Luisterboek: The Power of Origin. Bloei vanuit je volledige potentie. 

Ingesproken door auteur Maike van Meulen

Bestel jouw luisterboek:
'The Power of Origin'

 

Sinds 28 januari 2023 verkrijgbaar en al vele malen beluisterd. Ontvang direct na bestelling het luisterboek in je inbox per e-mail!

12,50- Euro, inclusief 9% btw. 

Titel: The Power of Origin
Subtitel: Bloei vanuit je volledige potentie. 250 antwoorden op universele levensvragen.
Auteur & Voice Over: Maike van Meulen
336 pagina's, 8 uur luistertijd
Uitgeverij: BeDo House of FundamentalsBloei vanuit je volledige potentie. 250 antwoorden op universele levensvragen.Beschrijving

Wie ben je werkelijk als essentie?
Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past en voor je werkt?

Vind je plezier zonder pieken of dalen. Wij zijn eraan toe om het evenwichtig midden punt te vinden vanuit onze kracht van oorsprong. Het is tijd om te herinneren hoe we daartoe in staat zijn. ‘The Power of Origin’ biedt meer dan 250 antwoorden op universele levensvragen die je brengen naar het centrum van jouw zijn: de kracht van jouw oorsprong. Na alle vragen doorleefd te hebben die gaan over onze totale bestaansregulatie, kun je vanuit je evenwichtig midden punt je eigen kracht van oorsprong ervaren. Ook worden ‘The Power of Origin’ handsymbolen met je gedeeld die je dagelijks kunt toepassen.

‘The Power of Origin laat je ontdekken hoe je in elkaar zit en wat echt voor jou werkt.’

‘Leid niet alleen je beste leven, maar ook een evenwichtig en gereguleerd leven.’

 • Ontdek nieuwe aanvullende informatie en inzichten op alles wat je kent
 • Bloei verder van binnenuit in je werk en leven
 • Kom erachter wat echt voor jou werkt
 • Ontmoet je essentie
 • Ontwikkel structureel omgaan met tegenslag op je pad
 • Leer alles op gebied van onze bestaansregulatie
 • Weet wie je ten diepste bent
 • Verstevig jezelf vol zelfvertrouwen
 • Zet de Creatieve Veranderaar naar je hand
 • Krijg grip op je dagelijkse situaties
 • Verstevig je innerlijk landschap
 • Ervaar de praktische en transformerende inzichten
WhatsApp Image 2023-01-13 at 19.57.48

Ben je klaar om dieper af te dalen in jezelf?

Boekenreeks
In de boekenreeks van Maike van Meulen deelt zij van binnenuit haar wijsheid met jou. In eenheid schrijft zij haar boeken en geeft ze het doorleefde door voor wie het wilt ontvangen. Eerder schreef zij: 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken'. Een doel doet ertoe als deze vanbinnen uit komt. Hoe geef je hier praktisch 'handen en voeten' aan? Haar tweede boek heet: 'In 10 stappen van rotonde naar afslag'. Onderweg komen we rotondes tegen. Wat is de rol van deze rotonde? Hoe kunnen we hiernaar kijken en daarmee omgaan?

The Power of Origin
In dit derde boek: 'The Power of Origin' begeleidt Maike jou terug naar je evenwichtig midden punt. Ons evenwichtig zijn vanuit onze kracht van oorsprong waarnaar de wereld toe verschuift. Het is de enige wijze waarop we terug kunnen keren naar onze eigen kracht van oorsprong. Met liefde deelt zij antwoorden op 250 levensvragen op ieder moment. Een boek voor het leven waaraan je veel steun, handvatten en support kunt ontlenen met ruimte voor jou.

Maike van Meulen Producten

Over de Auteur

Maike van Meulen is naast haar achtergrond op gebied van sociaal organisatorische bedrijfskunde, veranderkundig leiderschap, psychologie en filosofie een levensonderzoeker op gebied van onze totale bestaansregulatie. Ze inspireert vele mensen als pionier en vooroploper bij het vinden van hun eigen weg en verspreid haar visie als schrijver en spreker. 

Maike is 40 jaar en is 9 jaar samen met haar partner Michiel. Samen hebben zij een zoon, Oliver, van 6 jaar oud. Ze wonen in het groen, in ruimte en liefde voor elkaar. Maike heeft als achtergrond Hospitality Management gestudeerd en is afgestudeerd in Beijing, China, in de voorbereidingen en transformatie richting de Olympische Spelen. Erna heeft zij haar Master in sociaal organisatorische bedrijfskunde, psychologie en filosofie behaald aan de Radboud Universiteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft zij verricht als eerste ter wereld op gebied van het belang van 'bonding en bridging' sociaal kapitaal tussen mensen in complexe dynamische omgevingen. Iets wat zij enorm miste in haar omgeving. Ook studeerde zij voor haar Executive MBA titel. Hierbij heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar het belang van persoonlijk en transformationeel leiderschap en hoe dit het zelfsturend vermogen van mensen, groepen en teams beïnvloedt, gekeken in de context van de type organisatiecultuur en de mate van aanwezige organisatievolwassenheid. Erna studeerde zij oneindig door en volgde opleidingen op gebied van 'dynamics of organizational change and learning' bij Sioo, Interunversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde. Maike wilt zich eindeloos verder verdiepen en verbreden. Ze haalde haar certificeringen en diploma's voor o.a. Child & Family Psychology, Prenatal & Perinatal Psychology, Health Science Yale University, EMDR Trauma & Fobie begeleiding, International Master in Neurolinquistic Programming, MBIT Brain Psychology, Reiki Master Energetics, Systemic Constellations, Reanimatie & AED voor baby's, kinderen en volwassenen geregistreerd bij het Rode Kruis. Met deze stevige kennis en hoge mate van bewustzijn wat tegelijkertijd compleet losstaat èn toch verbonden is met bovenstaande, begeleid Maike vele duizenden mensen bij hun transformatie met haar talent en vaardigheden. In organisaties, bij gezinnen thuis, voor kinderen, voor mensen van alle generaties in haar praktijk en tijdens workshops of evenementen. Ook schreef zij inmiddels 3 boeken vanaf 2020. Transformatie is iets voor iedereen en gaat oneindig door. Mensen voelen het vanbinnen wanneer ze met Maike aan de slag willen voor hun verdere antwoorden, verdieping, genezing en versterking van hun lichaam, geest en ziel. Ze willen zich verder ontwikkelen en meer te weten komen over wat voor hun werkt. Voelt het goed? Volg je impuls!

356012022_1075878996708617_7131732059160687381_n
artworks-VXzT7ypuTzm8CsKX-46QGUw-t500x500

Dat het veel mensen mag helpen zichzelf terug te vinden.

Jan Geurtz

Bestel het luisterboek

© 2023. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.