Stel je vraag over een behandeling, sessie, lezing of opleiding.

Je kunt Maike op verschillende manieren bereiken. Kijk hieronder wat bij jou past:

 

1. mail naar info@maikevanmeulen.nl
2. bel naar 0416-202891
3. stuur een brief naar H.N. Freericksstraat 14, 5165 ES Waspik

 

Wij reageren op alle berichten binnen 12 uur.

 

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07

Maike inspireert me door haar eigenheid en kwetsbaarheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhaal en ze kan goed luisteren. Ze weet met haar enthousiasme en intellect doortastende vragen te stellen waardoor ze al snel tot de kern komt. Ze gaat de daarbij soms wat gevoelige of persoonlijke kant niet uit de weg. Maike heeft mij laten inzien dat authenticiteit een kracht is die ik bewust kan inzetten. Bedankt Maike, je bent een mooi mens.

Natasja van Herpen

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!

Ilze Rijstenbil

Maike liet mij weer op gebied van communicatie en structuur kijken en reflecteren op mijn manier van organiseren en handelen. Het Elfstedenzwemtochtproject is in dit geval prettig om zo te benaderen door haar expertise. Ze helpt mij om na te denken hoe ik andere mensen in beweging kan krijgen om mijn doel te bereiken. Hoe zit de relatie in mijzelf in elkaar, in combinatie met mijn relatie met anderen? Dank je wel Maike!

Maarten van der Weijden

'' Bereik je innerlijke doelen om je uiterlijke doelen te bereiken. Het geeft ons zuurstof, richting, focus en houvast''. - Maike van Meulen

Meer dan 15.000 mensen gingen je voor

Dia1

Featured in o.a.

Dia1