Bereik je Doelen Opleiding - KTNO geaccrediteerd - HBO Niveau

Dé Bereik je Doelen Opleider van Nederland

By Maike van Meulen

Maike van Meulen

Eigenaar Bereik je Doelen Opleiding

Startdata 6 & 7 september

Het ultieme Bereik je Doelen recept?

Creatiekracht en manifestatiekracht is essentieel voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Maar de wereld zit ook vol met rotondes. Hoe kun je omgaan met rotondekwesties op jouw pad naar je doel toe?

De afgelopen jaren heb ik mij met een heel team gespecialiseerd in het bereiken van je doelen waar je blij van wordt en duizenden mensen voorwaarts mogen begeleiden. Ik heb daarnaast 15.000+ mensen persoonlijk geholpen in werk en leven. Ook werden mijn e-books, boeken en podcast meer dan 70.000 keer gedownload.

Je zou het misschien niet verwachten, maar je hoeft geen genie te zijn om Bereik je Doelen Expert te worden in je werk en leven. Dit is iets wat wij jou kunnen leren.

Als ik jou een lading ingredienten en tooling geef en je vraag om hier een resultaat mee neer te zetten, dan is de kans klein dat dit optimaal gebeurt. Wanneer ik jou daar echter een stap voor stap recept bij geef, dan staat er binnen no time een mens met structureel meer rust, focus en houvast. Jij kunt ook jouw doelen bereiken, zonder dat je daar jarenlang voor geleerd hebt...

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07

Rank #1 als Bereik je Doelen Opleider van Nederland

De afgelopen jaren heb ik een zeer effectieve strategie omtrent het bereiken van je doelen ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons enorm onderscheiden in de markt met het allerbeste voor jou en ons op #1 kunnen ranken. Zelfs door sceptici worden de resultaten in hun werk en leven verbluffend gevonden. Door dergelijke reviews krijg ik inmiddels vele honderden mails en berichten van mensen. Ik voel mij enorm dankbaar dit werk te mogen uitdragen.

jasper

Wat Maike in haar levenswerk geeft, komt duidelijk vanuit een doorvoelde plek. En dat weet ze te vertalen naar een praktische en positieve manier om je leven weer op de rit te krijgen. Mijn ziel, hart en hoofd doen een dansje bij haar woorden, die velen zullen helpen om hun plek van bestemming te vinden. Dank je wel Maike!

Jasper Merle

Veranderkundig Meesterschap in het Bereiken van je Doelen

Het herontdekken en bereiken van je doelen zorgt niet alleen voor concrete resultaten in je werk en leven. Het draagt er ook aan bij dat je stevig staat in het licht van je zijn. Je behaalt je innerlijke doelen waar je blij van wordt en vanuit deze roeping, manifesteer je praktisch in de praktijk.

mockuper

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Van harte beveel ik de aanpak van Maike aan. Mijn hele leven ben ik een doelenjager geweest. Daardoor heb ik een enorme record aan successen behaald, zoals wereldkampioen in de vechtsport en 88 boeken geschreven. Je doelen behalen, smaakt altijd naar meer. Een praktisch systeem hebben, is een garantie dat je veel sneller je doelen haalt en gemotiveerd blijft. Velen van ons dromen, een klein percentage durft uit hun comfortzone te stappen en groter te denken dan wat van je verwacht wordt. Met haar aanpak maak je jouw kans om keer op keer successen te boeken. Geniet hiervan met Maike als goede gids!

Arnold Martina

70.478

Trouwe lezers en volgers

17.389

Tevreden klanten

20

Jaren werkervaring

mockuper (1)

Wordt een Meester in het Bereiken van je Doelen!

Na jarenlang in de praktijk onderzocht te hebben hoe je effectief je doelen kunt bereiken, weten wij met een team aan psychologen, topsporters en trainers precies wat wel en niet werkt. We hebben letterlijk doelen niet bereikt door de verkeerde technieken te gebruiken (auww!). Maar ik heb ook prachtige technieken in een Bereik je Doelen Model ontwikkeld waardoor mensen exponentieel groeide door het volgen van de juiste strategie. In sommige gevallen zijn mensen letterlijk verlost van hun lijden, gezondheidsissues én zijn ze meer dan 400.000 euro gaan verdienen omdat zij nu hun missie leven. 

WhatsApp Image 2021-05-26 at 14.39.17

Life changing!

Bedankt Maike dat je een engel op mijn pad bent. Alle onrust is weg. Ik sta nu in de ochtend op met een gevoel vol moed, kracht en energie! Je geeft me overzicht, focus, richting, houvast in mijn werk en leven die ik zelf even niet heb kunnen vinden. Geweldig. Life changing! Zo fijn! Ik kan mij geen betere begeleider en mentor voorstellen!

Shirley van Doesburg

Wat kun je verwachten in deze
18-daagse Bereik je Doelen Opleiding?

Creatiekracht

Maak de weg vrij van idee tot en met de uitvoering van wat jij wenst.

Leef je missie

Herontdek of verstevig jouw missie met vragen als; wie ben ik en wat kom ik doen?

Ratio & intuitie

Ervaar de samenwerking en eenheid tussen je ratio en intuitie als kracht.

Manifestatiekracht

Manifesteer datgene wat je helder krijgt tijdens de reis!

Zelfcoaching & reflectie

Ervaar regie in jouw werk en leven, op ieder gewenst moment.

Heling & flow

Laat het licht schijnen door je wonden heen. Ontdek jouw natuurlijke flow.

Transformatie

Transformeer vanuit het verleden en je toekomst terug naar het nu.

Psychologie & NLP

Verstevig de communicatie in jou en de relaties om jou heen.

Filosofie & verwondering

Verwonder door te leren waarnemen vanuit bereidheid en overgave.

Meditatie & Ademwerk

Leer te spelen met ademwerk en de aandacht naar binnen.

Tooling & breintechnieken

Ontvang alle tooling en technieken voor in jouw dagelijkse leven.

Verbindend leiderschap

Blijf verbinden met jezelf voor verbinding met de ander voor het benutten van jouw maximale potentieel.

Ik ben met enorm veel energie en inspiratie verder gegaan na de mooie, leuke groep met mensen. Ieder met een eigen verhaal, capaciteiten, ambitie, (on)zekerheden, visie en wensen voor de toekomst. Ik heb nu een goede dosis focus om me op mijn onderneming te richten zodat ik nog meer mensen kan helpen meer uit het leven te halen door fysieke, mentale en emotionele vrijheid te ervaren. Dank je wel Maike!

Nicole van Hoorn - Van den Broek

Extra voordelen van dé Bereik je Doelen Opleiding

 • Ontvang jouw Bereik je Doelen Practitioner Certificaat, erkend en geaccrediteerd op HBO Niveau
 • Ervaar een allround en integrale opleiding, duurzaam inzetbaar voor in jouw werk en leven
 • Ontdek deze blended learning opleiding. Een mix van klassikaal en online lessen voor de verankering.
 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle video's, community en deze kun je op jouw tempo en moment bekijken
 • Alle video's laten je direct in de praktijk zien hoe je de besproken Bereik je Doelen technieken in de praktijk toepast
 • Wordt de creator, inspirator en innovator van de 21e eeuw
 • Je kunt na het volgen van deze opleiding zelfs een carriereswitch maken en je geld verdienen als Bereik je Doelen expert! 😉
 • Je behaalt relatief snel resultaten maar je hebt tevens een lange termijn garantie resultaat
 • Leer de laatste fijne kneepjes als Future Proof leider in jouw werk en leven
1517727176259

Fantastisch dankbaar!

Speciale woorden van dankbaarheid voor Maike. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend, warm en behulpzaam is zij. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken voor het bereiken van mijn doelen waar ik blij van wordt. She walks her talk en past zelf ook haar eigen kennis dagelijks toe. Maike, mijn dank is groot!

Frank Visseren

Bonus 1: Rotondekwestie How To video's!

Onderweg naar het bereiken van onze doelen komen we massaal rotondes tegen. Hoe kunnen we hiermee omgaan? Hoe kun je deze voor jezelf organiseren zonder dat het chaotische spaghetti wordt? In deze cursus (t.w.v. 498,-!) deel ik de technieken zodat je direct de psyche hierachter leert kennen en kunt toepassen in de praktijk.

Bonus 2: Master je gevoelens en emoties

Bij het programma van de Bereik je Doelen Opleiding krijg je gratis toegang tot de online community. Hier leer je niet alleen de belangrijkste Bereik je Doelen strategieen kennen, maar ook hoe je je gedachten en emoties (t.w.v. 1.497,-) kunt optimaliseren om een betere connectie met jezelf en met anderen te ervaren onderweg naar jouw doel toe! Geniet, verwonder en ervaar. Life changing video's die je verrijken en verstevigen.

Claim nu jouw plek voor de Bereik je Doelen Opleiding

 • Ontvang jouw geaccrediteerde Bereik je Doelen Practitioner Certificaat, erkend en geaccrediteerd op HBO Niveau!
 • Intensieve training en coaching door Maike van Meulen
 • Deelname aan het diepgaande programma Master je gevoelens en emoties t.w.v. 1497,-
 • 8 geheel verzorgde, diepgaande life changing trainingsdagen. Tijdens deze Bereik je Doelen dagen ontmoet je mij en de andere 'Bereik je Doelen waar je blij van wordt' deelnemers!
 • Exclusieve en levenslange toegang tot de online opleidingen omgeving waar Maike en andere experts regelmatig te vinden zijn.
 • Online Bereik je Doelen Q&A's, waarin Maike en gastexperts al jouw vragen beantwoorden.
 • Online Bereik je Doelen sessies om jouw reis te versterken
 • Jouw eigen Buddy Cirkel tijdens de Bereik je Doelen Opleiding, waarin je elkaar scherp houdt en verder helpt.

 

De investering voor dit in Nederland unieke en complete programma bedraagt:

€ 4.997,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen of het door je werkgever te laten betalen!
Bespreek met ons de mogelijkheden.

 

Nog niet overtuigd? Zij gingen jou al voor!

 

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken, je combinatie van spiritualiteit, praktische tooling en wetenschappelijke inzichten. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!

Ilze Rijstenbil

Maike weet wat ze doet en verstaat haar vak. Ze motiveert mij. Maike is iemand die mij stretcht zodat ik kan zien wat nog meer mogelijk is in het leven en brengt mij plezier. Als jij al een langere tijd tegen dingen aan loopt, dan is Maike bij wie je moet zijn. Zij helpt je van de rotonde af voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Wat ben je toch een warm en mooi mens Maike. Dank je wel! Je bent een kanjer. Zoveel mensen help jij en ga je nog helpen in deze wereld. Door jou wil ik het beter doen en meer geven, als mens maar ook in mijn bedrijf.

Jonathan Bouter

Bij het eerste gesprek met Maike had ik meteen een klik! De openheid en kwetsbaarheid die we elkaar kunnen tonen zorgt ervoor dat ik vertrouwen en begrip ervaar en voel. Een basis die voor mij belangrijk is tijdens het begeleiden van mijn vraagstukken. Zo fijn om afstand te kunnen nemen en terug te kunnen gaan naar mijn eigen zijn! Maike heeft veel kennis in huis, stelt me de juiste vragen om verder te groeien! Ik heb inmiddels verschillende handvatten gekregen om toe te passen wanneer ik ergens tegenaan loop met bijvoorbeeld mijn angst. Heel concreet en helder. Een warm en fijn mens mét gevoel voor humor!

Evelien Baert

Mooi dat je ook het intuitieve stuk zo benadrukt. Dit is echt mijn weg, en als ik nog meer vanuit mijn gevoel ga leven, dan zullen de hoofdemoties daarin meegaan en de onzekerheid en angst naar de achtergrond verdwijnen. Ik ben je super dankbaar voor je inzichten. Je zit er echt helemaal bovenop. Ik kan dit meenemen in mijn verdere ontwikkeling en proces als mens. Dit is precies wat ik nodig had om weer stappen te zetten. Dus, echt dank je wel!

Kyra Swanenberg

mockuper (1)

Wordt een Meester in het Bereiken van je Doelen!

Na jarenlang in de praktijk onderzocht te hebben hoe je effectief je doelen kunt bereiken, weten wij met een team aan psychologen, topsporters en trainers precies wat wel en niet werkt. We hebben letterlijk doelen niet bereikt door de verkeerde technieken te gebruiken (auww!). Maar ik heb ook prachtige technieken in een Bereik je Doelen Model ontwikkeld waardoor mensen exponentieel groeide door het volgen van de juiste strategie. Mensen leven hun missie, hun roeping én weten HOE zij deze dagelijks kunnen behalen in hun werk en leven.

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Wauw, mis deze afslag niet!

Giel Beelen, Radio DJ, Presentator en oprichter KUKURU

FAQ's

 

Wat als ik niet zeker weet wat ik wil? De opleiding stelt de vragen; wie ben ik? Wat is mijn missie? Wat wil ik echt? En; hoe ga ik dat voor elkaar krijgen? Deze vragen staan centraal voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Deelnemers hebben glashelder gekregen wat precies hun koers voor de komende jaren is. Het beste is om te bellen om samen te sparren of de Bereik je Doelen Opleiding geschikt voor jou is.

Kan ik de opleiding fiscaal aftrekken? Ja je kunt het heel gunstig aftrekken als studiekosten.

Wat zijn de data en de locatie van de live dagen? Deze opleiding staat als eerst volgende gepland op ... Tijdens het aanmelden kun je aangeven naar welke datum je voorkeur uitgaat. De locatie is op het prachtige landgoed van Kloosterhotel Zin in Vught. Alleen al hier aankomen is een feest voor jezelf. Ervaar het, voel je welkom!

Hoe groot is de groep? Dit is vooraf moeilijk voor ons in te schatten, maar we zorgen ervoor dat je jouw eigen diepgaande, individuele reis maakt in de veiligheid van een mooie groep gelijkgestemden. In onze unieke trainingsmethode staat de impact op het individu los van de grootte van de groep. De groepsdynamiek maakt dat de impact van onze lessen op een veel dieper niveau binnen komen.

Kan ik deze opleiding door mijn werkgever laten betalen? Ja dit gebeurt vaak, bijvoorbeeld als outplacement of coachingstraject. Kies voor een belafspraak of mail naar info@maikevanmeulen.nl om het daarvoor gemaakte formulier te ontvangen en te sparren hoe we je verder kunnen helpen.

Kan ik pas starten met de opleiding als ik precies weet wat ik wil bereiken? Nee dit ga je JUIST ontdekken! Tijdens deze geaccrediteerde opleiding wordt je koers en pad helder vanuit je diepste verlangens, of je nu al een idee hebt voor je toekomst, of niet, én je kunt deze kennis doorgeven aan alle mensen om jou heen. Je groeit niet alleen zelf als je creator, inspirator of innovator wilt zijn, maar automatisch ook de mensen om jou heen in je werk en leven. Hoe prachtig!

Ik heb al een start gemaakt met het herontdekken en bereiken van mijn doelen. Is deze opleiding dan geschikt voor mij? Tijdens ons traject ga je next level. We zien veel mensen worstelen met regie behouden in hun dagelijkse werk en leven. Met plezier, rust, overzicht, houvast en daadkracht. Vaak komt dat omdat het concept is ontstaan vanuit hun hoofd of wel vanuit het hart, maar er geen heldere strategie en verbinding met zichzelf is. Ook heb je vaak blinde vlekken als het gaat om jouw grootsheid en de impact die je kunt maken! Deze opleiding laat je boven jezelf uitstijgen!

Kan ik ook in deeltermijnen betalen? Dit is geen probleem. Neem hiervoor contact op met jouw vraag via info@maikevanmeulen.nl

Andere vragen? Mail ons op info@maikevanmeulen.nl, vraag een gewenste belafspraak per mail aan om samen te sparren of bel direct naar 0416-202891 of deze opleiding geschikt voor jou is.

Voel je aan alles dat dit het voor jou is, maar vind je het ook spannend?

Twijfel je of je nu wilt starten? Of heb je nog praktische vragen over de Bereik je Doelen Opleiding? Blijf er niet zelf mee zitten en plan een persoonlijk gesprek met ons in. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Neem contact op en voel je welkom.

We spreken je graag snel!

© 2020. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.