drs. Maike Liselot van Meulen
Award winner

#Nr. 1 Most Inspiring Personal Transformation Coach
Benelux Enterprise Awards 2022

Op deze pagina vind je Next Step Teamsessies voor ondernemers, managers, leiders, families in business, voor artiesten, projectteams, bestuursleden, in iedere context binnen een organisatie. Maike van Meulen begeleid teams op de rotonde met spanning, dynamiek, conflict, chaos en complexiteit, terug naar harmonie in de mensen en tussen de mensen. Diep en blijvend inzicht wordt het team met positiviteit en voorwaartse stappen gegeven die je nog maanden bijblijft.  

''Het is prachtig en heel bijzonder wat jij in één sessie in beweging zet bij de mensen. Hoe het positief transformeert, helderheid en overzicht brengt is niet normaal. Je tilt ons naar een hoger niveau als team en daar zijn we je enorm dankbaar voor.'' - Arno

Mijn levenswerk voor het welzijn van anderen
Al vele jaren begeleid ik mensen in alle denkbare situaties die een mens kan meemaken. Mijn levenswerk is dit waar ik mij dagelijks mee bezighoudt. Door het hele land kom ik met liefde en plezier om bij te dragen voor het welzijn van mensen in teams. 
 

Waarde en inzichten
De waarde en inzichten tijdens een teamsessie die ik verzorg en begeleid kunnen heling, verzachting, meer ontspanning, versteviging en een hernieuwde blik geven op alles wat is gebeurd. Ook op wat plaatsvindt nu binnen het team, maar ook wat je momenteel persoonlijk bezighoudt en hoe dat zich verhoudt binnen de totale dynamiek van het team. Hiermee breng ik volledig op alle lagen in beeld wat er per persoon en op teamniveau speelt en nodig is.
 
Vanuit liefde en ruimte
Dit gebeurt altijd vanuit liefde en ruimte. Liefde kan ook betekenen dat het 'straight' kan zijn met wat je te horen krijgt. Soms willen we antwoorden, maar is het antwoord die je krijgt aanvullend, nieuw, verrassend of confronterend. Maar het is altijd informatie waar je op dat moment aan toe bent. Nooit verder dan dat. Het zorgt er vaak voor dat veel mensen met 1 sessie voldoende input en inzicht hebben opgedaan waar ze maanden, een jaar of zelfs langer mee vooruit kunnen. 
 
Op locatie of extern
Met het team kan een sessie in de eigen organisatie of op een gezamenlijke gekozen externe locatie. Ook online is mogelijk. Alle vormen zijn net zo effectief. Dit is een persoonlijke voorkeur. Alles is mogelijk, in overleg met elkaar.
 
Keuze en voorkeur bepalen
Nadat ik van jullie weet waar de voorkeur naar uitgaat qua locatie kunnen we een datum met elkaar plannen. Mijn vraag is om een aantal opties voor te stellen, zodat ik kan kijken naar de beschikbaarheid. Vaak zit ik tot 2,5 maand naar voren toe vol. Neem contact op voor de mogelijkheden zodat je weet waar je aan toe bent.

Voorbeelden van organisaties waarbinnen ik teams heb mogen begeleiden tot nu toe:
Gemeente Den Bosch, gemeente Amsterdam, gemeente Tilburg, Avans Hogeschool, Nyenrode, Hoge Hotelschool Maastricht, Raboud Universiteit, Philips, ASML, KLM, AkzoNobel, KPN, Rabobank, The Grand Hotel Amsterdam, Astrid Park Plaza Hotel Antwerp, St. Regis Hotel Beijing, China, Hyatt Regency Hotel Amsterdam, KPN, Johan Cruijff Arena, Vakantiepark Beekse Bergen, Amarant Tilburg, ASVZ, Defensie Vliegbasis Gilze-Rijen, Meldkamer Ambulancezorg Rotterdam, Zorggroep Elde Maasduinen, Kapucijnenklooster Tilburg, Radboudumc, UMC Utrecht, Groot Ziekengasthuis (GZG), Heijmans, Philadelphia Zorg, Cello, Kinderopvang Walcheren Middelburg, Kibeo Kinderopvang Hoofdkantoor Goes, etc.

Harmonie in omgevingen brengen is waarvoor ik hier ben. Het is de leider van de toekomst die hiervoor openstaat en hierdoor future-proof blijft.
- drs. Maike Liselot van Meulen

Maike van Meulen Leiders voor de Toekomst
Roy-Martina

Geniet van Maike als jouw gids! Haar warmte, deskundigheid, wetenschappelijke achtergrond en praktische aanpak is een prachtige combinatie die je zelden ziet.

dr. Roy Martina, Arts

Iemand van buitenaf kan liefdevol en krachtig voor ons in kaart brengen wat we zelf niet meer kunnen zien. Het laat mensen bloeien. Het is waar men wilt zijn.
- drs. Maike Liselot van Meulen

Veel gestelde vragen

De sessies vinden plaats in de organisatie van het team. Ook kan landelijk een externe locatie worden gekozen. Vanwege de afstand kan het ook online via Zoom of Teams plaatsvinden als dat de wens is. Alle vormen werken net zo effectief en heeft te maken met je persoonlijke voorkeur. Maak het bespreekbaar. Alles is mogelijk.
Iedere sessie duurt 3 uur met het team. Mijn praktijkervaring laat zien dat we in 3 uur tijd prachtige inzichten en next steps kunnen maken.
Ik zeg altijd dat we voor 1 sessie gaan. Wil je erna nog een sessie dan kan dit. Dit gebeurt in samenspraak met het gehele team en/of jou als opdrachtgever.
Investering voor een team sessie hangt af van de grootte van het team en de duur. Het bedrag start vanaf: 675,- voor een dagdeel, excl. btw en reiskostenvergoeding a 0,19,- per kilometer, lunch of externe locatie. Neem contact op voor de verdere afstemming en uitwerking van een passende offerte.
De teams die ik begeleid zijn van alle leeftijden. Ook de achtergronden zijn uiteenlopend uit allerlei sectoren en branches. Iedereen is welkom en voor mij gelijk. Werk je met mij samen dan hebben de teams één sterk punt gemeen. Ze kiezen met een volmondige 'ja' om door mij begeleid te willen worden voor de eigen situatie binnen het team. Door met deze intentie erin te staan worden de meest grote resultaten bewerkstelligd. Nieuwsgierig, leergierig zijn en openstaan voor verdere bewustwording is het begin van verdere bloei en groei. Zowel voor het individu als voor het team.

Reacties die vaak terugkomen zijn:
-''Maike is lief, wijs, intelligent en doortastend. Heel snel ziet zij de kern bij het team om mee aan de slag te gaan.''
-''Maike maakt o.a. gebruik van de positieve psychologie, bedrijfskunde, filosofie, verstevigt de veerkracht, daadkracht en het zelfvertrouwen bij het team.''
-''Maike brengt helderheid, overzicht en structuur. Iedereen weet waar hij aan toe is en wat je kunt doen wat werkt.''
-''Maike is betrouwbaar, je kunt alles bij haar kwijt, een bijzonder mens die snel met je meeschakelt.''
-''Maike heeft enorm veel kennis en is een wandelend bewustzijn die aansluit op de situatie van het team op ongekende bijzondere en effectieve wijze.''
-''Maike inspireert je met haar hele pakket. Ze is ongelooflijk goed in haar werk. Nederland en daarbuiten gaat nog veel van haar horen!''
-''Maike ken ik al heel lang. Dat is bijzonder prettig. Ik kan altijd bij haar komen als ik vragen heb. Ook naderhand. Met haar wil je verbonden blijven door haar warmte, fijn besnaardheid en liefde. Het houdt niet op na een sessie. Ze blijft betrokken wanneer nodig.''

Dit gevoel kennen we allemaal. Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk betekent ook fundamenteel verder komen! Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je werk of leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. De mensen zeggen; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf gegeven!
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. Je zal gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt

Deel jouw vraag of situatie nu en neem contact met Maike op voor verdere afstemming.

20181011-115707-_PKF64221
WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18