Maike van Meulen Stichting Next Step

drs. Maike Liselot van Meulen
Award winner

#Nr. 1 Most Inspiring Personal Transformation Coach
Benelux Enterprise Awards 2022

Op deze pagina vind je privé sessies met Maike voor kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar die om willen leren gaan met hun gevoeligheid als kracht en hun zelfvertrouwen willen laten toenemen.

''Jouw gave om contact te maken met kinderen zorgt voor een diepe verbondenheid en aansluiting op het kind, ongeacht hun achtergrond. Het is mooi dat je je eigen achtergrond en jeugdervaring nu inzet om samen voor het kind een volgende plezierige evenwichtige stap te laten zetten vol zelfvertrouwen. Dank je wel.'' - Daphne.

Kies voor jouw Next Step Kids sessie met drs. Maike Liselot van Meulen

Het feit dat je specifiek op deze pagina bent is niet voor niks. Vele kinderen en jongeren ervaren een gevoeligheid. Gecombineerd met gebeurtenissen in hun jonge leven en de regels en systemen van onze maatschappij waaraan we moeten voldoen, geeft dit vaak een hoge druk en onzekerheid bij kinderen en jongeren. Het zelfbeeld kan ten onrechte drastisch naar beneden gaan. Bij Maike ervaren ze de ruimte voor het zijn van zichzelf, los van de waan van de dag.

Plezier en ontspanning
Het plezier en de ontspanning komt terug. Maike voelt snel waar het knelpunt zit van het kind. Je ontvangt als kind (in overleg met de ouder) resultaten en inzichten die je de rest van je leven meeneemt. Ontdek rust, overzicht, structuur, focus en houvast. Ga samen aan de slag met Maike en vraag een intake aan! Maike gaat voor 1 sessie wat het kind al ver brengt. Wil je nog meerdere sessies met Maike, dan wordt dat met elkaar afgestemd en op maat bekeken.


Achtergrond van drs. Maike Liselot van Meulen

Maike heeft inmiddels duizenden mensen voorwaarts begeleid in hun leven. Bereik je doelen waar je blij van wordt! Zij studeerde geboortepsychologie, is gecertificeerd jongerencoach (puberteit en adolecentiefase) waar in de eerste zeven jaar de basis wordt gelegd in ons leven, is Internationaal NLP Master gecertificeerd en is systemisch werk coach. Ze is Bereik je Doelen schrijver, spreker, trainer, therapeut en richt zich op volwassenen, gezinnen en op kinderen. Waar volwassenen kunnen leren van kinderen en kinderen van volwassenen. Maike heeft drie boeken uitgebracht; 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken' , 'In 10 stappen van rotonde naar afslag' en 'The Power of Origin'. Ook heeft zij Het Rotondespel uitgebracht voor jong en oud. Een spel met 10 positieve doe-kaarten om je afslag op de rotonde te nemen. Dit spel zet zij ook veelvuldig in voor next steps met kinderen en jongeren als erg leuke speelse vorm.

'Niets is belangrijker dan het welzijn van ons als mensen. Dat is waar ik mij hard voor maak en zo goed ken. Ik wéét wat nodig is om evenwichtig in harmonie te staan. Dat is waarvoor ik het doe. Omdat ik weet wat het ons allemaal brengt.'
- drs. Maike Liselot van Meulen

Roy-Martina

Geniet van Maike als jouw gids! Haar warmte, deskundigheid, wetenschappelijke achtergrond en praktische aanpak is een prachtige combinatie die je zelden ziet.

dr. Roy Martina, Arts

Om hulp vragen is iets nobels om te doen.
Niemand kan het alleen.
Daarvoor hebben wij elkaar.
- drs. Maike Liselot van Meulen

Veel gestelde vragen

De sessies vinden plaats in de praktijk van drs. Maike Liselot van Meulen in Waspik. Clienten komen vanuit het hele land. Hierom kan het ook online via Zoom plaatsvinden als dat de wens is. Beide werkt net zo effectief en heeft te maken met je persoonlijke voorkeur.
Iedere sessie duurt 1,5 uur. Mijn praktijkervaring laat zien dat we in 1,5 uur prachtige next steps kunnen maken.
Ik zeg altijd dat we voor 1 sessie gaan. Wil je erna nog een sessie dan zie je dat mensen vaak voor gemiddeld 4 tot 6 sessies kiezen voor het bereiken van doelen waar ze blij van worden. Dit gebeurt in samenspraak met de ouder(s) van het kind.
Investering voor een sessie a 1 uur: 150,- incl. btw.
De kinderen en jongeren die bij Maike komen varieeren in de leeftijd van 5 tot 18 jaar oud. Zij kennen uitdagingen op gebied van het zelfbeeld, trauma, angst, fobie, spanning door de scheiding van hun ouders, spanning op school, keuzestress, perfectionisme. Ze pikken ook veel op aan indrukken door hun gevoeligheid. Met al deze kwesties geeft Maike de gewenste begeleiding in samenspraak met de ouder.

Reacties die vaak terugkomen zijn:
-''Maike is lief, wijs, intelligent en doortastend. Heel snel ziet zij de kern bij het kind om mee aan de slag te gaan.''
-''Maike maakt gebruik van de positieve psychologie, verstevigt de veerkracht, het zelfvertrouwen en het plezier bij het kind.''
-''Maike brengt helderheid, overzicht en structuur. Iedereen weet waar hij aan toe is en wat je kunt doen wat werkt.''
-''Maike is betrouwbaar, je kunt alles bij haar kwijt, een bijzonder mens die snel met je meeschakelt.''
-''Maike heeft enorm veel kennis en is een wandelend bewustzijn die aansluit bij het kind op ongekende bijzondere en effectieve wijze.''
-''Maike inspireert je met haar hele pakket. Ze is ongelooflijk goed in haar werk. Nederland en daarbuiten gaat nog veel van haar horen!''
-''Maike ken ik al heel lang. Dat is bijzonder prettig. Ik kan altijd bij haar komen als ik vragen heb. Met haar wil je verbonden blijven door haar warmte, fijn besnaardheid en liefde. Het houdt niet op na een sessie. Ze blijft betrokken wanneer nodig.''

Dit gevoel kennen we allemaal. Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk betekent ook fundamenteel verder komen! Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je werk of leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. De mensen zeggen; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf gegeven!
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden kan je soms het gevoel hebben dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt, Psycholoog, Ondernemer

Deel jouw vraag of situatie en neem contact met Maike op voor het maken van een afspraak en intake.

Maike met haar gezin

Maike van Meulen met gezin Frankrijk 2022
Maike van Meulen Creatie Academy