fbpx
Confetti met Maike van Meulen

Informatie over Events & Workshops

Leuk dat je hier bent, meld je hier aan voor updates en data. Ervaar de plezierige en verdiepende evenementen met Maike!

Vele mensen zijn je voorgegaan. Meld je aan voor enthousiaste en waardevolle updates. Gekker wordt het niet. Wel leuker!

Bijsluiter

Deze inspiratie is voor mensen die energie, vriendelijkheid, vertrouwen, ontspanning en levendigheid willen ervaren in alle aspecten van hun leven. Je wilt inspiratie, een houvast en verdiepend inzicht om je verder voorwaarts te bewegen op een plezierige en eigen manier. Je voelt dat je hier wilt zijn ook al kun je het mentaal niet uitleggen. Volg je impuls vanbinnen uit. Voel je welkom!

WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''Sta stevig vanuit het zijn van wie je bent.''

Een brief van
Maike van Meulen

Lieve jij,

Deze tijden waarin wij leven vraagt om verstevigen, vergroten, versterken van onszelf. Omdat je hier bent weet ik dat je ernaar op zoek bent. En dat is goed. Wie blijvende expansie blijft vertonen zal evenwichtiger, stabieler en prettiger door de aankomende tijd gaan. Hiermee draag je zelf bij aan je eigen bestaansregulatie. Maar het gaat verder. Wie durft af te dalen in zichzelf en zichzelf ten volste durft te ontmoeten, komt verder. Dat betekent voor de mensen die dit niet doen, achterblijven. Het blijft meer van hetzelfde. Nu kun je om je heen kijken naar wat in de wereld zich afspeelt. Er is iets anders nodig om verder te komen en evenwichtig ons fundament neer te zetten. En dat ben jij. Niets is zo belangrijk om jezelf op nummer één te zetten. Wie dat niet doet, heeft niks te geven. Dat klinkt hard, maar wie openstaat voor blijvende expansie is de eigen levensonderzoeker. De levensonderzoeker weet dat realiteitszin erbij hoort. Zin hebben in de realiteit in ons en om ons heen. Alleen dan komen we verder. Samen, naast elkaar.

Mijn levenswerk en deze onderwerpen is wat mij dagelijks bezighoudt. Mijn kennis en informatie is er om te delen als Vertegenwoordiger van de Nieuwe Tijd. Met liefde en enthousiasme geef ik het dan ook door aan zoveel mogelijk mensen. Het is de bedoeling dat dit werk zich verder verspreid als confetti door binnen- en buitenland.

Geniet, verwonder en ervaar,

Alle liefs en een warme groet van Maike

Sluit je aan bij deze beweging wat gaat over onze toekomst. Vanuit ik, de ander en de wereld om ons heen. Met vriendelijkheid, evenwichtigheid, levensenergie en plezier!

Maike van Meulen (3)

Over
Maike van Meulen

Maike van Meulen is confettistrooier en verspreider als Vertegenwoordiger van de Nieuwe Tijd. Ze begeleid mensen die dit willen naar hun evenwichtig midden punt op een duurzame en fundamentele manier. Tot haar 25e levensjaar wilde zij niet meer bestaan. Door dit te hebben ervaren weet zij juist wie zij is en wat ze heeft te brengen op gebied van onze totale bestaansregulatie. Het leidt tot een vorm van onze hoogste welzijn waar de aarde aan toe is. De onderwerpen waar Maike zich mee bezighoudt zet zij in de wereld door middel van boeken schrijven, lezingen, evenementen en sessies voor gezinnen, kinderen en volwassenen. Dit doet zij in binnen- en buitenland, op locatie, bij haar in de praktijk en in organisaties. Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact op. Voel je welkom.