Het Future Proof Projectmanagement Festival 2019 is op donderdag 10 oktober aanstaande. Schrijf het alvast op in je agenda!

Heb je ook weleens dat je denkt:

- Waarom is communiceren zo moeilijk?
- Waarom ben ik nog niet op de hoogte van bepaalde informatie?
- Hoe kan ik maximaal inspelen op de dynamiek in mijn omgeving?

Slecht nieuws; het wordt nog complexer. We leven namelijk niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk zoals Jan Rotmans dat zo mooi en terecht zegt. In 2027 worden er wereldwijd bijna 90 miljoen projectmanagers gevraagd. Het is en blijft een belangrijke functie die veel vraagt van de projectmanager en de gehele betrokken omgeving. Omtrent leiderschap, veranderkunde en de weg naar projectsucces. Blijf jij future proof op gebied van jouw persoonlijke en teamontwikkeling?

De doelgroep die je kunt verwachten op dit Festival: Projectmanagers, projectleiders, projectteamleden, adviseurs, managers, directies en iedereen die betrokken is voor het creeren van projectsucces in organisaties.

Wil jij vandaag en in de toekomst bijdragen aan succesvol projectmanagement? Dan kun je dit festival niet missen. Om te komen tot projectsucces is een vorm van kunst. Jij weet als geen ander: stilstand is achteruitgang. Kom te weten hoe jij future proof blijft door vanuit jouw valkuilen en kracht te komen tot projectsucces. De toename in het aantal projecten dragen ook bij aan de mate van organisatiesucces. Kom de laatste inzichten ervaren.

Dit eendaagse festival biedt vele workshops die jou klaarstomen in het nu en de toekomst en jou rijker de deur uit laten gaan. Voor the next step! Het is voor mensen die zich persoonlijk willen blijven ontwikkelen en wat bijdraagt aan verhoogd teamresultaat en projectsucces. Dit festival leent zich dan ook uitstekend voor teams om te komen!

 

Programma:

Het dagprogramma volgt binnenkort. Hieronder een voorbeeld hoe een dagindeling eruit kan zien.

8.45u   inloop

9.00u   opening programma met keynote spreker

10.00u workshop 1 & 2

11.00u workshop 3 & 4

12.00u workshop 5 & 6

13.00u luxe verzorgde lunch

14.30u workshop 7 & 8

15.30u  workshop 9 & 10

17.00u Netwerkborrel

18.00u Einde dag

 

Hier wil je bij zijn!
Deze dag staat in het teken van het nu en de toekomst. Geen abracadabra. Juist concrete thema's waar jij mee uit de voeten kan. De thema's van de workshops die de sprekers gaan verzorgen gaan bijvoorbeeld over; creatief veranderen, leiderschap, story making, de netwerkorganisatie, strategisch projectmanagement, interpersoonlijke relaties, effectieve communicatie en breinleren. Want wees eerlijk; dat is wat je nodig hebt de aankomende jaren.

Op donderdag 10 oktober aanstaande vindt het indoor festival plaats.

Wij gaan weer een prachtige locatie vinden die aan al onze eisen voldoet. Met ruime parkeergelegenheid, een lekkere lunch, een toegankelijke ambiance en met workshops op topniveau gegeven.

Wil jij jouw sprekers debuut maken? Wat leuk!

Een fantastisch programma hebben wij staan voor het jaarlijkse Future Proof Projectmanagement Festival. Voor dit jaar zijn wij op zoek naar sprekers met branchegerichte cases: interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen, workshops of expertsessies, toegespitst op projectmanagement én in de branche:

– Bouw/ infrastructuur
– IT
– Zorg
– Overheid

Ben je geinteresseerd? Meld je snel aan via deze pagina en wij nemen contact met jou op om de inhoud verder met elkaar af te stemmen!

Binnenkort meer informatie.

Samenwerkingen

Hieronder vind je een overzicht van onze samenwerkingen met bedrijven. En daar zijn wij trots op!