1 op 1 Groeidag: ''Next Level in Business''.

Wil jij een groeidag meemaken vanuit een persoonlijke 1-op-1 top begeleiding van mij? Boek jouw groeidag en ervaar jouw voorwaartse grote stappen in jouw onderneming! Inmiddels heb ik 15.000 + mensen mogen begeleiden als coach, trainer, spreker. Neem kennis en inzichten mee die je de rest van je leven meeneemt.

Het is tijd. Voor jou.

Waarom zou je kiezen voor de onvergetelijke Groeidag: Next Level in Business? Het heeft een reden dat je dit nog steeds leest.

 

- Omdat je een mooi product of dienst hebt of deze wilt ontwikkelen.

- Je weet dat je veel mensen kunt helpen.

- Maar er mag meer geld binnenkomen.

- Een heldere richting of koers mag beter geformuleerd worden.

- En tegelijkertijd zijn tips en technieken hierbij fijn, maar je wilt vooral jezelf kunnen blijven.

- Het mag met speelsheid en plezier gebeuren.

- En iets zijn wat jou iedere dag kan blijven helpen.

 

Een Next Level Road Map heb ik hierom voor jou ontwikkeld. Als ondernemer van twee bedrijven en een stichting weet ik wat het vraagt om succesvol te kunnen zijn. Op deze dag bouw je in zeven stappen jouw plaat op die je de rest van je leven in jouw ondernemerschap meeneemt. Het is een overzicht die ik zelf iedere dag ophang om niets anders te doen dan dat hier op staat.

 

Wat het jou brengt.

Het brengt je:

- Verdere groei en uitbouw van jouw bedrijf
- Rust en overzicht
- Een scherpe koers en focus voor jouw toekomst
- Praktische tools voor jouw dagelijkse praktijk
- Kennis hoe je (nog meer) inkomsten gaat genereren
- Een structurele levensvatbaarheid van jouw business
- 100% tevredenheidsgarantie
- Heldere stappen om direct toe te passen

 

Datum: na inschrijving neemt Maike contact met jou op om samen de gewenste datum te bepalen.

Locatie voor jouw individuele begeleiding met Maike:
Groeidag Next Level in Business vindt plaats bij mij op kantoor en in de tuin bij mooi weer. Een prachtige groene plek in een warme jaren '30 stijl waar je even tot rust kunt komen. Je kunt achteruit zitten om te reflecteren en door mijn deskundige begeleiding kun je weer de juiste stappen zetten. 

 

Adres:
H.N. Freericksstraat 14
5165 ES Waspik

Rotonde rechts, Eerste huis links.

Mijn kantoor is het beste met de auto te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid.

1.898,- excl. btw. Inclusief lesmateriaal, tooling om de rest van je leven als succesvolle ondernemer mee te kunnen nemen en een toplunch. Je hoeft niks voor te bereiden en alleen jezelf mee te nemen in ontspannen informele kleding. Het is tijd. Voor jouw Next Level in Business!

 

"Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken, de lunch..Het was fantastisch! Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!'' ???????????? - Liefs Ilze Rijstenbil.

 

''Dankzij Maike durf ik weer te vertrouwen. Als ondernemer is het vaak hollen of stilstaan. Je kan jezelf makkelijk verliezen en vast komen te zitten in een constante paniekmodus. Met eenvoudige oefeningen en kleine stapjes kun je in een veilige omgeving werken aan je business. Je krijgt fijne feedback van Maike met praktische tools die je tijdens je volgende stap direct kan toepassen. Ik kan deze dag iedereen van harte aanraden!'' - Anneke Timans

 

''De workshop heeft nog veel impact op mij gehad, in de goede zin des woords!! Ik gun iedereen zo'n dag als deze. Ik heb genoten van de dag! De samenstelling, de locatie ...alles klopte. Nogmaals dank voor jouw fantastische coaching en begeleiding voor next level en hopelijk tot een volgende keer! Ik blijf je volgen!'' - Dymph Aarts.

 

''Wauw, dankbaar voor jouw kennis en inzichten. Onvergetelijk!'' - Marcel van der Steen.

 

''Maike, wat ben je een mooi mens. Van jou heb ik geleerd hoe ik authentiek en mijzelf kan zijn. Het ging dus nog verder naast alle deskundige topinhoud die je bezit. Hoe ik nu vanuit mijn eigen waarden kan leven om next level te gaan in mijn business is waanzinnig. Gecombineerd met de tooling die ik iedere dag kan hanteren ben ik je enorm dankbaar. Dank je wel!'' - Natascha van Herpen.

 

''Maike heeft enorm veel kennis en kunde. Zij helpt mij om vanaf de rotonde de juiste afslag te nemen. Ze luistert goed en biedt mij overzicht, houvast en dat ik weer de regie in eigen handen heb. Met tooling die ik iedere dag kan inzetten. Zo waardevol!''. - Marieke Franken.

20190523-135759-_PKF90151