Maike van Meulen: Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in Nederland voorwaarts te bewegen van Rotonde naar Afslag in werk en leven met de erkende Creatieve Veranderaar Methode.

Maike van Meulen is Auteur, trainer, spreker, bedrijfskundige, internationaal NLP Master en systemisch werk coach en veranderkundig leiderschapexpert. Zij richt haar bedrijf op de drie pijlers: Persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en productiviteit. Maike is trendwatcher, spreker en traint bijna 20 jaar groepen ondernemende mensen voor het bereiken van hun doelen. Haar klanten zijn slimme, talentvolle mensen die het maximale willen benutten in werk en leven vanuit de gegeven opleiding.

Ze is oprichter van onder meer Maike van Meulen & Company, Stichting Next Step en het jaarlijkse Future Proof Leadership Festival. Inmiddels heeft zij meer dan 15.000 mensen voorwaarts begeleid. Ze verschijnt regelmatig in de media zoals bij BNR, VROUW, en de Telegraaf. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

Laat je inspireren om verder voorwaarts te creëren voor het bereiken van jouw doel! Door:

- Mijn boek: In 10 Stappen Evolutionair je Doelen Bereiken. Vergroot je focus en succes als Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw.

- YouTube Kanaal Maike van Meulen met korte praktische inzichten en 10 minuten video's. Voor jou! Met de Videoserie 'Bereik je Doelen in Veranderende tijden' met struggles en tips van experts en inspiratoren.

- Bereik je Doelen Podcast: Hoe bereiken mijn gasten hun doelen? Beluister de verhalen van bijv. Maarten van der Weijden, Marc Lammers en mijn visie en inspiratie.

- E-book in 10 stappen van Rotonde naar Afslag. De wereld zit vol met rotondes. Hoe kun je een afslag nemen voor het bereiken van je doelen? Ervaar de korte praktische inzichten. Voor jou!

- Het jaarlijkse Future Proof Leadership Festival van de Benelux waar ik met veel plezier de oprichter van ben.

Ook ben ik een gevraagde docente voor het overdragen van mijn wetenschappelijke kennis en praktijkkennis bij o.a. Nyenrode Business Universiteit en Avans Hogeschool. Prachtig om een steentje bij te dragen voor de studenten als onze toekomstige maatschappij!