10 Lente- en Zomerdagen Programma's met Maike van Meulen

Leuk dat je hier bent! Transformeer jouw potentie. Creeer jouw realiteit! Op deze pagina vind je ervaringsgerichte cursussen met Maike van Meulen, waarvoor je je op de wachtlijst kunt zetten. Je ontvangt dan bericht op welke data het plaatsvindt!

Al vele mensen heeft Maike geinspireerd in binnen- en buitenland. Geniet, verwonder en ervaar!

Maike van Meulen Geniet verwonder en ervaar

''Dit moet je meemaken! Nieuw, verfrissend en eigentijds!'' - John

''Raak, wauw, en diep onder de indruk van Maike. Ervaar!'' - Loes

''Plezierig, kundig en confetti. Een zeldzame combi!'' - Wanda10 programma's waaruit je kunt kiezen:

Een Ode Aan Jou! In 8 stappen van drama naar confetti. Avond uit met Maike en DJ
Deze avond is als voeding voor de eigen ziel. Een ontspannen avond uit. Ervaar plezier, energie, enthousiasme, vriendelijkheid, verdieping en confetti. Gekker wordt het niet. Wel leuker! Een heerlijke avond samen met je vriend of vriendin. Geniet, verwonder en ervaar!

20230321_130257_0000

Ground your Goals
Heb je een visie, ideeen en wil je leren hoe je je doelen stevig kunt neerzetten? Dit is goed nieuws. Vele mensen zetten hun doelen niet effectief in, weten niet wat een doel in essentie is, en wat het verschil is met een resultaat. Met praktische tooling en inzichten voor het leven ga je deze dag aan de slag met jouw eigen doelen in kaart brengen en hoe je deze kunt behalen.

Back to Nature met Maike van Meulen

Back to Nature Walk & Talk (3 uur)
Als kind liep ik al iedere week door de bossen van de Hoge Veluwe. De connectie, ontspanning en inspiratie heeft mij altijd verbaasd en verwonderd! Al vele mensen neem ik mee in de magie van de natuur! Loop 3 uur met mij mee. Het is kort wandelen en ervaren. Keer op keer. Ga met mij mee en laat je meevoeren in wat je ontdekt! 

Be Deep Underwater met Maike van Meulen

Be Deep Underwater Avond met Maike (2,5 uur)
Tijdens deze verdiepingsavond gaan we op een gemoedelijke, warme, vriendelijke, prettige manier in op levenskwesties die we allemaal kennen. Alles bestaat dus alles is er. Dit is een plek waar je volledig kunt zijn, kunt ademen, je lichter voelt en rust ervaart. Tegelijkertijd ervaar je meer levensenergie en plezier in interactie met elkaar. Een avond die je geheid verder transformeert. Maximaal voor 8 personen van 19.30u tot 22.00u. 

BeDo Programming met Maike van Meulen

BeDo Programming. Connect to your own power. Doorlopend programma in groepsvorm.
Dit is een maandelijks doorlopend programma in groepsvorm. We komen live bij elkaar. Enorm waardevol voor wie onvoorwaardelijk kiest om zichzelf verder te willen verdiepen en verbreden.

Authentiek Boekschrijf Dag

Authentiek Boekschrijf Dag
Schrijven heb ik altijd gedaan. Boeken schrijven was mijn grootste wens als tiener. Schrijven werkt ook om je eigen materie en wijsheden te overstijgen. Schrijven is een heel transformerend proces. Inmiddels heb ik 3 boeken geschreven in 3 jaar tijd. De flow heb ik te pakken en weet wat werkt om authentiek en systematisch je mooiste boek te kunnen schrijven. Deze dag is voor iedereen die de droom heeft om zijn of haar eigen boek te realiseren! Je gaat concreet aan de slag!

20230316_172345_0000

Empower je Intuitie 
Tijdens deze dag gaan we spelen en werken met je intuitie. Dit is voor mensen die weten dat zij gevoelig zijn en openstaan voor het verder versterken en dieper ervaren van de eigen intuitie. Hiermee gaan we aan de slag met onze zintuigen en bewustwording. Verschillende werkvormen worden ingezet waarmee je schathemeltje rijk naar huis gaat!

20230321_130621_0000

Het Rotondespel
Het rotondespel leer je in 1 dag toepassen zodat je deze kunt inzetten voor jezelf, je gezin, met kinderen, je partner en met je clienten. Een heel gaaf spel die je in iedere context kunt inzetten! Hoe ga je om met rotondes? Hoe kun je een afslag nemen? Wat kun je tegenkomen in de praktijk? Een spel die je terugbrengt naar het evenwichtig midden!

20230324_121959_0000

Dochters met een Verhaal
Een dag waarbij alle dochters met een verhaal welkom zijn. Je voelt dat je hier zo'n behoefte aan hebt! Het is een gevoel! Je hebt veel meegemaakt als 'dochter van' en het vormt een onderdeel in je dagelijkse leven. Delen is helen. Ik deel mijn eigen verhaal en we zetten jouw verhaal om naar krachtpunten die je nu nog niet ziet! Een boost voor jou, met liefde. Voel je gesterkt!

20230324_123131_0000

Ouders van Gevoelige Kinderen
Je hebt een gevoelig kind, of meerdere gevoelige kinderen. Waarschijnlijk herken je ook deze gevoeligheid in jezelf. We zitten in een generatie met ouders die meer dan ooit te maken hebben met gevoelige kinderen. Hoe kunnen we hier mee omgaan? Waarom is dit een tendens? Hoe kunnen wij de kinderen evenwichtig begeleiden in deze turbulente tijd? Een waardevolle dag met veel houvast voor in het dagelijkse leven. Zowel voor de ouder als voor het kind.

WhatsApp Image 2020-10-09 at 19.36.55

Bingeluister de Bereik je Doelen Podcast. Voor jou!
Ervaar meer dan 130 gratis afleveringen! Hoe kun je je doelen bereiken? Voor vooroplopers en vastlopers op de rotonde die continu willen blijven verbeteren en voorwaarts willen blijven bewegen. Vanuit focus, innerlijke rust en overzicht. Maike deelt regelmatig haar eigen ervaring en expertise én interviewt Bekende Nederlanders, inspiratoren, experts en ondernemende professionals waarvan we kunnen leren.

Stel je vraag over een evenement of workshop.

Voel je welkom!

Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar omdat we groepen mensen voorwaarts begeleiden voor het bereiken van hun doelen waar ze blij van worden. Dat gunnen wij iedereen in hun werk en leven. Mocht er niet opgenomen worden, stuur dan een bericht. Dezelfde dag word je nog door Maike teruggemaild of gebeld.

Vul hieronder je gegevens in:

 

WhatsApp Image 2020-05-14 at 14.26.07
iris_hond_reageert

Onder de indruk ben ik van wat Maike ziet, voelt en uitdrukt. Spijker op z'n kop! Heel dankbaar voor haar inzichten!

Iris Hond
download-_7_

Super inspirerend en leerzaam. Dank je wel Maike!

Marjolein Berendsen
Ilze

Het is geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten en wijsheid om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken. Het is fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens!

Ilze Rijstenbil
Bereik je Doelen met Maike van Meulen en Roy Martina

Laat je leiden door Maike als goede gids!

Roy Martina

Maike gezien in de media bij onder andere: