Mijn Bereik je Doelen Aanbod voor bedrijven is waar ik enorm blij van wordt. Daag mij uit met je vraagstuk en resultaat gegarandeerd! Alles is maatwerk. Met mijn 20 jaar werkervaring ga ik graag jouw persoonlijke of teamvraagstuk aan. Kies uit deze 4 opties:

Bereik je Doelen Strategie Sessie Maike van Meulen

1. Bereik je Doelen Strategiesessie
Zonder strategie geen koers. Voorkom chaos en warrigheid in deze dynamische wereld waarin wij leven. Zorg voor overzicht, focus en rust op A3-formaat waarna je met een gerust hart je concrete vervolgstappen kunt zetten. Ervaar meer tijdbesparing zodat je kunt toewerken naar jouw doel.

Bereik je Doelen Leiderschap Empowerment Maike van Meulen

2. Bereik je Doelen met Future Proof Leiderschap Empowerment
Verstevig je essentie en je eigen krachtplek met dit intensieve en diepgaande Leiderschap Empowerment Porgramma. Hoe kun je jezelf goed uitdragen, neerzetten, overtuigen en beinvloeden als future proof leider van de toekomst? Alles start in ons zelf. Jezelf daadwerkelijk ontmoeten is de ander ontmoeten.

Maike van Meulen (3)

3. Bereik je Doelen Lezing
De wereld zit vol met rotondes onderweg naar je doel toe. Wat is de belangrijke functie van de rotonde? Wat is een doel? Wat is een resultaat? Ervaar deze onvergetelijke lezing waar Maike de wetenschap combineert met praktijkervaring en vele praktische anekdotes. Bereik je doelen met Maike als jouw spreker.

Het Rotondespel

4. Voor teams: Het Rotondespel. Get your goals. Twist your game!
Werk aan je sociaal kapitaal als grootste goed voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt als mens en organisatie. Doorbreek het cirkeldenken en expandeer met het nieuwe denken. Zet je praktijkvraagstuk in. Maike begeleid deze sessie voor jou incompany. Ervaar plezier, ontmoeting, verbinding en resultaat als kern!

 

Neem vandaag contact op voor het maken van een afspraak of stel je vraag aan mij. 

Maak de weg vrij voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Vanuit ik, de ander en de wereld om ons heen.

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco, Ondernemer

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk.

Marjolein Berendsen, Directeur

Na mijn ongeluk ben jij degene geweest die mijn leven weer op de rit heeft kunnen zetten. Het ging bij mij namelijk letterlijk om leven of dood. Nu op mijn 63e ben ik door een totale shift aan het gaan voor het bereiken van doelen waar ik blij van wordt. Het gaat hierbij om de integratie van mijn hoofd, hart, en lichaam. "Van een patatje oorlog naar een harmonietje zonder conflict". Uitermate bijzonder en effectief. Maike is degene bij wie je moet zijn. Dank je wel. Je bent een engel op mijn pad en ben je voor eeuwig dankbaar.

Theo Terdu, Ondernemer, Hoogleraar

Maike gezien in de media bij onder andere:

Overzicht van enkele klanten en deelnemers van Maike:

Dia1