fbpx
Het Confetti Effect met Maike van Meulen

Leuk dat je hier bent, meld je hier aan.
Abonneer op jouw toekomst!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. Meld je aan voor gratis enthousiaste en hoogwaardige updates, praktische oefeningen en future-proof inzichten. Voor jou.

Bijsluiter

Deze inspiratie is niet voor 'free riders', maar voor 'freedom wanters'. Je weet wat je wilt, je wilt ervoor gaan en je bent serieus op zoek naar aanvullende versteviging in jouw situatie met Maike als jouw gids die je begeleid en je een houvast biedt in je dagelijkse leven. Voel je welkom!

WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''Leid je leven die je wilt leiden vanuit jouw totale bestaansregulatie.
Future proof yourself. Voor gezinnen, kinderen en volwassenen.''

Award winner
#Nr. 1 Most Inspiring Personal Transformation Coach
Benelux Enterprise Awards 2022

Een brief van
Maike van Meulen

Lieve vrienden,

Deze tijden waarin wij leven vraagt om verstevigen, vergroten, versterken van onszelf. Omdat je hier bent weet ik dat je ernaar op zoek bent. En dat is goed. Wie blijvende expansie blijft vertonen zal evenwichtiger, stabieler en prettiger door de aankomende tijd gaan. Hiermee draag je zelf bij aan je eigen bestaansregulatie. Maar het gaat verder. Wie durft af te dalen in zichzelf en zichzelf ten volste durft te ontmoeten, komt verder. Dat betekent voor de mensen die dit niet doen, achterblijven. Het blijft meer van hetzelfde. Nu kun je om je heen kijken naar wat in de wereld zich afspeelt. Er is iets anders nodig om verder te komen en evenwichtig ons fundament neer te zetten. En dat ben jij. Niets is zo belangrijk om jezelf op nummer één te zetten. Wie dat niet doet, heeft niks te geven. Dat klinkt hard, maar wie openstaat voor blijvende expansie is de eigen levensonderzoeker. De levensonderzoeker weet dat realiteitszin erbij hoort. Zin hebben in de realiteit in ons en om ons heen. Alleen dan komen we verder. Samen, naast elkaar.

Mijn levenswerk en deze onderwerpen is wat mij dagelijks bezighoudt. Mijn kennis en informatie is er om te delen, anders zou het in mijn hoofd blijven. Met liefde geef ik het dan ook door aan zoveel mogelijk mensen. Het is de bedoeling dat dit werk zich verder verspreid.

Geniet, verwonder en ervaar,

Alle liefs en een warme groet van Maike

Sluit je aan bij deze beweging. Abonneer gratis op jouw toekomst!

Maike van Meulen (3)

Over
Maike van Meulen

Maike van Meulen heeft haar master in sociaal organisatorische bedrijfskunde, psychologie, filosofie en andere eindeloze certificaties en diploma's. Als wetenschapper, levensonderzoeker, Creatieve Veranderaar en rotondespecialist is zij grondlegger op gebied van onze bestaansregulatie. Tot haar 25e levensjaar wilde zij niet meer bestaan. Door dit te hebben ervaren weet zij juist wie zij is en wat ze heeft te brengen op gebied van onze totale bestaansregulatie. Het leidt tot een vorm van onze hoogste welzijn waar de aarde aan toe is. De onderwerpen waar Maike zich mee bezighoudt zet zij in de wereld door middel van boeken schrijven, lezingen, evenementen en sessies voor gezinnen, kinderen en volwassenen. Dit doet zij op locatie, bij haar in de praktijk en in organisaties. Heb je interesse of vragen voor jouw of jullie volgende stap? Neem contact op. Voel je welkom.