fbpx

Geïnterviewd in de Helden & Hordes Podcastshow

Geïnterviewd in de Helden & Hordes Podcastshow

Maike van Meulen - 27/07/2019 - In het Nieuws / Nieuws

 

 

 

Het gezicht en visie achter Maike  van Meulen & Company

Een dromer, filosoof en creatieve fladderaar ben ik, oprichter van de Maike van Meulen & Company, van nature, maar ook een gestructureerde organisator en een visionair.

Met een gevoelstemperatuur van 42 graden werd ik geïnterviewd door Eddy Boom van de Helden & Hordes Podcast. Mijn verhaal werd belicht als mens achter de ondernemer:

Oprichter ben ik niet alleen van de Creatie Academy voor het creëren van projectsucces maar ook van Maike van Meulen & Company en Stichting Next Step. Het belangrijkste; wat is mijn overall missie en drive om vanuit mijn levensverhaal en kennis zoveel mogelijk mensen te willen bereiken?

Over enkele weken te beluisteren en te bekijken via YouTube. Voor jou!
 

Over Maike van Meulen

Maike is expert in leiderschap, veranderkunde en de weg naar succes door zelfcoaching. Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na een spreek- of coachsessie met Maike. Je creëert voorwaarts als mens en met jouw business naar een concreet resultaat. Eerder stond Maike met topsprekers in het programma zoals Margriet Sitskoorn, Michiel Vos, tussen gerenommeerde professoren in Dubai en met Jan Rotmans en coacht zij ook BN-ers. Benieuwd naar een (op maat) spreeksessie of coachsessie voor jou? Neem contact op of kijk naar de workshop ‘Transformeer jouw potentie’!

 

 

 

 

Laat een bericht achter
Stel je vraag, neem contact op!

Maike Liselot van Meulen, AYA Health Worldwide

KvK 64977137

 

 

Schrijf je in voor nieuws, events en meer!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. The Future is Calling You! Meld je aan voor enthousiaste updates en aankomende events.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers