Stel je vraag over een mogelijke samenwerking, sessie, lezing, event of workshop.

Voel je welkom! Kijk hieronder wat bij jou past:

 

1. mail naar Maike van Meulen info@maikevanmeulen.nl
2. bel als je vragen hebt naar:
0416-202891
3. adres praktijklocatie: H.N. Freericksstraat 14 Waspik


Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar omdat we groepen mensen voorwaarts begeleiden voor het bereiken van hun doelen waar ze blij van worden. Dat gunnen wij iedereen in hun werk en leven. Mocht er niet opgenomen worden, stuur dan een bericht. Dezelfde dag word je nog door Maike teruggemaild of gebeld.

Vul hieronder je gegevens in:

 

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07
iris_hond_reageert

Onder de indruk ben ik van wat Maike ziet, voelt en uitdrukt. Spijker op z'n kop! Heel dankbaar voor haar inzichten!

Iris Hond
ALT-profielfoto-van-maarten-van-der-weijden

Maike liet mij weer op gebied van communicatie, structuur en strategie kijken en reflecteren op mijn manier van zijn en handelen. Het Elfstedenzwemtochtproject was prettig om zo te benaderen door haar expertise. Ze helpt mij om na te denken hoe ik andere mensen in beweging kan krijgen om mijn doel te bereiken. Maar bovenal; hoe zit de relatie in mijzelf in elkaar, in combinatie met mijn relatie met anderen? Dank je wel Maike!

Maarten van der Weijden
Ilze

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!

Ilze Rijstenbil
Roy-Martina

Laat je leiden door Maike als goede gids!

Roy Martina

'' Bereik je innerlijke doelen om je uiterlijke doelen te bereiken. Het geeft ons richting, focus en houvast''. - Maike van Meulen

Maike inspireert me door haar eigenheid en kwetsbaarheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhaal en ze kan goed luisteren. Ze weet met haar enthousiasme en intellect doortastende vragen te stellen waardoor ze al snel tot de kern komt. Ze gaat de daarbij soms wat gevoelige of persoonlijke kant niet uit de weg. Maike heeft mij laten inzien dat authenticiteit een kracht is die ik bewust kan inzetten. Bedankt Maike, je bent een mooi mens.

Natasja van Herpen

17.389

Tevreden klanten

70.478

Trouwe lezers en volgers

40

Jaren onderzoek en ervaring

Maike gezien in de media bij onder andere: