fbpx

Interview: In de Leven Zonder Stress Podcast van Patrick Kicken

Interview: In de Leven Zonder Stress Podcast van Patrick Kicken

Maike van Meulen - 30/04/2020 - In het Nieuws / Nieuws

 

 

 

Maike van Meulen: De Creatieve Veranderaar!

Help! Patrick Kicken van de Leven zonder Stress podcast vroeg mij het ‘hemd van het lijf’ in zijn uitzending. Wie is de Creatieve Veranderaar? Hoe ceeer ik beweging dat leidt tot je gewenste verandering? Ontdek en verwonder je over de diepere lagen in het gesprek. Je kunt het een aantal keren beluisteren om meer te zien.

Ontdek het in deze podcast boordevol tips vanuit een puur gesprek tussen twee mensen!

Bekijk deze uitzending bijvoorbeeld via het YouTube Kanaal over ‘Nondualiteit’ van Patrick Kicken:

 

 

 

Over Maike van Meulen

Maike is expert in leiderschap, veranderkunde en de weg naar succes door zelfcoaching en het zetten van heldere kaders voor resultaat. Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na een opleiding of spreeksessie met Maike. Je creëert voorwaarts als mens en met jouw business. Eerder stond Maike met topsprekers in het programma zoals Margriet Sitskoorn, Michiel Vos, tussen gerenommeerde professoren in Dubai, met Jan Rotmans en coacht zij ook BN-ers. Regelmatig verschijnt zij in de media. Bestel het boek ‘In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken. Vergroot je focus en succes’. 

 

 

 

 

Leave a comment


Ontvang gratis Bereik je Doelen updates!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. Meld je aan voor enthousiaste en hoogwaardige updates, praktische oefeningen en inzichten.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers