Stel je vraag over een mogelijke samenwerking, sessie, lezing, event of over het jaarprogramma.

Voel je welkom!

Mail naar Maike Liselot van Meulen: info@maikevanmeulen.nl

 

Wij zijn bezig met groepen mensen voorwaarts te begeleiden in hun transformatieprocessen. Dit vergt alle focus en aandacht. Mocht er niet direct gereageerd worden op jouw vraag of verzoek, weet dat gestreefd wordt om dezelfde dag of de volgende dag te reageren. Dank je wel voor je begrip.

Vul hieronder je gegevens in:

 

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07
iris_hond_reageert

Onder de indruk ben ik van wat Maike ziet, voelt en uitdrukt. Spijker op z'n kop! Heel dankbaar voor haar inzichten!

Iris Hond
ALT-profielfoto-van-maarten-van-der-weijden

Maike helpt mij om na te denken hoe ik andere mensen in beweging kan krijgen. Maar bovenal; hoe zit de relatie in mijzelf in elkaar, in combinatie met mijn relatie met anderen? Dank je wel Maike!

Maarten van der Weijden
Ilze

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!

Ilze Rijstenbil
Roy-Martina

Diep onder de indruk ben ik van Maike. Laat je leiden door Maike als goede gids!

Roy Martina

'' Richt je op een intentie in helderheid en stevigheid. Het geeft ons focus en houvast waarop je je aandacht richt.'' - Maike Liselot van Meulen

Maike inspireert me door haar eigenheid en kwetsbaarheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhaal en ze kan goed luisteren. Ze weet met haar enthousiasme en intellect doortastende vragen te stellen waardoor ze al snel tot de kern komt. Ze gaat de daarbij soms wat gevoelige of persoonlijke kant niet uit de weg. Maike heeft mij laten inzien dat authenticiteit een kracht is die ik bewust kan inzetten. Bedankt Maike, je bent een mooi mens.

Natasja van Herpen

17.389

Tevreden klanten

70.478

Trouwe lezers en volgers

41

Jaren onderzoek en ervaring

Maike gezien in de media bij onder andere: