Lente- en Zomerdagen met Maike van Meulen

Leuk dat je hier bent! Transformeer jouw potentie en creeer jouw realiteit! Op deze pagina vind je ervaringsgerichte dagen met Maike van Meulen, waarvoor je je op de wachtlijst kunt zetten of voor kunt inschrijven. Meld je snel aan!

Maike is de vertegenwoordiger van de Nieuwe Tijd. Al vele mensen heeft Maike geinspireerd in binnen- en buitenland. Geniet, verwonder en ervaar!

Maike Liselot van Meulen

''Dit moet je meemaken! Nieuw, verfrissend en eigentijds!'' - John

''Raak, wauw, en diep onder de indruk van Maike. Ervaar!'' - Loes

''Plezierig, kundig en confetti. Een zeldzame combi!'' - Wanda

6 Programma's waaruit je kunt kiezen:

AYA Energy Balance met Maike van Meulen

AYA Energy Balance® met Maike van Meulen. Wekelijkse lessen ontspannen liggend op een matje in comfortabele kleding. Connect to your Power.
Sta stevig en bloei verder! Je wilt leren werken met je energie. Als Vertegenwoordiger van de Nieuwe Tijd neemt Maike je mee naar jouw ´Power of Origin´. Hiermee leer je alles van jouw Zijn in stappen te integreren zodat je evenwichtig en stevig geworteld staat in deze turbulente tijd. Max. voor 6 personen. 

Empower en teken je energie met Maike van Meulen

Teken je energie: vertrouw op je energie vanbinnen en Bouw op jouw Zijn.
Een heerlijke dag met enorm veel inzicht. Maike deelt NIEUWE informatie voor mensen. Ervaar je energie. Teken je energie en geef informatie aan jezelf. Maike deelt heel veel inzichten wat erbij komt kijken om te kunnen bouwen op jouw energie. Een super waardevolle, leuke dag! Max. voor 6 personen. 

Be Deep Underwater met Maike van Meulen

Be Deep Underwater Verdiepingsavond. Krijg antwoord op alle levenskwesties tijdens jouw innerlijke transformatieprocessen.
Tijdens deze verdieping gaan we op een gemoedelijke, warme, prettige manier in op levenskwesties. Dit is een plek waar je volledig kunt zijn, kunt ademen, je lichter voelt en rust ervaart. Een verdieping die je verder transformeert. NIEUW voor de mens. Max. voor 6 personen. 

Back to Nature met Maike van Meulen

Back to Nature Walk & Talk (3 uur). Kom tot rust in de natuur.
Als kind liep Maike al iedere week door de bossen van de Hoge Veluwe. De connectie, ontspanning en inspiratie heeft Maike altijd verbaasd en verwonderd! Al vele mensen neemt Maike mee in de magie van de natuur! Loop 3 uur met haar mee. Het is kort wandelen en ervaren. Keer op keer. Laat je meevoeren in wat je ontdekt onder de begeleiding van Maike! 

BeDo Programming met Maike van Meulen

BeDo Programming. Transformeer. Connect to your own power. Maandelijks samenkomen. Jaarlijks lidmaatschap. Duurzame en fundamentele bloei.
Dit is een maandelijks doorlopend programma in groepsvorm. We komen live bij elkaar. Enorm waardevol voor wie onvoorwaardelijk kiest om zichzelf verder te willen verdiepen en verbreden. Je volgt geen andere parallele opleidingsvormen.

20230321_130621_0000

Het Rotondespel
Het rotondespel leer je in 1 dag toepassen zodat je deze kunt inzetten voor jezelf, je gezin, met kinderen, je partner, medewerkers en met je clienten. Een heel gaaf spel die je in iedere context kunt inzetten! Hoe ga je om met rotondes? Hoe kun je een afslag nemen? Wat kun je tegenkomen in de praktijk? Een spel die je terugbrengt naar het evenwichtig midden!

Stel je vraag over een evenement of workshop.

Voel je welkom!

Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar omdat we groepen mensen voorwaarts begeleiden voor het bereiken van hun doelen waar ze blij van worden. Dat gunnen wij iedereen in hun werk en leven. Mocht er niet opgenomen worden, stuur dan een bericht. Dezelfde dag word je nog door Maike teruggemaild of gebeld.

Vul hieronder je gegevens in:

 

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07
iris_hond_reageert

Onder de indruk ben ik van wat Maike ziet, voelt en uitdrukt. Spijker op z'n kop! Heel dankbaar voor haar inzichten!

Iris Hond
download-_7_

Super inspirerend en leerzaam. Dank je wel Maike!

Marjolein Berendsen
Ilze

Het is geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten en wijsheid om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken. Het is fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens!

Ilze Rijstenbil
Bereik je Doelen met Maike van Meulen en Roy Martina

Laat je leiden door Maike als goede gids!

Roy Martina

Maike gezien in de media bij onder andere: