fbpx

Interview: Hoe flikt Maike het allemaal in werk en leven?

Interview: Hoe flikt Maike het allemaal in werk en leven?

Maike van Meulen - 05/12/2019 - In het Nieuws / Nieuws

 

 

 

Het gezicht en visie achter Maike

Romy van den Berg: ”Een interview met Maike van Meulen. Een persoon die mij enorm inspireert met haar warme, liefdevolle persoonlijkheid, haar kracht en hoe ze naast 2 succesvolle bedrijven en een stichting alsnog tijd voor haar zelf en haar gezin heeft! Hoe blijf je jezelf? Wat doe je om bij jezelf te blijven? Hoe herken je de wet van aantrekking in je leven?”

Ontdek het in deze podcast boordevol tips vanuit een puur gesprek tussen twee mensen!

De podcast van Romy van den Berg is bijvoorbeeld via ITunes, SoundCloud en Spotify voor jou te beluisteren of via YouTube:

 

 

 

Over Maike van Meulen

Maike is expert in leiderschap, veranderkunde en de weg naar succes door zelfcoaching en het zetten van heldere kaders voor resultaat. Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na een spreek- of coachsessie met Maike. Je creëert voorwaarts als mens en met jouw business. Eerder stond Maike met topsprekers in het programma zoals Margriet Sitskoorn, Michiel Vos, tussen gerenommeerde professoren in Dubai, met Jan Rotmans en coacht zij ook BN-ers. Benieuwd naar een (op maat) spreeksessie voor jou? Neem contact op! 

 

 

 

 

Laat een bericht achter
Stel je vraag, neem contact op!

Maike van Meulen, AYA Health

KvK 64977137
0416-202891

 

Schrijf je in voor nieuws, events en meer!

Duizenden mensen zijn je voorgegaan. Abonneer je op jouw toekomst! Meld je aan voor enthousiaste en hoogwaardige updates, praktische oefeningen en inzichten.

Vormgeving & Techniek: JRS-Designers