fbpx

Essentieel: voorstellingsvermogen voor jouw next step

Essentieel: voorstellingsvermogen voor jouw next step

Maike van Meulen - 12/01/2019 - Creëer jouw succes

 

 

Never stop exploring

De prachtige film ‘Walt before Mickey’ inspireert mij mateloos en wil ik graag met je delen als kijktip voor jou. Een waargebeurd verhaal over een jongen waarvan zijn dromen uitkwamen en tot een ware ‘kingdom’ uitgroeide. Daarnaast is er onderzoek gedaan naar Walt Disney; hij werd namelijk zo succesvol in dit leven door drie facetten; hij droomde altijd, zette dit om naar iets realistisch en was daarbij kritisch op zijn werk. Inspirerend toch?

 

 

Van droom, naar doel, naar resultaat

Nu is de eerste vraag; als je alles kunt dromen wat je maar wilt dromen. Hoe ziet dat eruit? Wat zie, hoor of voel je? Probeer het je eens voor te stellen zonder belemmerende gedachtes of obstakels. Want die bestaan namelijk niet in onze dromen. Daarin mag alles. Hoe gaaf is dat? Wat zie jij voor je?

 

 

Klaar voor jouw volgende stap? Maike wordt de Creatieve Veranderaar van Nederland en de Benelux genoemd. Al meer dan 10.000 mensen gingen jou voor! Ben je al bekend met haar workshop ‘‘Transformeer jouw potentie”? Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na deze hoogstaande workshop. Schrijf je alvast in voor 29 augustus aanstaande. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

 

Laat een bericht achter
Stel je vraag, neem contact op!

Maike van Meulen, AYA Health

KvK 64977137
0416-202891

 

Schrijf je in voor nieuws, events en meer!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. Abonneer je op jouw toekomst! Meld je aan voor enthousiaste en hoogwaardige updates, praktische oefeningen en inzichten.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers