fbpx

Interview: Hoe flikt Maike het allemaal in werk en leven?

Interview: Hoe flikt Maike het allemaal in werk en leven?

Maike van Meulen - 05/12/2019 - In het Nieuws / Nieuws

 

 

 

Het gezicht en visie achter Maike

Romy van den Berg: ”Een interview met Maike van Meulen. Een persoon die mij enorm inspireert met haar warme, liefdevolle persoonlijkheid, haar kracht en hoe ze naast 2 succesvolle bedrijven en een stichting alsnog tijd voor haar zelf en haar gezin heeft! Hoe blijf je jezelf? Wat doe je om bij jezelf te blijven? Hoe herken je de wet van aantrekking in je leven?”

Ontdek het in deze podcast boordevol tips vanuit een puur gesprek tussen twee mensen!

De podcast van Romy van den Berg is bijvoorbeeld via ITunes, SoundCloud en Spotify voor jou te beluisteren of via YouTube:

 

 

 

Over Maike van Meulen

Maike is expert in leiderschap, veranderkunde en de weg naar succes door zelfcoaching en het zetten van heldere kaders voor resultaat. Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na een spreek- of coachsessie met Maike. Je creëert voorwaarts als mens en met jouw business. Eerder stond Maike met topsprekers in het programma zoals Margriet Sitskoorn, Michiel Vos, tussen gerenommeerde professoren in Dubai, met Jan Rotmans en coacht zij ook BN-ers. Benieuwd naar een (op maat) spreeksessie voor jou? Neem contact op! 

 

 

 

 

Leave a commentContactgegevens

team@maikevanmeulen.nl

0416-202891 of 06-39602096

H.N. Freericksstraat 14, 5165 ES Waspik

KvK 64977137

In 10 stappen je doelen bereiken. Vergroot je focus en succes als Creatieve Veranderaar.

Schrijf je in voor enthousiaste en hoogwaardige energieke updates, praktische oefeningen en inzichten en blijf op de hoogte over de evenementen.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers