Met plezier en enthousiasme heb ik drie podcast shows voor je opgenomen met 200 afleveringen voor het creeeren van jóuw realiteit! Veel luisterplezier!

(In het Nederlands gesproken)

'Bereik je Doelen' vanuit de harmonie en ontspanning in jou!

Luister gratis naar meer dan 130 afleveringen!

Wat kun je doen waar je blij van wordt in jouw leven? Voor vooroplopers en vastlopers op de rotonde die continu willen blijven verbeteren en voorwaarts willen blijven bewegen. Vanuit focus, innerlijke rust en overzicht als de Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw. Verdiep, verbreed en ervaar de high vibes!

Luister via Spotify of via andere kanalen!

Ontdek de trailer en proef de sfeer!

De Hunting on Project Stories Podcast. Hoe DOE je wat voor je werkt?

Luister gratis naar 34 afleveringen!

Maike Liselot is op jacht naar de meest mooie projectverhalen door het land! Wat hebben zij gedaan om het tot een daverend succes te laten leiden? Je bewust zijn van je talenten en gaven is belangrijk. Maar onze intenties en acties leiden tot resultaten in ons leven! Hoe organiseren zij onderweg door het leven heen? Geniet van de interviews met bekende Nederlanders zoals Marc Lammers, Thijs Lindhout, Tonny Loorbach, Hans Kazan en nog veel meer mensen. Geniet, verwonder en ervaar!

Luister direct naar de Hunting on Project Stories Podcast via Spotify of andere kanalen!

De Next Step Podcast voor de mogelijkheden voorbij een eetstoornis

Luister gratis naar de 26 afleveringen!

Maike Liselot durfde heel laat uit de kast te komen dat zij de eerste 25 jaar eetproblematiek heeft gekend. Om hier licht op te laten schijnen interviewde zij ook 26 andere mensen met een eetstoornis of eetproblematiek verleden. Oorzaken hebben tot dit probleem en conflict in zichzelf geleid. Maar hoe zijn zij hier uit gekomen? Met deze gesprekken wilt Maike Liselot laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn om over eetproblematiek heen te groeien. Niet gemakkelijk, maar zeker haalbaar!

Luister op Spotify of via andere kanalen!

Ervaar de sfeer in deze podcast!

Kies je favo podcast app zoals Spotify of Apple Podcast en zorg voor rust in jou van rotonde naar afslag.

WhatsApp Image 2021-10-07 at 11.24.14

Dank je wel lieve Maike voor je inspirerende podcasts. Elke ochtend beluister ik er eentje tijdens mijn ontbijt.

Rianne van der Meijs

MG_2548-1-683x1024

Het land is bezaaid met rotondes de afgelopen jaren. Dat kan geen toeval zijn. Maar: een rotonde is meer dan snelheidsbegrenzer. Maike van Meulen begrijpt dit als geen ander. In haar heerlijke praktische werk legt ze uit hoe je de juiste afslag vindt als je rondjes draait.

Bram Bakker

WhatsApp Image 2021-05-26 at 14.39.17

Je brengt deze podcast met zoveel positiviteit en inspiratie! Ik word er vrolijk van. Dank je wel! You are shining!

Shirley van Doesburg

 • Verbreed en verdiep jezelf met informatie naar de toekomst
 • Ontdek de laatste inzichten
 • Groei verder met praktische oefeningen
 • Krijg grip op je structuur zonder verlies van je vrijheid
 • Ontwikkel structureel omgaan met tegenslag op je pad
 • Ontdek het verschil tussen nu, later en (n)ooit
 • Krijg grip om van rotonde je afslag te pakken
 • Verstevig je resultaten die je behaalt
 • Zet de Creatieve Veranderaar naar je hand
 • Krijg grip op future proof leiderschap
 • Zet Nu het succes naar jouw hand
 • Organiseer je nu met focus en aandacht

Je hebt het hele pakketje wat ik maar bij een enkeling tegenkom. Het is heel bijzonder hoeveel wijsheid en kennis Maike bezit! Allemaal luisteren!

Anne

Maike blijft je bij. Jaren terug leerde ik haar al kennen. Ze kan zinnen zeggen die de rest van je leven bijblijven en je voorgoed in positief opzicht veranderen. Wie houdt van expansie en van zichzelf verdiepen en verbreden moet bij Maike zijn. Ze stoomt je klaar in deze turbulente tijden!

Sandra

Maike is heel bijzonder. Ik weet niet wat ze doet. Maar door haar puurheid, bevlogenheid, zachte kracht en aangename stem blijf ik uren naar de inhoud van haar podcasts luisteren. Je moet dit ervaren als je iemand bent die altijd verder wilt leren omdat je weet dat we oneindig door kunnen leren. Verder dan je nu denkt. Maike, bedankt.

Frank

Maike gezien in de media bij onder andere:

Maike Liselot van Meulen Awakening your Hidden Power of Origin

Maike Liselot van Meulen schrijft boeken en begeleid inmiddels vele duizenden mensen met heel veel plezier om in hun eigen kracht en essentie te staan. Ze is geboren met deze talenten en gaven. Om dit door te geven aan iedereen die wilt weten wat voor je werkt. Vanuit The Power of Origin. Jouw kracht van oorsprong. Dit zorgt dat je vanuit zelfbewustzijn groeit richting harmonie en eenheid in jezelf. In jouw optimaal welzijn op alle vlakken in jouw leven. Bloei vanuit je volledige potentie. Sta stevig, stabiel, met plezier, rust, in verbinding met jou.

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Maike zorgt dat je geen excuus meer hebt om er de hele tijd omheen te draaien. Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen, Radio DJ en oprichter KUKURU

Eva-Brouwer

Maike maakt de psyche van de mens begrijpelijk en toegankelijk. Als je soms ergens mee zit, heb je geen idee wat daar allemaal nog ónder kan zitten. Maike helpt je met het ontwarren van je eigen innerlijke spaghetti en komt met praktische oefeningen en inzichten om tot een oplossing te komen. Heel fijn dat haar platform er is!!

Eva Brouwer, Pak je Podium Presentatrice

Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter tijdens het werk van Maike gaan beseffen dat je aan haar een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

artworks-VXzT7ypuTzm8CsKX-46QGUw-t500x500

Ik wens je veel succes Maike. Dat het veel mensen mag helpen zichzelf terug te vinden.

Jan Geurtz, Schrijver en leraar Tibetaans Boeddhisme

Ontdek alle boeken en meer geschreven door Maike Liselot van Meulen

Bloei vanuit je volledige potentie met Maike Liselot van Meulen