Bereik je Doelen. Vergroot je focus en succes. Twist your game!

Hoe kun je je doelen bereiken? Voor vooroplopers en vastlopers die continu willen blijven verbeteren en vooraanstaand willen blijven. Vergroot je focus en succes als Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw!

Maike van Meulen is je host. Zij deelt haar eigen ervaring en expertise én interviewt Bekende Nederlanders, ondernemers en ondernemende professionals waarvan we kunnen leren. Maike is Creatieve Veranderaar en Rotonde Specialist. Voor al uw afslagen. Al meer dan 15.000 mensen heeft zij voorwaarts begeleid als trainer, spreker en auteur. Verwonder, geniet en laat je inspireren!

Op deze pagina vind je enkele geweldige podcastafleveringen om te beluisteren met bijvoorbeeld Thijs Lindhout, Maarten van der Weijden, Marc Lammers, Hans Kazan, breinexpert Chantal van den Berg of topondernemer Tonny Loorbach. Overige afleveringen vind je terug op Spotify, Apple Podcast,Anchor, Google Pocast, Pocket Casts, SoundCLoud.

WhatsApp Image 2020-05-13 at 21.21.29
20200329_175954

In gesprek met Thijs Lindhout

Met Thijs Lindhout ben ik in gesprek over zijn landelijke theatertour en over zijn 100% inspiratie podcastshow over geluk en succes. Deze is inmiddels meer dan 1 miljoen keer beluisterd. Het zijn twee projecten waarbij ik opzoek ben naar het verhaal achter Thijs als mens. Hoe bereikt hij zijn doelen? Hij noemde zich geluksexpert omdat het 'lekker bekte' naar de buitenwereld toe maar de absolute waarheid over geluk heeft hij nog niet gevonden. Thijs is meer eerlijk naar zichzelf toe aan het worden en noemt zich nu geluksonderzoeker. Denkt hij zijn eigen geluk te kunnen vinden?

FB_IMG_1577089762739

In gesprek met Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden vertelt in deze podcast over zijn project aangaande de Elfstedenzwemtocht. In juni 2019 heeft hij als eerste persoon ooit de 196 km lange Elfstedentocht succesvol zwemmend afgelegd. Luister naar zijn projectverhaal en mindset achter de schermen. Wat heeft geleid tot het wel of niet behalen van zijn doel?

IMG_20191220_154802_919

In gesprek met Marc Lammers

Marc Lammers heeft een winnaarsmentaliteit. Zijn grootste sportieve succes behaalde hij als bondscoach van het Nederlandse dames hockeyteam tijdens de Olympische spelen van Beijing met een gouden medaille. Nu begeleid hij het bedrijfsleven als trainer, spreker, coach. In deze podcast hebben wij het over 'van goed naar goud' bewegen, waarom een slak nooit een haas wordt, dat winnaars een 4 jarenplan hebben(!), het belang van scherpe afspraken maken met mensen, het maken van uitdagende doelen in je leven, hoe je in een wetenschappelijke bewezen flow komt en het winnen van zijn boek hieromtrent.

InShot_20200329_180427952

In gesprek met Tonny Loorbach

Tonny Loorbach is ondernemer, investeerder, oprichter van 7 online marketingbedrijven, heeft een foundation en passie voor psychologie. Wat ben ik enthousiast met zijn vele inzichten om met je te kunnen delen! Het gaat momenteel goed met Tonny. Hij kan meer loslaten en ervaart meer rust. Sport, voeding, slaap en de mate van stress vroegtijdig signaleren is zijn constante rode draad en bewustwording geworden na een burn-out. Ontdek daarnaast zijn andere patronen en manier van organiseren vanuit het brein van Tonny om zijn doelen te bereiken. Ontzettend inspirerend en interessant voor ondernemers, (project)medewerkers, teams, veranderaars en leergierigen die zich door willen ontwikkelen.

WhatsApp Image 2020-03-31 at 13.08.08

In gesprek met Hans Kazan

Hans Kazàn is naast een bekende goochelaar ook een grote inspiratiebron hoe hij voorwaarts blijft bewegen richting zijn succes, ondanks zijn tegenslagen. Want die krijgt iedereen voor de kiezen. Hij vertelt over rennen, vallen, opstaan en weer doorgaan als de rode draad door zijn werk en leven. In onvoorspelbare situaties kan hij zich nog steeds kwetsbaar en onzeker voelen. Maar wat Hans doet is de situatie aankijken, accepteren en vervolgens naar zijn hand zetten. Blijf vooral in beweging en je acties ondernemen, zegt Hans. Als een kind zo blij was ik om Hans te mogen interviewen vanuit pure nostalgie uit de jaren '90. Op deze derde kerstdag in onze kerstvakantie gingen wij met het gezin bij hem op visite en namen een mooie fles champagne voor hem mee. Luister naar alle verdere insights in deze prachtige inspirerende podcastaflevering die is opgenomen in zijn tweede thuis in het Figi Hotel te Zeist.

''Toewijding is de motor van succes.
Blijf je verbinden aan je passie, dromen en plannen. ''

- Maike van Meulen

Bestel ook het boek van Maike: 
In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken

Ben je momenteel een vastloper? Wil je structureel vanaf de rotonde een afslag nemen? Wil je bijblijven als ambitieuze ondernemer of professional? Dan is dit boek een must read. Het is niet zomaar een boek. Lees iedere zin met verwondering. Leg het soms weg en pak het weer erbij. Als je ongeduldig bent dan kun je door het boek struinen en je pad aanscherpen voor het bereiken van je doelen. De praktische oefeningen komen uit jaren ervaring en het boek is een uitkomst vanuit vele gehouden interviews en wetenschappelijk onderzoek. Geniet, net als het pad naar je doel toe. Laat je verrassen, verwonderen en je pad aanscherpen. Vandaag nog! Het is bedoeld als onderlegger om bij te dragen voor het nog sterker op de kaart zetten van je wensen, het brengen van een voorwaartse beweging in je activiteiten en het bieden van een heldere structuur die leidt tot resultaat. Vanuit ik, de ander en de wereld om ons heen. Geen checklists of saaie to do lists. Maar tien praktische stappen waaruit je kiest die je voorwaarts brengen. Uit pure noodzaak ontstond deze aanpak voor Maike waar deze onderlegger haar iedere dag helpt. Twist your game!