fbpx

Nu online in de Helden & Hordes Podcast

Nu online in de Helden & Hordes Podcast

Maike van Meulen - 31/08/2019 - In het Nieuws / Nieuws

 

 

 

Het gezicht en visie achter Maike

Buíten de kaders denken en doen is belangrijk, maar bìnnen een kader denken en doen geeft ons overzicht. Het is hoe ons brein werkt. We vinden hokjes nou eenmaal lekker om in te denken. Dat doen we dus ook massaal. Als je dat weet van jezelf dan is het vervolgens belangrijk om met voldoende afstand te kunnen blijven kijken naar je eigen hokje of kader; past hetgeen wat ik doe nog bij mij? Is dit wat ik wil betekenen voor de ander? Wat maakt dat ik zo kritisch of hard naar mijzelf toe kan zijn? Wat heb ik nodig om hierin niet vast te zitten om verder voorwaarts te kunnen creëren in mijn werk en leven? Reserveer en plan jouw reflectietijd in. @eddy_boom van de @heldenenhordes podcast interviewde mij hierover. Maar ook over mijn verhaal als mens die een missie heeft met haar ondernemingen. Via de link in bio is de podcast voor jou te vinden als je het leuk vindt! Ben jij van binnen of buiten de kaders kijken?

De podcast is bijvoorbeeld via ITunes en Spotify voor jou te beluisteren:

Maike van Meulen – Geef mij kaders, en ik ben vrij

 

Over Maike van Meulen

Maike is expert in leiderschap, veranderkunde en de weg naar succes door zelfcoaching en het zetten van heldere kaders voor resultaat. Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na een spreek- of coachsessie met Maike. Je creëert voorwaarts als mens en met jouw business. Eerder stond Maike met topsprekers in het programma zoals Margriet Sitskoorn, Michiel Vos, tussen gerenommeerde professoren in Dubai, met Jan Rotmans en coacht zij ook BN-ers. Benieuwd naar een (op maat) spreeksessie of coachsessie voor jou? Neem contact op of kijk naar de workshop ‘Transformeer jouw potentie’.

 

 

 

 

Laat een bericht achter
Stel je vraag, neem contact op!

Maike van Meulen, AYA Health

KvK 64977137
0416-202891

 

Schrijf je in voor nieuws, events en meer!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. Abonneer je op jouw toekomst! Meld je aan voor enthousiaste en hoogwaardige updates, praktische oefeningen en inzichten.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers