Over Maike Liselot van Meulen

WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18

''Sta stevig in deze turbulente tijd. Mensen begeleid ik in het integreren van hun totale welzijn. Dit is NIEUW voor de mens waarvoor ik hier ben. Kom tot diep inzicht en bloei verder.'' - drs. Maike van Meulen

Focus

Ik focus mij op onze totale bestaansregulatie, omdat ik geloof dat we allemaal in onze diepste kern weten wie wij zijn, maar dit vaak vergeten zijn door sluiers die we opbouwen rondom onze essentie in wie wij zijn. Het is belangrijk om op deze krachtplek terug te komen staan.

We hebben alleen nooit geleerd om met onze diepste binnenwereld contact te maken en ermee te communiceren. Daarnaast vraagt het balans om vanuit het bereiken van deze innerlijke doelen om je uiterlijke doelen te behalen met praktische tooling die ik bied. Ik begeleid mensen terug naar hun Zijn en om vanuit dit evenwichtig midden punt te gaan Doen.

De informatie die ik deel en voor je uitteken is NIEUW voor de mens. Als vertegenwoordiger van de Nieuwe Tijd werk ik vanuit mijn Essentie van Zijn om je verder te begeleiden in deze zeer pittige tijden voor heel veel mensen.

De vorm is nieuw, innovatief, uniek en hartverwarmend. Een noodzaak voor ieder mens.

Arnold Martina

Luister je mee?

Regelmatig komen er nieuwe afleveringen in de Bereik je Doelen Podcast via je favoriete podcast app zoals Spotify en Apple Podcast. Niet omdat je een doel wilt bereiken, maar het hebben van een richting en focus is fundamenteel. Luister naar meer dan 130 afleveringen met Maike en experts over allerlei bewust gekozen thema's die we tegenkomen onderweg. Hoe kun je omgaan met stress, hooggevoeligheid, meer assertief zijn, beter kunnen overtuigen in je gesprekken, omgaan met je relaties en het stellen van jouw voorwaarden?

Maike is een lief, ambitieus en warm persoon waarmee ze als vanzelf omgevingen en de mensen die daarbij horen een gevoel van vertrouwen en veiligheid geeft.

Romy van den Berg

Korte versie van mijn levensverhaal

Ik kende periodes in mijn leven dat ik geen doel meer voelde en gaf mijn leven vaak een laagste cijfer minus 10. Ik kon geen plek geven aan mijn gevoelige ziel hier op aarde en heb vanaf mijn geboorte mijn eigen levensstructuren en zuurstof uit het leven gehaald. Vanuit mijn dromerige kant, wilskracht en visioenen/flitsen/beelden vanbinnen stelde ik van kleins af aan uit pure noodzaak toch doelen die ik wilde behalen. Kleine projecten die ik om handen had hielpen mij omdat ik mij daaraan vast kon houden en deed er veel wetenschappelijk onderzoek naar. Ik bouwde mijn eigen levensstructuren op en ontdekte dat een betekenisvol doel hebben zorgde voor hoop, focus, kader en richting. Geen doel hebben bestaat niet als leven in je aanwezig is. Je hebt dan geen focuspunt. Je kunt doelen ook inzetten om groots te kunnen manifesteren als je weet waar je goed in bent. Het is een gevolg van je natuurlijk talent. Ik zag dat ik hard kon werken, doorzettingsvermogen had, goed kon leren, super gevoelig ben als kracht, en dat ik gewaardeerd en erkend werd door mijn kennis en talent. Door stappen te blijven zetten kan je aan jezelf laten zien dat je kunt leven in levendigheid, rust, vrede en plezier. Om mijn lessen die ik al vanaf mijn geboorte leerde door te geven aan zoveel mogelijk mensen. En dat is wat gebeurt als fulltime levensonderzoeker die zich dagelijks bezighoudt over onze bestaansregulatie. Mijn universele wijsheid verspreid ik nu in verbinding met mij, met confetti, plezier en vriendelijkheid in binnen- en buitenland.

Alles doet ertoe. Wil onderzoeken, verdiepen en jezelf verbreden.

WhatsApp Image 2024-05-14 at 12.09.31

Super Boek: The Power of Origin. Bloei vanuit je volledige potentie. 250 antwoorden op universele levensvragen.
We zijn toe om terug te gaan naar onze kracht van oorsprong. Ons evenwichtig midden punt. Dit gaat over een kosmische orde door ons heen. Want wie ben je werkelijk als essentie? Hoe kun je omgaan met jouw pieken en dalen? Wat is de plek van ons hoofd? Wat is onze essentie? Keer terug naar jouw natuurlijke zijn. Ervaar je eigen levensenergie voor het leven vanuit je hoogste expressie!

3D-Cover Maike van Meulen V1

Boek: In 10 stappen van rotonde naar afslag
Je hebt een doel. Maar de wereld zit ook vol met rotondes onderweg naar ons doel toe. Hoe kun je omgaan met alle rotondekwesties op jouw pad? Wat speelt er zich af in je innerlijk landschap en hoe kun je dit praktisch naar jouw hand zetten? Versterk je oplossingsgericht vermogen en maak de weg vrij! Vanuit ik, de ander en de wereld om ons heen!

3D-Cover 10 stappen Maike van Meulen v1

Boek: In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken
Ben je momenteel een vastloper of een hardloper? Dan is dit boek een must read in je werk en leven. Wat is een doel? Wat is een doel die voor jou werkt vanbinnen in jou? De praktische oefeningen komen uit jaren ervaring en het boek is een uitkomst vanuit vele gehouden interviews, expertise en wetenschappelijk onderzoek. Geniet, verwonder en ervaar. De persoonlijke verhalen van Maike zijn daarnaast hartverwarmend.

WhatsApp Image 2020-11-13 at 10.29.39

Het Rotondespel®. Get your goals. Twist your game!
Het Rotondespel® laat je met slechts 10 kaarten een afslag nemen. Vergroot je focus en succes! Het spel bevat 10 positieve doe-kaarten om op een creatieve en effectieve manier jouw stap voorwaarts te zetten voor het bereiken van jouw doelen. Voor 1 tot 10 spelers. Gericht op stimuleren, ontplooien en verder ontwikkelen. Het Rotondespel® is geschikt voor teams, cliënten, een naaste of voor jezelf als kado of als praktisch hulpmiddel in werk en leven voor het bereiken van je doelen. Een must have!

Super Manifestor Card Deck

Het Super Manifestor Kaartsenset
Ervaar de 52 inspirerende quotes voor het leven vanuit je hoogste expressie. Super krachtige energie kaarten die je verder voorwaarts brengen, in lijn met jou. Ontdek ook Ollie als personage die net als jij door het leven reist met universele levensthema's. Je moet het zelf doen, maar je bent nooit alleen.

Wat ik Ervaar

Ik weet en zie...
- Dat je alleen vanuit je diepste essentie en jezelf kennen geluk ervaart naarbuiten toe
- Dat dit NIEUW is voor de Mens
- Dat je in het centrum van alles je rust kunt ervaren. Fulltime.
- Dat je op iedere situatie kunt anticiperen door je rotondes te kennen
- Dat je vrij kunt leven als je alle mindere ervaringen in jezelf een plek geeft
- Dat je vanuit het durven aankijken van de volledige waarheid in jezelf verder komt
- Dat je hoofd, lichaam en essentie moet integreren om vanuit creatiekracht te manifesteren
- Dat je gevoelens er zijn als een (soms messy) kado om uit te kunnen pakken
- Dat zachtheid en mildheid naar jezelf toe laat zien hoe je vanuit vertrouwen en acceptatie staat
- Dat de reis terug in jezelf de mooiste reis is die je kunt maken.
- Dat je met het uitvergroten van je organisatievermogen en actie tot grootse resultaten komt.

Diploma's & certificeringen e.g.:

- Drs. in Master Bedrijfskunde, Psychologie & Filosofie, Radboud Universiteit Nijmegen
- Wetenschappelijk onderzoeker naar transformationeel leiderschap, organisatie en management, succesvol projectmatig werken, bonding & bridging social capital voor het effectief volbrengen van veranderingen in onze omgeving.

- Executive MBA. Wetenschappelijk onderzoek heeft Maike verricht naar het belang van persoonlijk en transformationeel leiderschap en hoe dit het zelfsturend vermogen van mensen, groepen en teams beïnvloedt, gekeken in de context van de type organisatiecultuur en de mate van aanwezige organisatievolwassenheid.
- Dynamics of organizational change & learning bij Sioo, Interuniversitair centrum voor organisatie en veranderkunde
- Projectmatig Creëren PMC, PRINCE2, AGILE gecertificeerd
- Reiki Master & Trainer gecertificeerd en aangesloten bij Reiki Cirkel Nederland
- Master NLP & Systemisch werk coach gecertificeerd door de International Association for NLP (IANLP), wereldwijd het hoogste orgaan voor NLP en ook erkend door ABNLP en NVNLP
- Groeps Facilitator gecertificeerd
- Trainen, Presenteren & Opstellen door Andy Harrington, Remco Claassen en Donatello Piras
- TOP Trainer Certificatie Opleiding bij Vidarte

- Creatief Denken & Doen Trainer, Coach bij Academie voor Innovatief Trainen
- Well being for happiness, Yale University
- Personal Storytelling - Het Verhaal Van Je Leven, door Mieke Bouma, Erasmus Universiteit

- Ontluik je Zielsmissie bij William Gijsen
- Hypnose, Trance, Regressie & Reincarnatie
- mBIT Coach International gecertificeerd

- Strategisch organiseren en managen
- Aura & Chakra Reading, Spirituele en Mediamieke Opleiding
- Chakra & Reiki Massage

- EMDR traumabegeleider, bij heftige gebeurtenissen, angst en fobie
- Holistic Breathing Coach
- Jeugdcoach puberteit en adolecentiefase
- Prenataal Bewust Zijn & Geboortepsychologie
- Reanimatie en AED voor baby's, kinderen en volwassenen. Geregistreerd bij Het Rode Kruis Nederland.

Maike woont al jaren samen met haar partner Michiel. Samen hebben zij hun zoon Oliver. Maike heeft als achtergrond Hospitality Management gestudeerd en is afgestudeerd in Beijing, China, in de voorbereidingen en transformatie richting de Olympische Spelen. Erna heeft zij haar Master in sociaal organisatorische bedrijfskunde, psychologie en filosofie behaald aan de Radboud Universiteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft zij verricht als eerste ter wereld op gebied van het belang van bonding en bridging sociaal kapitaal tussen mensen in complexe dynamische omgevingen. Ook studeerde zij voor haar Executive MBA titel. Hierbij heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar het belang van persoonlijk en transformationeel leiderschap en hoe dit het zelfsturend vermogen van mensen, groepen en teams beïnvloedt, gekeken in de context van de type organisatiecultuur en de mate van aanwezige organisatievolwassenheid. Erna studeerde zij oneindig door en volgde opleidingen op gebied van 'dynamics of organizational change and learning' bij Sioo, Interunversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde.

Eindeloos verder verbreden
Maike wilt zich eindeloos verder verdiepen en verbreden en heeft hier al zeven levens geleefd. Ze haalde haar certificeringen en diploma's voor o.a. Child & Family Psychology, Prenatal & Perinatal Psychology, Health Science Yale University, EMDR Trauma & Fobie begeleiding, International Master in Neurolinquistic Programming, mBIT Brain Psychology, Reiki Master Energetics, Systemic Constellations, Reanimatie & AED voor baby's, kinderen en volwassenen geregistreerd bij het Rode Kruis.

Alle generaties
Met deze stevige kennis en hoge mate van bewustzijn begeleid Maike vele duizenden mensen bij hun transformatie. In organisaties, bij gezinnen thuis, voor kinderen, voor mensen van alle generaties in haar praktijk en tijdens workshops en evenementen. Tegelijkertijd laat zij bovenstaande inhoud los en is zij vanuit haar natuurlijke talent en vaardigheden er voor duizenden mensen. Vanuit de natuurlijke beweging en gaven in haar. Vanuit haar Power of Origin als voorbeeld, waar jij ook naar zoekt.

Er waren meer kantelpunten, maar 2020 was een grootse kantelpunt
Vanaf het overlijden van haar vader in 2020 brak al haar talent en gaven open en bracht zij drie boeken uit en twee kaartensets over praktische bewustzijnsontwikkeling. Zo kan zij al haar kosmische wijsheid en kennis doorgeven aan andere mensen. Daarnaast staat zij in verbinding met het hele bestaan als essentie. Hierdoor kun je al je levensvragen aan Maike stellen. Prachtig en waar woorden ophouden om met deze helderheid mensen verder voorwaarts te kunnen brengen.

 

 

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de warmte, verwelkoming. Een plek waar je kunt zijn! Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike.

Ilze Rijstenbil

Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Maike Liselot van Meulen Gezin

Ik woon al jaren samen met Michiel en onze zoon Oliver. Zij zijn mijn grootste support en liefdes, en andersom.

Maike weet wat ze doet en verstaat haar vak. Ze motiveert mij. Maike is iemand die mij stretcht zodat ik kan zien wat nog meer mogelijk is in het leven en brengt mij plezier. Als jij al een langere tijd tegen dingen aan loopt, dan is Maike bij wie je moet zijn. Zij helpt je van de rotonde af voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Wat ben je toch een warm en mooi mens Maike. Dank je wel! Je bent een kanjer. Zoveel mensen help jij en ga je nog helpen in deze wereld. Door jou wil ik het beter doen en meer geven, als mens maar ook in mijn bedrijf.

Jonathan Bouter

Contact

Ik vind het altijd leuk om via de mail van je te horen!

Jammer genoeg kan ik niet al mijn mails persoonlijk beantwoorden, maar weet dat alle lieve woorden die ik over mijn werkzaamheden ontvang zeker door me gelezen worden en in mijn hart binnenkomen!

Inhoudelijke vragen beantwoord ik (tenzij je deelnemer bent bij één van de events of bijeenkomsten) niet individueel, maar als je een vraag toestuurt bewaar ik deze in een apart document waar ik inspiratie uit put voor mijn artikelen, Q&A sessies en podcast.

Je kunt me bereiken op info@maikevanmeulen.nl

Meer weten over sessies en events met Maike Liselot? Wat leuk. Schrijf je onderaan in voor de laatste updates. Stel al je levensvragen. Voel je lekker!