WhatsApp Image 2024-06-15 at 20.50.55

Ontdek je innerlijke rust in de natuur met Maike Liselot

Ontspan en kom tot diepe inzichten in jezelf!

Over Maike Liselot
Maike Liselot van Meulen (1982) woont in Waspik, tussen Breda en Den Bosch. Op vele plekken heeft zij door het land en in de wereld gewoond, gewerkt en gereisd. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort hiermee tot de generatie van menselijke evolutie in de nieuwe tijd waarin wij leven. Duizenden mensen heeft zij begeleid. Een evolutionaire energie is Maike Liselot die het bestaan ziet, beschrijft en leeft als een samenhang van psychologie, eenheidsbewustzijn en levensenergie.

Waarom deze prachtige wandelingen?
Maike Liselot wilt je graag gratis deze ochtenden meenemen en met je kennismaken. Het is een prachtig moment om met jullie te delen, waar zij is opgegroeid in de bossen, met heide en zandverstuivingen. Ontspannen door de natuur wandelen brengt je enorm dicht bij jezelf. Door haar ogen en ervaring wilt ze je hierin ontmoeten. Een unieke belevenis die je nergens anders ervaart door de nieuwe informatie en eenheidsbeleving met jezelf.

Fijn je te gaan zien!
Maike Liselot kijkt er enorm naar uit om je te gaan zien! Iedere eerste donderdag van de maand verzamelen we bij Restaurant Roestelberg in Kaatsheuvel. Vanaf dit punt gaan we de Loonse en Drunense duinen ervaren waarbij ieder moment altijd weer anders is!

Data 1e donderdagen van de maand 2024:
7 maart, 4 april, 9 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september, 3 oktober, 7 november, 5 december.

Waar:
Restaurant Roestelberg, Kaatsheuvel. Hier kun je ook je auto parkeren.

Hoe laat start de wandeling:
9.30u - 11.30u. Wees op tijd want we lopen vanaf 9.30u. Dank voor je begrip!

Kleding:
Ontspannen kleding waar je zin in hebt. Het is relaxed wandelen om alles in je op te kunnen nemen. Let op je schoenen en dat deze eventueel vies kunnen worden.

Drinken en eten:
Bij Restaurant Roestelberg op locatie kun je op eigen rekening voorafgaand en naderhand wat drinken of eten. Tijdens het wandelen kun je je eigen drinken en eten eventueel meenemen. Zorg dat je het afval zelf kwijt kunt, bijvoorbeeld in je tas. 

Wat deze wandeling je brengt:
- Rust in je hoofd
- Stabiliteit
- Meer energie
- Tot nieuwe inzichten komen
- Helderheid
- Inspiratie

Wat gaan we doen?
- Lopen, af en toe stil staan, soms zitten
- Rustig tempo wandelen
- Ervaar onder begeleiding de ontspanning en diepe verrijking
- In het moment zijn
- Ervaar harmonie en een vleugje magie!
- Genieten
- Leven

Het is natuurlijk nog veel meer dan de natuur op zichzelfstaand die je ervaart. Maike Liselot neemt je mee in haar energie van enthousiasme, kalmte, stabiliteit, vreugde, stilte en warmte. Een plek waar je kunt zijn en enorm inspirerend op je doorwerkt. Een onvergetelijke ervaring!

Maike Liselot kan niet wachten om je live te ontmoeten! Het is een mooie manier om met haar kennis te maken en om haar gave met jou te delen. Voor jouw welzijn, groei en bloei.

Fijn je te gaan zien! 

Sluit je gezellig aan? Wat leuk! Meld je hieronder gratis aan zodat Maike Liselot weet wie er komen in de voorbereiding. Alvast bedankt hiervoor en graag tot snel bij de Loonse en Drunense Duinen!

Aanmelden kan nu hieronder voor 1 augustus. Fijn je te gaan zien!

Bloei verder. Groei door. Voel je welkom op de eerste donderdag van iedere maand!

Ontdek ook de boeken, kaartenset en meer met Maike Liselot van Meulen

WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.46.49