij haar woorden, die velen zullen helpen om hun plek van bestemming te vinden.

Jasper Merle, Muziekmaker voor heelheid en welzijn

artworks-VXzT7ypuTzm8CsKX-46QGUw-t500x500

Ik wens je veel succes Maike. Dat het veel mensen mag helpen zichzelf terug te vinden.

Jan Geurtz, Schrijver en leraar Tibetaans Boeddhisme

photo

Stop! Wil je aub stoppen met te rennen als Kop Zonder Kip (ja! Ik weet het :)) en wil je eindelijk eens je eigen Chaotische Gedrag onder de loep nemen? En misschien zelfs begrijpen? Wat zeg ik: Voor goed afrekenen met al deze chaos? Dan is het werk van Maike helemaal iets voor jou! Maike maakt de Weg (letterlijk!) vrij en rekent voor goed af met jouw belemmerende gewoontes en patronen! En daarom beveel ik dit iedereen aan die de eigen chaos wil begrijpen en de juiste keuzes wil maken vanuit zijn/haar innerlijke bewustzijn! GO GO GO GO!

Aramik Garabidian, Social Selling Expert

© 2020. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.