Trendwatcher, trainer, spreker Maike van Meulen: Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in Nederland voorwaarts te bewegen naar de Creatieve Veranderaars van de 21e eeuw.

Van Rotonde naar afslag. © De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij! In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken in werk en leven. Twist your game!

Er was een reis nodig voor mijzelf om de Creatieve Veranderaar te worden en de Rotonde specialist. Voor al uw afslagen. Ik werkte hard, verdiende veel geld en bracht duizenden mensen voorwaarts. Maar waar was Maike? Vijftien jaar lang heb ik eetproblematiek gekend tot ongeveer mijn 25e levensjaar. Een lange tijd zat ik door chaos en oorzaken vast op de rotonde en voelde mij ongelukkig. Hoe kan ik een afslag nemen? Ik ontwikkelde mijzelf en werd de creator van mijn eigen leven. Ik ben nu gelukkig èn met meerdere succesvolle bedrijven.

Inmiddels begeleid ik meer dan 15.000 mensen voorwaarts voor het bereiken van hun doelen. Mijn missie is om jaarlijks 100.000 mensen op te leiden naar de Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw. Dit doe ik als ondernemer, trainer, spreker, teacher. Ik sta bekend als Creatieve Veranderaar en als de Rotonde specialist. Voor al uw afslagen.

Laat je inspireren om verder voorwaarts te creëren voor het bereiken van jouw doel! Door:

- Mijn boek: In 10 Stappen Evolutionair je Doelen Bereiken. Vergroot je focus en succes als Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw.

- YouTube Kanaal Maike van Meulen met korte praktische inzichten en 10 minuten video's. Voor jou! Met de Videoserie 'Bereik je Doelen in Veranderende tijden' met struggles en tips van experts en inspiratoren.

- Bereik je Doelen Podcast: Hoe bereiken mijn gasten hun doelen? Beluister de verhalen van bijv. Maarten van der Weijden, Marc Lammers en mijn visie en inspiratie.

- E-book in 10 stappen van Rotonde naar Afslag. De wereld zit vol met rotondes. Hoe kun je een afslag nemen voor het bereiken van je doelen? Ervaar de korte praktische inzichten. Voor jou!

- Het jaarlijkse Future Proof Leadership Festival van de Benelux waar ik met veel plezier de oprichter van ben.

Mijn klanten zijn Bekende Nederlanders, Ondernemers en (directie) Teams in Organisaties als Philips, Allnex, in het onderwijs en in de zorg. Als spreker stond ik recent in het programma samen met Margriet Sitskoorn, Jitske Kramer, Jan Rotmans, Michiel Vos, Christian Kromme, op het IPMA festival, het Next Learning Congres, Chaos in de Orde Festival, Luxor Theater Rotterdam, op het Verandermanagement congres in Dubai en het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Ook ben ik een gevraagde docente voor het overdragen van mijn wetenschappelijke kennis en praktijkkennis bij o.a. Nyenrode Business Universiteit en Avans Hogeschool.

Onlangs ben ik met mijn verhaal geïnterviewd door o.a. VROUW, Telegraaf, WENDY en podcastshows. Onder de pagina Nieuws & Media vind je de laatste updates.

Boek Maike als spreker

Geen dag is meer hetzelfde voor jou als je kiest voor Maike als spreker. Deelnemers willen meer van haar zien en horen en wordt overweldigd door de mooie reacties!