Volg de unieke Bereik je Doelen Opleiding van Nederland bij de Creatie Academy met het bewezen therapeutische Bereik je Doelen Model®.

Bereik-je-Doelen-Model
Het Bereik je Doelen Model® is ontwikkeld door Maike van Meulen.

Bereik je Doelen Opleidingen & Cursus

20181011-120852-_PKF65231Bereik je Doelen Opleiding - Practitioner Certificatie Opleiding Level 1
Bereik je Doelen Opleiding - Practitioner Certificatie Opleiding Level 1

Maak het Bereik je Doelen fundament je eigen met deze erkende opleiding van Nederland. Ervaar de combinatie van cognitieve psychologie, systemisch werk, NLP en neuroscience voor jou en je klanten!

20181011-115653-_PKF64211Bereik je Doelen Opleiding - Master Certificatie Opleiding Level 2
Bereik je Doelen Opleiding - Master Certificatie Opleiding Level 2

Master het Bereiken van je Doelen als niemand anders in Nederland! Dit is het vervolg op de Bereik je Doelen Practitioner. Level up, onderscheid jezelf en benut je volledige potentie voor jou en je klanten!

20190523-140902-_PKF11351Module Intuïtieve ontwikkeling - Bereik je Doelen
Module Intuïtieve ontwikkeling - Bereik je Doelen

Ontdek en ervaar de kracht van je zintuiglijk en cognitief ontwikkelen op een leuke en toekomstbestendige manier. Combineer wetenschap, met praktische anekdotes en oefeningen voor het bereiken van je doelen!

Bereik je Doelen Opleidingen & cursus in het kort:

Bereik je Doelen Practitioner Opleiding
(hbo-niveau)

In de geaccrediteerde Bereik je Doelen Practitioner Opleiding jaar 1 leer je alle fundamentele methodieken die bestaan om je doel te bereiken. Hiermee leer je je eigen kracht in te zetten en toe passen in je werk en leven. De balans tussen hoofd, hart, lichaam en ziel wordt gecombineerd met jouw manifestatiekracht in de praktijk.

Meer informatie...

Bereik je Doelen Master Opleiding
(hbo-niveau)

Met de geaccrediteerde Bereik je Doelen Master Opleiding jaar 2 word je een maximale Master op het hoogste niveau in het bereiken van je doelen in werk en leven. Als een ware professional zet je je kennis en inhoud in als (aanstaande of gevorderde) therapeut en coach. Alle basismethodes en technieken heb je je eigen gemaakt om andere mensen hierbij te begeleiden.

Meer informatie...

Module Intuïtieve Ontwikkeling
(hbo-niveau)

In de erkende bijscholing en Module Intuïtieve Ontwikkeling leer je je innerlijke zintuigen in te zetten en te verkennen. Je leert te vertrouwen op je intuïtie. Het is een prachtige kennismaking met de Creatie Academy onder begeleiding van Maike van Meulen. Combineer vanuit je intuïtie de integratie van je buik, hart en hoofd voor optimale manifestatiekracht.

Meer informatie...

Van harte beveel ik de aanpak van Maike aan. Mijn hele leven ben ik een doelenjager geweest. Daardoor heb ik een enorme record aan successen behaald, zoals wereldkampioen in de vechtsport en 88 boeken geschreven. Je doelen behalen, smaakt altijd naar meer. Een praktisch systeem hebben, is een garantie dat je veel sneller je doelen haalt en gemotiveerd blijft. Velen van ons dromen, een klein percentage durft uit hun comfortzone te stappen en groter te denken dan wat van je verwacht wordt. Met haar aanpak maak je jouw kans om keer op keer successen te boeken. Geniet hiervan met Maike als goede gids!

Arnold Martina

Bij het eerste gesprek met Maike had ik meteen een klik! De openheid en kwetsbaarheid die we elkaar kunnen tonen zorgt ervoor dat ik vertrouwen en begrip ervaar en voel. Een basis die voor mij belangrijk is tijdens het begeleiden van mijn vraagstukken. Zo fijn om afstand te kunnen nemen en terug te kunnen gaan naar mijn eigen zijn! Maike heeft veel kennis in huis, stelt me de juiste vragen om verder te groeien! Ik heb inmiddels verschillende handvatten gekregen om toe te passen wanneer ik ergens tegenaan loop met bijvoorbeeld mijn angst. Heel concreet en helder. Een warm en fijn mens mét gevoel voor humor!

Evelien Baert

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Maike liet mij weer op gebied van communicatie en structuur kijken en reflecteren op mijn manier van organiseren en handelen. Het Elfstedenzwemtochtproject is in dit geval prettig om zo te benaderen door haar expertise. Ze helpt mij om na te denken hoe ik andere mensen in beweging kan krijgen om mijn doel te bereiken. Hoe zit de relatie in mijzelf in elkaar, in combinatie met mijn relatie met anderen? Dank je wel Maike!

Maarten van der Weijden

Ik ben met enorm veel energie en inspiratie verder gegaan na de mooie, leuke groep met mensen. Ieder met een eigen verhaal, capaciteiten, ambitie, (on)zekerheden, visie en wensen voor de toekomst. Ik heb nu een goede dosis focus om me op mijn onderneming te richten zodat ik nog meer mensen kan helpen meer uit het leven te halen door fysieke, mentale en emotionele vrijheid te ervaren. Dank je wel Maike!

Nicole van Hoorn - Van den Broek

Maike weet wat ze doet en verstaat haar vak. Ze motiveert mij. Maike is iemand die mij stretcht zodat ik kan zien wat nog meer mogelijk is in het leven en brengt mij plezier. Als jij al een langere tijd tegen dingen aan loopt, dan is Maike bij wie je moet zijn. Zij helpt je van de rotonde af voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Wat ben je toch een warm en mooi mens Maike. Dank je wel! Je bent een kanjer. Zoveel mensen help jij en ga je nog helpen in deze wereld. Door jou wil ik het beter doen en meer geven, als mens maar ook in mijn bedrijf.

Jonathan Bouter

Vragen over de Bereik je Doelen Opleidingen of Cursus? Neem vandaag contact op!

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht en haar kennis. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je wijsheden!

Ilze Rijstenbil

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk.

Marjolein Berendsen

Meer overzicht, helderheid, rust en regie ervaar ik door jouw inzichten en kennis. Dank je wel Maike. Dankbaar voor jouw begeleiding.

Jacco Bleijenberg