Luister direct meer dan 100 afleveringen!

Hoe kun je je doelen bereiken waar je blij van wordt in je werk en leven? Voor vooroplopers en vastlopers op de rotonde die continu willen blijven verbeteren en voorwaarts willen blijven bewegen. Vanuit focus, innerlijke rust en overzicht als de Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw.

Maike deelt regelmatig haar eigen ervaring en expertise én interviewt bekende Nederlanders, inspiratoren, experts en ondernemende professionals waarvan we kunnen leren. Maike wordt ook wel de Creatieve Veranderaar genoemd en de Rotonde Specialist. Voor al jouw afslagen. Al meer dan 15.000 mensen heeft Maike voorwaarts begeleid als trainer, spreker en auteur en maakt zich hard voor een future proof society met haar boeken en visie. Geniet, verwonder en ervaar!

Kies je favo podcast app zoals Spotify, SoundCloud of Itunes en bereik je doelen van rotonde naar afslag.

WhatsApp Image 2021-10-07 at 11.24.14

Dank je wel lieve Maike voor je inspirerende podcasts. Elke ochtend beluister ik er eentje tijdens mijn ontbijt.

Rianne van der Meijs

MG_2548-1-683x1024

Het land is bezaaid met rotondes de afgelopen jaren. Dat kan geen toeval zijn. Maar: een rotonde is meer dan snelheidsbegrenzer. Maike van Meulen begrijpt dit als geen ander. In haar heerlijke praktische werk legt ze uit hoe je de juiste afslag vindt als je rondjes draait.

Bram Bakker

WhatsApp Image 2021-05-26 at 14.39.17

Je brengt deze podcast met zoveel positiviteit en inspiratie! Ik word er vrolijk van. Dank je wel! You are shining!

Shirley van Doesburg

 • Verbreed en verdiep jezelf met informatie naar de toekomst
 • Ontdek de laatste trends om je doelen te bereiken
 • Groei verder persoonlijk en professioneel met praktische oefeningen
 • Krijg grip op je structuur zonder verlies van je vrijheid
 • Ontwikkel structureel omgaan met tegenslag op je pad
 • Ontdek het verschil tussen nu, later en (n)ooit
 • Krijg grip om van rotonde je afslag te pakken
 • Verstevig je resultaten die je behaalt
 • Zet de Creatieve Veranderaar naar je hand
 • Krijg grip op future proof leiderschap
 • Zet iedere dag succes naar jouw hand
 • Organiseer je pad voor het bereiken van je doel

Je hebt het hele pakketje wat ik maar bij een enkeling tegenkom. Het is heel bijzonder hoeveel wijsheid en kennis Maike bezit! Allemaal luisteren!

Anne

Maike blijft je bij. Jaren terug leerde ik haar al kennen. Ze kan zinnen zeggen die de rest van je leven bijblijven en je voorgoed in positief opzicht veranderen. Wie houdt van expansie en van zichzelf verdiepen en verbreden moet bij Maike zijn. Ze stoomt je klaar in deze turbulente tijden!

Sandra

Maike is heel bijzonder. Ik weet niet wat ze doet. Maar door haar puurheid, bevlogenheid, zachte kracht en aangename stem blij ik uren naar de inhoud van haar podcasts luisteren. Je moet dit ervaren als je iemand bent die altijd verder wilt leren omdat je weet dat we oneindig door kunnen leren. Verder dan je nu denkt. Maike, bedankt.

Frank

Waar persoonlijke ontwikkeling en productiviteit samenkomen.

Over Maike van Meulen

drs. Maike van Meulen is sociaal-organisatorische bedrijfskundige, veranderkundig leiderschapexpert, psycholoog en filosoof. Zij is als fulltime levensonderzoeker Bereik je Doelen auteur, spreker, integratief therapeut en traint 20 jaar teams in organisaties en groepen ondernemende mensen van rotonde naar afslag. Ze is oprichter van onder meer Maike van Meulen & Company, Stichting Next Step en het jaarlijkse Future Proof Yourself Festival. Inmiddels heeft zij meer dan 15.000 mensen voorwaarts begeleid voor het bereiken van hun doelen in werk en leven. Ze verschijnt regelmatig in de media zoals bij BNR, VROUW, en de Telegraaf. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

BeDo Programming Training Maike van Meulen
bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Maike zorgt dat je geen excuus meer hebt om er de hele tijd omheen te draaien. Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen, Radio DJ en oprichter KUKURU

Eva-Brouwer

Maike maakt de psyche van de mens begrijpelijk en toegankelijk. Als je soms ergens mee zit, heb je geen idee wat daar allemaal nog ónder kan zitten. Maike helpt je met het ontwarren van je eigen innerlijke spaghetti en komt met praktische oefeningen en inzichten om tot een oplossing te komen. Heel fijn dat haar platform er is!!

Eva Brouwer, Pak je Podium Presentatrice

Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter tijdens het werk van Maike gaan beseffen dat je aan haar een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

artworks-VXzT7ypuTzm8CsKX-46QGUw-t500x500

Ik wens je veel succes Maike. Dat het veel mensen mag helpen zichzelf terug te vinden.

Jan Geurtz, Schrijver en leraar Tibetaans Boeddhisme

© 2020. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.