fbpx
Confetti met Maike van Meulen

Informatie over Events & Workshops

Leuk dat je hier bent, meld je hier aan voor updates en data. Ervaar de plezierige en verdiepende evenementen met Maike Liselot omtrent verbreding en verruiming van je bewustzijn. Door je hier aan te melden ontvang je ook uitnodigingen voor gratis Zoom sessies en nog veel meer voor jouw bloei!

Vele mensen zijn je voorgegaan. Meld je aan voor enthousiaste en waardevolle updates. Gekker wordt het niet. Wel leuker!

Bijsluiter

Deze inspiratie is voor mensen die energie, vriendelijkheid, vertrouwen, ontspanning en levendigheid willen ervaren in alle aspecten van hun leven. Je wilt inspiratie, een houvast en verdiepend inzicht om je verder voorwaarts te bewegen op een plezierige en eigen manier. Je voelt dat je hier wilt zijn ook al kun je het mentaal niet uitleggen. Volg je impuls vanbinnen uit. Voel je welkom!

432113059_395020579937227_8789074600787800340_n

''Sta stevig vanuit het zijn van wie je bent.''

Een brief van
Maike Liselot van Meulen

Lieve jij,

Deze tijden waarin wij leven vraagt om verstevigen, vergroten, versterken van onszelf. Omdat je hier bent weet ik dat je ernaar op zoek bent. En dat is goed. Wie blijvende expansie blijft vertonen zal evenwichtiger, stabieler en prettiger door de aankomende tijd gaan. Hiermee draag je zelf bij aan je eigen bestaansregulatie. Maar het gaat verder. Wie durft af te dalen in zichzelf en zichzelf ten volste durft te ontmoeten, komt verder. Dat betekent voor de mensen die dit niet doen, achterblijven. Het blijft meer van hetzelfde. Nu kun je om je heen kijken naar wat in de wereld zich afspeelt. Er is iets anders nodig om verder te komen en evenwichtig ons fundament neer te zetten. En dat ben jij. Niets is zo belangrijk om jezelf op nummer één te zetten. Wie dat niet doet, heeft niks te geven. Dat klinkt hard, maar wie openstaat voor blijvende expansie is de eigen levensonderzoeker. De levensonderzoeker weet dat realiteitszin erbij hoort. Zin hebben in de realiteit in ons en om ons heen. Alleen dan komen we verder. Samen, naast elkaar.

Mijn kennis, informatie en energie is er om te delen als Vertegenwoordiger van de Nieuwe Tijd. Met liefde en enthousiasme geef ik het dan ook door aan zoveel mogelijk mensen. Het is de intentie dat dit werk zich verder verspreid als confetti door binnen- en buitenland.

Geniet, verwonder en ervaar,

Alle liefs en een warme groet, Maike Liselot van Meulen

Sluit je aan bij deze beweging wat gaat over onze toekomst. Vanuit ik, de ander en de wereld om ons heen. Met vriendelijkheid, evenwichtigheid, levensenergie en plezier!

Maike van Meulen (3)

Over
Maike Liselot van Meulen

Maike Liselot van Meulen heeft een wetenschappelijke achtergrond. Nadat in 2020 haar vader plotseling kwam te overlijden, ontpopte al haar gaven en talenten. Met een zeer verruimd bewustzijn is zij geboren. Ze begeleid mensen hier op aarde die dit willen naar hun harmonie op een duurzame en fundamentele manier met nieuwe informatie voor de mensheid. De onderwerpen waar Maike Liselot zich mee bezighoudt zet zij in de wereld door middel van boeken schrijven, lezingen, evenementen en sessies voor gezinnen, kinderen en volwassenen. Ze begeleid je op gebied van AL je levensvragen. Over overledenen, je eigen groei, over je totale gezondheid, relaties, over waar de aarde staat, jouw plek in het geheel, over de liefde en wat je maar kunt bedenken. Dit doet zij in binnen- en buitenland, op locatie en bij haar in de praktijk. Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact op. Voel je welkom.

Bekijk eens de boeken en kaartsenset, ontwikkeld door Maike Liselot van Meulen

WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.46.49

In o.a. de Nederlandse en Belgische media