WhatsApp Image 2024-02-26 at 22.14.51

Ontmoet Maike Liselot van Meulen. Wat leuk dat je er bent!

Ontvang wezenlijke antwoorden op al jouw levensvragen!

Maike Liselot van Meulen (1982) woont in Waspik, tussen Breda en Den Bosch. Op vele plekken heeft zij door het land en in de wereld gewoond, gewerkt en gereisd. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort hiermee tot de generatie van menselijke evolutie in de nieuwe tijd waarin wij leven. Een evolutionaire energie is Maike Liselot die het bestaan ziet, beschrijft en leeft als een samenhang van psychologie, eenheidsbewustzijn en levensenergie.

 

Ontmoet Maike Liselot op de volgende beurzen:

- Paraview Beurs in Zwolle op 11 en 12 mei van 12.00u tot 17.30u
- Paraview Beurs in Nijmegen op 25 en 26 mei van 12.00u tot 17.30u
- Happy Spirit Days, Feel Good Festival, Landgoed Op Hodenpijl, Schipluiden op 16, 17, 18 augustus in de Happy Spirit Garden. Ervaar een tuin vol happiness en experts voor jouw groei!

Voor 20,- of 25,- maakt ze je deelgenoot van de prachtige verrijkende inzichten voor jouw hele welzijn in dit moment en tekent ze alles voor je uit!

Een leuke en mooie gelegenheid om het mooie werk van Maike Liselot te kunnen ervaren.

Maike Liselot heeft heel veel zin om je op de beurs te ontmoeten! Ze reist door heel Nederland om mensen te begeleiden bij het verruimen van ons bewustzijn. Sta stevig. Bloei verder! Met haar handkoffertje komt zij naar de beurs toe. Hierin zit tekenpapier, de spullen voor haar stand, kleurrijke filtstiften, een gezellig kaarsje, en ook haar boeken en kaartenset kun je bewonderen!

Maike Liselot tekent al haar hele leven. Door te tekenen en te schrijven komt zij tot eigen inzicht. Erna is zij erachter gekomen dat zij ook alles van een ander in kaart kan brengen, zonder dat je iets zegt. Maike Liselot heeft al vele honderden tekeningen gemaakt voor andere mensen en duizenden mensen verder voorwaarts begeleid in binnen- en buitenland.

Een tekening maakt tastbaar waar je nu in je welzijn staat, wat voor je werkt, en waar nog potentie en groei mogelijkheid zit. Ze ziet wat in je lichaam gebeurt, met overleden dierbaren, wat je nodig hebt in je dagelijkse leven, in relaties, voor je groei en bloei. Het geeft je rust, houvast, helderheid, richting, moed, energie en overzicht.

Op de beurs kan Maike Liselot nu de hele dag gaan tekenen! Zoveel plezier heeft ze hierin! Het is een middel die zij inzet in al haar vormen voor mensen. Tijdens sessies, verdiepingsavonden, verdiepingsdagen en in het jaarprogramma. Zo kun je de tekening ook altijd houden, meenemen en verder op voortborduren. Je hebt iets tastbaars en in een samenvatting. Hoe fijn!

De tekeningen worden ware kunstwerkjes. Niet omdat dit haar doel is, maar door wat per persoon ontstaat in de energie. Zo zie je hoe mooi veelzijdig en kleurrijk ieder mens in elkaar zit!

Maike Liselot kan niet wachten om je live te ontmoeten! Het is een mooie manier om met haar kennis te maken en om haar gave met jou te delen. Voor jouw welzijn, groei en bloei.

Fijn je te gaan zien! 

Als je op de beurs bent en een energietekening wilt ontvangen van Maike Liselot, dan kun je op deze button klikken voor de bestelling. Alvast bedankt hiervoor!

Bloei verder. Groei door. Voel je welkom!

Ervaar ook de boeken en de kaartenset op de beurs door Maike Liselot van Meulen

Vanaf het overlijden van haar vader in 2020 brak alles verder voor haar door. Ze schreef in de drie jaar erna drie boeken over praktische bewustzijnsontwikkeling. Omdat Maike Liselot houdt van onderzoek doen en blijven openstaan, studeerde zij aan de Radboud Universiteit. Samen met haar multidimensionale gave en wetenschappelijk onderzoek bundelt zij haar doorleefde kennis en informatie in deze drie boeken: (1) In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken. (2) In 10 stappen van rotonde naar afslag. (3) The Power of Origin. Bloei vanuit je volledige potentie.

Wil je met Maike Liselot samenwerken op een beurs in jouw omgeving, in binnen- of buitenland? Ontzettend leuk. Neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@maikevanmeulen.nl.

Klik hier voor de boeken, kaartenset en meer met Maike Liselot van Meulen

WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.46.49

Maike gezien in de media bij onder andere: