fbpx

Essentieel: voorstellingsvermogen voor jouw next step

Maike Liselot van Meulen - 12/01/2019 - Bloei vanuit je volledige potentie

 

 

Never stop exploring

De prachtige film ‘Walt before Mickey’ inspireert mij mateloos en wil ik graag met je delen als kijktip voor jou. Een waargebeurd verhaal over een jongen waarvan zijn dromen uitkwamen en tot een ware ‘kingdom’ uitgroeide. Daarnaast is er onderzoek gedaan naar Walt Disney; hij werd namelijk zo succesvol in dit leven door drie facetten; hij droomde altijd, zette dit om naar iets realistisch en was daarbij kritisch op zijn werk. Inspirerend toch?

 

 

Van droom, naar intentie, naar resultaat

Nu is de eerste vraag; als je alles kunt dromen wat je maar wilt dromen. Hoe ziet dat eruit? Wat zie, hoor of voel je? Probeer het je eens voor te stellen zonder belemmerende gedachtes of obstakels. Want die bestaan namelijk niet in onze dromen. Daarin mag alles. Hoe gaaf is dat? Wat zie jij voor je? Het is mijn manier van leven. Hier ben ik mee geboren. Altijd leef ik naar hoe ik wil leven. Dit vraagt verantwoordelijkheid, bewustzijn, intentie en actie. Ik gun het iedereen!

 

 

Klaar voor jouw volgende stap? Maike Liselot wordt de Creatieve Veranderaar van Nederland en de Benelux genoemd. Al tienduizenden mensen gingen jou voor! Ben je al bekend met haar verdiepingsavonden, verdiepingsdagen, workshops en sessies? Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn. Groei en bloei verder in jouw leven. Voel je welkom en kijk gerust eens rond op deze website!

 

Laat een bericht achter
Stel je vraag, neem contact op!

Maike Liselot van Meulen, AYA Health Worldwide

KvK 64977137

 

 

Schrijf je in voor nieuws, events en meer!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. The Future is Calling You! Meld je aan voor enthousiaste updates en aankomende events.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers