Over Maike van Meulen

Maike van Meulen (2)

Ik ben Maike en mijn maatschappelijke missie is om ondernemende, leergierige mensen, therapeuten, coaches, rust, overzicht, focus en zelfvertrouwen te geven voor het creëren van hun succes. Vanuit mijn hoogwaardige kennis bewerkstellig ik dit op gebied van de psychologie, neuroscience, zijnsorientatie, creativiteit, manifestatiekracht, veranderkunde en leiderschap.

 

Mijn doel is om mensen hun diepste innerlijke doelen te laten herontdekken en te bereiken, voor het bereiken van hun uiterlijke doelen in werk en leven met de Bereik je Doelen Methode®. Alle inzichten kunnen de mensen meteen toepassen in hun dagelijkse praktijk. Hoogwaardige, professionele en de laatste actuele (wetenschappelijke) kennis wordt geboden in lesvorm. Naast groepen en teams bied ik ook persoonlijke begeleiding op gebied van coaching, therapie, Reiki en EMDR, indien gewenst.

''Ik gun iedereen het hebben van een doel waar je blij van wordt.''

Focus

Ik focus mij hierop vanuit iedere vezel in mij, omdat ik geloof dat we allemaal in onze diepste kern weten wie wij zijn, maar dit vaak vergeten zijn door sluiers die we opbouwen rondom onze essentie in wie wij zijn. Het is belangrijk om op deze krachtplek terug te komen staan.

We hebben alleen nooit geleerd om met onze diepste binnenwereld contact te maken en ermee te communiceren. Daarnaast vraagt het balans om vanuit het bereiken van deze innerlijke doelen om je uiterlijke doelen te behalen met praktische tooling en met de Bereik je Doelen Methode®. Zodat je in optimale creatiekracht komt te staan en je vanuit DOEN manifesteert. En laat dat mijn kracht zijn om je hoofd en zijn te integreren.

Maike is de aller eerste die ik ken die bezinning en wetenschap in praktische concrete vorm combineert voor het bereiken van je doelen. De vorm is nieuw, innovatief, uniek en hartverwarmend. Een noodzaak voor elke ondernemer en ondernemende mens in werk en leven die met “heart, mind, body en soul” succesvol wil zijn.

Arnold Martina

Luister je mee?

Regelmatig komen er nieuwe afleveringen in de Bereik je Doelen Podcast via je favoriete podcast app zoals Spotify, Itunes en SoundCloud. Luister naar meer dan 100 afleveringen met Maike en experts over allerlei bewust gekozen thema's die we tegenkomen onderweg naar ons doel toe. Hoe kun je omgaan met stress, hooggevoeligheid, meer assertief zijn, beter kunnen overtuigen in je gesprekken, omgaan met je relaties en het stellen van jouw voorwaarden?

Maike is een lief, ambitieus en warm persoon waarmee ze als vanzelf omgevingen en de mensen die daarbij horen een gevoel van vertrouwen en veiligheid geeft. Ik vind haar heel inspirerend in het bereiken van alles wat ze wil bereiken. Niet lukken is geen optie! Haar oprechtheid en kwetsbaarheid siert haar! Wat mij betreft een perfecte combinatie tussen jezelf laten zien, je power "ownen" en dat podium pakken met daarbij ook gelijkheid, we zijn allemaal mens en openheid in haar eigen processen. Maike, wat ben je toch een heerlijk mens! Dat we nog veel van deze krachtige, zachte power vrouw gaan horen, ben ik van overtuigd!

Romy van den Berg

Korte versie van mijn levensverhaal

Ik kende periodes in mijn leven dat ik geen doel meer voelde en gaf mijn leven vaak een laagste cijfer minus 10. Vanuit mijn dromerige kant en wilskracht stelde ik uit pure noodzaak toch doelen die ik wilde behalen. Kleine projecten die ik om handen had hielpen mij omdat ik mij daaraan vast kon houden. Ik ontdekte dat een betekenisvol doel hebben zorgde voor hoop, focus, richting en een toekomst om aan vast te houden. Geen doel hebben bestaat niet als leven in je aanwezig is. Je kunt doelen ook inzetten om groots te kunnen manifesteren als je weet waar je goed in bent. Ik zag dat ik hard kon werken, doorzettingsvermogen had, goed kon leren en dat ik gewaardeerd en erkend werd door mijn kennis en talent. Door stappen te blijven zetten kan je aan jezelf laten zien dat je doelen kunt behalen richting een plus 10. Zo wilde ik vanaf dat ik 10 jaar was schrijver, ondernemer, spreker en trainer worden. Om mijn lessen die ik al vroeg leerde door te geven aan zoveel mogelijk mensen. Om het licht te brengen als mensen hiernaar opzoek zijn. En dat is wat gebeurt. Dat is wat ik heb te doen vanuit mijn geschiedenis en levenslessen. Dankbaar om in mijn kracht te staan en om nu zoveel mogelijk mensen hun doelen te laten bereiken in werk en leven.

Geniet, verwonder en ervaar voor het bereiken van jouw doelen in werk en leven.

3D-Cover 10 stappen Maike van Meulen v1

Boek: In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken
Lees over het Bereik je Doelen Framework die je dagelijks kunt gebruiken. Ben je momenteel een vastloper of een hardloper? Dan is dit boek een must read in je werk en leven. De praktische oefeningen komen uit jaren ervaring en het boek is een uitkomst vanuit vele gehouden interviews, expertise en wetenschappelijk onderzoek. Geniet, verwonder en ervaar. Net als het pad naar je doel toe! De persoonlijke verhalen van Maike zijn daarnaast hartverwarmend.

3D-Cover Maike van Meulen V1

Boek: In 10 stappen van rotonde naar afslag
De wereld zit vol met rotondes. Hoe kun je omgaan met rotondekwesties op jouw pad? Wat speelt er zich af in je innerlijk landschap en hoe kun je dit praktisch naar jouw hand zetten? Versterk je oplossingsgericht vermogen en maak de weg vrij voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt! Voor ik, de ander en de wereld om ons heen!

WhatsApp Image 2020-11-13 at 10.29.39

Het Rotondespel®. Get your goals. Twist your game!
Het Rotondespel® laat je met slechts 10 kaarten een afslag nemen. Vergroot je focus en succes! Het spel bevat 10 positieve denkkaarten om op een creatieve en effectieve manier jouw stap voorwaarts te zetten voor het bereiken van jouw doelen. Voor 1 tot 10 spelers. Gericht op stimuleren, ontplooien en verder ontwikkelen. Het Rotondespel® is geschikt voor teams, cliënten, een naaste of voor jezelf als kado of als praktisch hulpmiddel in werk en leven voor het bereiken van je doelen. Een must have!

WhatsApp Image 2020-10-09 at 19.36.55

Bereik je Doelen Podcast
Hoe kun je je doelen bereiken? Ontdek meer dan 100 afleveringen in de Bereik je Doelen Podcast. Voor vooroplopers en vastlopers op de rotonde die continu willen blijven verbeteren en voorwaarts willen blijven bewegen. Voor focus, innerlijke rust en overzicht als de Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw. Maike deelt regelmatig haar eigen ervaring en expertise én interviewt Bekende Nederlanders, inspiratoren, experts en ondernemende professionals waarvan we kunnen leren.

Waar ik in geloof

Ik geloof erin:
- Dat je alleen vanuit je diepste essentie en jezelf kennen geluk ervaart naarbuiten toe
- Dat je in het centrum van alles je rust kunt blijven vinden
- Dat je op iedere situatie kunt anticiperen door je rotondes te kennen
- Dat je vrij je doelen kunt bereiken als je alle mindere ervaringen in jezelf een plek geeft
- Dat je vanuit het durven aankijken van de volledige waarheid in jezelf verder komt
- Dat je hoofd en hart moet integreren om vanuit creatiekracht te manifesteren
- Dat je gevoelens er zijn als een (soms messy) kado om uit te kunnen pakken
- Dat zachtheid en mildheid naar jezelf toe laat zien hoe je vanuit vertrouwen en acceptatie staat
- Dat de reis terug in jezelf de mooiste reis is die je kunt maken.

Diploma's & certificeringen e.g.:

- Drs. in Master Bedrijfskunde, Psychologie & Filosofie, Radboud Universiteit Nijmegen
- Wetenschappelijk onderzoeker naar transformationeel leiderschap, bonding & bridging social capital voor succesvol volbrengen van veranderingen in onze omgeving.

- Executive MBA
- Dynamics of organizational change & learning bij Sioo, Interuniversitair centrum voor organisatie en veranderkunde
- Projectmatig Creëren PMC, PRINCE2, AGILE gecertificeerd
- Reiki Master & Trainer gecertificeerd en aangesloten bij Reiki Cirkel Nederland
- Master NLP & Systemisch werk coach gecertificeerd door de International Association for NLP (IANLP), wereldwijd het hoogste orgaan voor NLP en ook erkend door ABNLP en NVNLP
- Groeps Facilitator gecertificeerd
- Trainen, Presenteren & Opstellen door Andy Harrington, Remco Claassen en Donatello Piras
- TOP Trainer Opleiding bij Vidarte

- Creatief Denken & Doen Trainer, Coach bij Academie voor Innovatief Trainen
- Well being for happiness, Yale University
- Personal Storytelling - Het Verhaal Van Je Leven, door Mieke Bouma, Erasmus Universiteit

- Ontluik je Zielsmissie bij William Gijsen
- Hypnose, Trance & Regressie
- mBIT Coach International gecertificeerd

- Strategisch organiseren en managen
- Innerlijke zintuigen, Vertrouwen & Acceptatie Begeleider
- Aura & Chakra Reading, Spirituele en Mediamieke Opleiding
- Chakra & Reiki Massage

- EMDR traumabegeleider, bij heftige gebeurtenissen, angst en fobie
- Holistic Breathing Coach
- Jeugdcoach (puberteit en adolecentiefase)
- Geboortepsychologie
- Integratief Therapeut

 

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken..Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!

Ilze Rijstenbil

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Met mijn gezin in Bretagne, zomer 2020.

Wat ik nog graag met je wil delen

- Ik heb inmiddels meer dan 15.000 mensen voorwaarts mogen begeleiden, maar ook mijn Bereik je Doelen Boek is materie waar ik zelf iedere dag nog leerling van ben. Ik hoop ook altijd leerling te blijven. Door te blijven waarnemen op dat wat gebeurt en te blijven reflecteren. 
- Ik heb verschillende mentoren om mij heen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en productiviteit
- Ik heb meer dan 150.000,- uitgegeven aan opleidingen.
- Mijn maatschappelijke missie is om al mijn kennis en informatie zelf tot mij te nemen om vervolgens door te kunnen geven aan zoveel mogelijk mensen. Altijd ben ik aan het onderzoeken, leren, analyseren, om alle inzichten kernachtig terug te brengen in alleen het aller beste in de opleidingen en persoonlijke begeleiding die ik bied.
- Ik ben Bereik je Doelen docent voor studenten van onze toekomstige maatschappij en wordt onder andere gevraagd door Nyenrode Business Universiteit, Avans Hogeschool en Hoge Hotelschool Maasstricht.
- Ik woon in Waspik, tussen Breda en Den Bosch, maar heb ook in Apeldoorn, Leeuwarden, Amsterdam, Antwerpen, China, Bergen op Zoom en in Den Bosch gewoond voor studies, stages en de liefde.
- Ik woon al jaren samen met Michiel en onze zoon Oliver.
- Ik heb in 2018 naast mijn werkzaamheden Stichting Next Step opgericht voor iedereen na een mate van herstel van een eetprobleem of een eetstoornis. Want dan begint het leven pas écht. Wij begeleiden mensen om rust en een fijn leven te creeren na deze levensfase en voor versteviging in hun werk en leven.

Maike weet wat ze doet en verstaat haar vak. Ze motiveert mij. Maike is iemand die mij stretcht zodat ik kan zien wat nog meer mogelijk is in het leven en brengt mij plezier. Als jij al een langere tijd tegen dingen aan loopt, dan is Maike bij wie je moet zijn. Zij helpt je van de rotonde af voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Wat ben je toch een warm en mooi mens Maike. Dank je wel! Je bent een kanjer. Zoveel mensen help jij en ga je nog helpen in deze wereld. Door jou wil ik het beter doen en meer geven, als mens maar ook in mijn bedrijf.

Jonathan Bouter

Contact

Ik vind het altijd leuk om via de mail van je te horen!

Jammer genoeg kan ik niet al mijn mails persoonlijk beantwoorden, maar weet dat alle lieve woorden die ik over mijn werkzaamheden ontvang zeker door me gelezen worden en in mijn hart binnenkomen!

Inhoudelijke vragen beantwoord ik (tenzij je cursist bent) niet individueel, maar als je een vraag toestuurt bewaar ik deze in een apart document waar ik inspiratie uit put voor mijn artikelen, Q&A sessies en podcast.

Je kunt me bereiken op info@maikevanmeulen.nl

Meer weten en mij volgen? Wat leuk. Schrijf je onderaan in voor de laatste updates voor het bereiken van je doelen met inspiratie, video's en agenda.