fbpx

Ouders van Gevoelige Kinderen van 10.00u tot 16.00u

20230324_123131_0000

Kinderen in onze maatschappij willen gezien en gehoord blijven worden, naast en in de systemen waarin ze leven met regels en meer. Hoe kunnen we hiermee omgaan? Praktische en waardevolle inzichten worden met je gedeeld om te kunnen integreren in de praktijk.

Een belangrijke en mooie dag met inhoud voor ouders met gevoelige kinderen.

Je hebt of werkt met een gevoelig kind, of met meerdere gevoelige kinderen. Waarschijnlijk herken je deze gevoeligheid ook in jezelf. We zitten in een generatie met ouders en mensen die meer dan ooit te maken hebben met gevoelige kinderen. Hoe kunnen we hier mee omgaan? Waarom is dit een tendens? Hoe kunnen wij de kinderen evenwichtig begeleiden in deze turbulente tijd? Een waardevolle dag met veel houvast voor in het dagelijkse leven. Zowel voor jezelf als ouder, als voor het kind zelf.

A photo of father playing with his daughter in the morning.
WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''De toekomst van onze kinderen is van belang. We hebben ze te beschermen en om te leren gaan met hun gevoeligheid. Als ouder kunnen we hierin begeleiden in de turbulente tijden die er zijn en komen gaan. Zo dragen we bij aan evenwichtige, harmonieuze relaties, in en om ons heen.''

- Maike van Meulen