familie-sessie-maike-van-meulen

drs. Maike Liselot van Meulen
Award winner

#Nr. 1 Most Inspiring Personal Transformation Coach
Benelux Enterprise Awards 2022

Op deze pagina vind je Familie Counseling voor gezinnen in alle leeftijden. De mate van harmonie in ons gezin zien we terug als de wortel in de rest van ons leven. Maike van Meulen begeleid gezinnen bij alle denkbare ervaringen en gebeurtenissen.

''Met jouw gave en inzichten kunnen we als gezin maanden mee vooruit. Het brengt helderheid, inzicht en heelt. Het onzichtbare maak je zichtbaar. Onvoorstelbaar waartoe je in staat bent. Kies voor Maike als je daadwerkelijk vooruit wilt komen. Zo liefdevol en zo kloppend. Om niet meer te vergeten. Diep dankbaar en onder de indruk. Wauw!'' - Yvonne.

Mijn levenswerk voor het welzijn van anderen
Al vele jaren begeleid ik mensen in alle denkbare situaties die een mens kan meemaken. Mijn levenswerk is dit waar ik mij dagelijks mee bezighoudt. Door het hele land kom ik met liefde en plezier om bij te dragen voor het welzijn van mensen en gezinnen. Ook komt men vanuit het hele land naar mijn knusse praktijk toe in Waspik. Dit is vaak een persoonlijke voorkeur waarvoor men kiest.
 

Waarde en inzichten
De waarde en inzichten tijdens een familiesessie die ik verzorg en begeleid kunnen heling, verzachting, meer ontspanning, en een hernieuwde blik geven op alles wat is gebeurd. Ook op wat plaatsvindt nu binnen het gezin, maar ook wat je momenteel persoonlijk bezighoudt en hoe dat zich verhoudt binnen de totale gezinsdynamiek. Hiermee breng ik volledig op alle lagen in beeld wat er per persoon en op gezinsniveau speelt en nodig is.
 
Vanuit liefde en ruimte
Dit gebeurt altijd vanuit liefde en ruimte. Liefde kan ook betekenen dat het 'straight' kan zijn met wat je te horen krijgt. Soms willen we antwoorden, maar is het antwoord die je krijgt aanvullend, nieuw, verrassend of confronterend. Maar het is altijd informatie waar je op dat moment aan toe bent. Nooit verder dan dat. Het zorgt er vaak voor dat veel mensen met 1 sessie voldoende input en inzicht hebben opgedaan waar ze maanden, een jaar of zelfs langer mee vooruit kunnen. 
 
Op locatie of bij mij in de praktijk
Met het gezin kan een sessie ook heel goed bij mij in de praktijk. De opstelling vindt dan in zijn geheel bij mij aan tafel plaats, omdat de ruimte niet groot is. Wel warm, gezellig en professioneel. Op de tafel wordt alles dan ingezet om jullie situatie en alle situaties inzichtelijk te maken en vragen te beantwoorden. Het is een persoonlijke keuze om naar mijn praktijk in Waspik te komen, of dat ik bij jullie thuis in de eigen vertrouwde omgeving ben. Ook kan het zijn op een plek die veel voor het gezin betekent. Alles is mogelijk en in overleg met elkaar.
 
Keuze en voorkeur bepalen
Nadat ik van jullie weet waar de voorkeur naar uitgaat qua locatie kunnen we een datum met elkaar plannen. Mijn vraag is om een aantal opties voor te stellen, zodat ik kan kijken naar de beschikbaarheid. Vaak zit ik tot 2,5 maand naar voren toe vol, maar zal mijn best doen om met jullie z.s.m. te kunnen schakelen. Het kan ook eventueel in het weekend.

Heling, inzicht, harmonie en begrip vanuit liefde en ruimte voor een ieder. Dat is wat ik breng. Dat is wat ons verder brengt. Iedere keer weer.
- drs. Maike Liselot van Meulen

Roy-Martina

Geniet van Maike als jouw gids! Haar warmte, deskundigheid, wetenschappelijke achtergrond en praktische aanpak is een prachtige combinatie die je zelden ziet.

dr. Roy Martina, Arts

Iemand van buitenaf kan liefdevol voor ons in kaart brengen wat we zelf niet meer kunnen zien. Het laat mensen bloeien. Het is waar men wilt zijn.
- drs. Maike Liselot van Meulen

Veel gestelde vragen

De sessies vinden plaats in de praktijk van drs. Maike Liselot van Meulen in Waspik. Families komen vanuit het hele land. Vanwege de afstand kan het ook online via Zoom plaatsvinden als dat de wens is. Ook kan het bij jullie op locatie plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan jullie ouderlijk huis of een plek die veel voor jullie betekent. Maike rijdt door heel het land naar de mensen toe. Alle vormen werken net zo effectief en heeft te maken met jullie persoonlijke voorkeur. Maak het bespreekbaar. Alles is mogelijk!
Iedere sessie duurt 3 uur met het gezin. Mijn praktijkervaring laat zien dat we in 3 uur tijd prachtige inzichten en next steps kunnen maken.
Ik zeg altijd dat we voor 1 sessie gaan. Wil je erna nog een sessie dan kan dit. Dit gebeurt in samenspraak met het gehele gezin.
Investering voor een sessie: 125,- per uur x 3 uur = 375,- excl. btw. en eventuele reiskostenvergoeding a 0,21,- per kilometer.
De gezinnen die ik begeleid zijn van alle leeftijden. Ook de achtergronden zijn uiteenlopend uit allerlei sectoren en branches. Iedereen is welkom en voor mij gelijk. Werk je met mij samen dan hebben de gezinnen één sterk punt gemeen. Ze kiezen met een volmondige 'ja' om door mij begeleid te willen worden voor de eigen gezinssituatie. Door met deze intentie erin te staan worden de meest grote resultaten bewerkstelligd. Liefdevol openstaan is het begin van verdere bloei.

Reacties die vaak terugkomen zijn:
-''Maike is lief, wijs, intelligent en doortastend. Heel snel ziet zij de kern bij het gezin om mee aan de slag te gaan.''
-''Maike maakt gebruik van de positieve psychologie, verstevigt de veerkracht, het zelfvertrouwen en het plezier bij het gezin.''
-''Maike brengt helderheid, overzicht en structuur. Iedereen weet waar hij aan toe is en wat je kunt doen wat werkt.''
-''Maike is betrouwbaar, je kunt alles bij haar kwijt, een bijzonder mens die snel met je meeschakelt.''
-''Maike heeft enorm veel kennis en is een wandelend bewustzijn die aansluit op de situatie van het gezin op ongekende bijzondere en effectieve wijze.''
-''Maike inspireert je met haar hele pakket. Ze is ongelooflijk goed in haar werk. Nederland en daarbuiten gaat nog veel van haar horen!''
-''Maike ken ik al heel lang. Dat is bijzonder prettig. Ik kan altijd bij haar komen als ik vragen heb. Ook naderhand. Met haar wil je verbonden blijven door haar warmte, fijn besnaardheid en liefde. Het houdt niet op na een sessie. Ze blijft betrokken wanneer nodig.''

Dit gevoel kennen we allemaal. Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk betekent ook fundamenteel verder komen! Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je werk of leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. De mensen zeggen; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf gegeven!
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden kan je soms het gevoel hebben dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt, Psycholoog, Ondernemer

Deel jouw vraag of situatie nu en neem contact met Maike op voor verdere afstemming.

Maike met haar gezin

Maike van Meulen met gezin Frankrijk 2022
Maike van Meulen Creatie Academy