WhatsApp Image 2024-06-12 at 13.41.50

Ontvang antwoorden op al jouw levensvragen. Voel je welkom!

Op deze pagina vind je privé begeleiding voor alle leeftijden. Voel je welkom in het praktijk en atelier huis in Waspik, tussen Breda en Den Bosch in Nederland. Mensen komen al jaren vanuit de hele wereld. Je kunt ook via Zoom een sessie met mij hebben, of bij jou op locatie als je bijvoorbeeld fysieke beperkingen hebt. 

'' Wauw, life changing impact op mijn hele welzijn. De rest van mijn leven ben ik je dankbaar. Dit is zo bijzonder. Ik gun iedereen in de wereld de antwoorden die jij kunt geven!'' - Ronald

Next Step Privé Sessie met Maike Liselot van Meulen

Achtergrond
Drs. Maike Liselot van Meulen (1982), Master of Energy, leeft in Nederland, in Waspik. Een dorpje wat ligt tussen Breda en Den Bosch.

Zij heeft op vele plekken gewerkt en gereisd door het land en door de wereld en verspreid nu evoluerende universele wijsheid met vele mensen.

Maike Liselot is geboren met een enorm ruim bewustzijn waardoor zij wijsheid verspreid op geheel nieuwe en unieke authentieke wijze voor de mensheid, als aanvulling op alles wat zij kennen. Hiermee draagt zij automatisch bij aan menselijke evolutie op planeet aarde, net zoals iedereen die zij begeleid.

Maike Liselot heeft een Nederlandse vader (inmiddels overleden in 2020), een Indische moeder en een broertje. Haar opa en oma zijn vanuit Indonesie naar Nederland gevlucht in 1948. Zij overleefden de Jappenkamp na er veel te hebben meegemaakt. Vanuit het niets bouwden zij in Nederland hun hele bestaan op met zes kinderen. Het laat de enorme veerkracht en levensenergie door hen heen zien. Wat we ook meemaken, onze levensenergie is enorm krachtig en altijd aanwezig, dwars door alles heen. 

Maike Liselot is een evolutionaire energie die alles ziet wat gezien moet worden bij iedereen die zij begeleid. Ook al kent ze jou niet persoonlijk, toch kan zij al jouw levensvragen beantwoorden. Dit komt voort uit haar oorspronkelijke natuurlijke gaven en talenten. Alle informatie die je ontvangt is bewijsbaar en testbaar dat het klopt met wat gedeeld wordt.

Mensen weten Maike Liselot al jaren te vinden. Van Friesland tot Berlijn, van Brussel tot Londen, en van Dubai tot aan Parijs en Zwitserland.

Je ontvangt resultaten en inzichten die je de rest van je leven meeneemt door wat zij voor jou uittekent! Ontdek rust, overzicht, energie, inzicht in jouw wezenlijkheid. Boek jouw privé sessie met Maike Liselot om samen aan de slag te gaan en voel je goed! 


Wat kan ik verwachten tijdens een sessie bij jou in de praktijk Maike?

- Ik verwelkom je en waarschijnlijk staat er een zacht gezellig muziekje op en staat er een kaarsje aan. Je ruikt een geur van warmte, frisheid en sprankeling. Dit is een olielampje die ik heb aangezet. Sfeer vind ik heel erg belangrijk in mijn eigen welzijn. Wat ik je laat ervaren tot in alle details is hoe ik ook mijn leven leef. Alles doet ertoe. Hiermee kan ik een voorbeeld zijn omdat ik laat zien vanuit het doorleefde wat werkt voor ons als mensen in de basis van ons zijn. 

- Als het de eerste keer bij mij is dan laat ik je ook even acclimatiseren. Sowieso laat ik je altijd even aankomen in mijn praktijk. Je kunt rondkijken, je vragen stellen, en je eigen ruimte pakken. Je staat open voor inzichten die je wezenlijk thuis doen komen bij jou.

- Onderwel loop ik naar de keuken om wat te drinken en iets lekkers voor ons te pakken. Je komt langzaam tot rust in jou, en dit is ook belangrijk. Je ervaart ontspanning en chillheid.

- Daarna, als ik weet dat je bent geland, ga ik met je aan de slag.

- We zitten bij mij aan tafel tegen over elkaar. Je hebt iets van mij gekregen om tussentijds je inzichten op te schrijven als je dit wenst.

- Ook heb ik kleurrijke stiften en papier om mijzelf heen liggen. Ik breng het totaal in kaart van je huidige processen en wat je gaat helpen omdat je hiernaar vraagt. Dit doe ik vanuit de totale verbinding in de harmonie met al wat is. Aan het einde krijg je dit overzicht allemaal mee naar huis.

- Overzicht, helderheid en inzicht geef ik aan je door alle informatie die je van mij ontvangt.

- Je merkt ook dingen in je verschuiven. De spreekwoordelijke kwartjes vallen, maar soms is het veel grootser dan dat. Je krijgt een enorme energie boost waardoor je ineens heldere beelden vanbinnen ervaart.

- We lachen. We ontspannen. We vatten samen. We brengen het totaal van jou in kaart. Jij stelt vragen. Ik luister. Ik stel vragen. Jij laat deze op je inwerken. Ik laat alles in je doorstromen.

- Je ervaart een enorme rust, vriendelijkheid en levensenergie wanneer je naar huis gaat. Het aantal inzichten is niet normaal en je laat alles op je indalen.

- Je ervaart een toename in je innerlijke stevigheid, vitaliteit en energie.

- Na de sessie gaat de bloei verder in jou. Deze bloei kan verdergaan in onszelf als we de inzichten toestaan en ten diepste onderkennen in onszelf. De snelheid van doorvoering in je eigen dagelijkse leven ligt vast in lijn met jou. Vertrouw op deze processen. Hoe minder weerstand we bieden, hoe gemakkelijker dit verloopt.

Verloopt onze sessie via Zoom of bij jou op locatie, dan kun je dezelfde sfeer en aanpak verwachten.

Ervaar levenslange fundamentele inzichten. Authentiek uniek. Voel je lekker!

1517727176259

Speciale woorden wil ik hierbij geven aan mijn mentor Maike van Meulen. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend en behulpzaam is zij mij aan het helpen. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken. Maike, mijn dank is groot.

Frank Visseren

Ilze

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht en haar kennis. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je wijsheden!

Ilze Rijstenbil

everschoor

Twee sessies met Maike doen meer dan 10 sessies bij iemand anders! Enorm aan te raden en aan te bevelen voor de verdere expansie van onze Zijn! Altijd waardevol en bijzonder effectief. Dank je wel Maike!

Ewout Verschoor

Praktijk en gezellig mini huisje Maike Liselot van Meulen

Naast deze sessie biedt Maike Liselot van Meulen ook de volgende mogelijkheid:

Verstevig jezelf terug naar jouw basis. Krijg inzicht, helderheid en overzicht waar je nog lang mee vooruit kunt. Transformatie is een levenslang proces. Hoe we daarbinnen met onszelf omgaan wordt ons niet geleerd. Ik begeleid hier vele mensen bij. Planetair.

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco

Een voorbeeld waar niemand een poging voor hoeft te doen om haar kennis en ervaring enigszins te benaderen. Maike Liselot is een genie die echt te uniek is om hoe dan ook bij in de schaduw te kunnen treden.

Arie Buitenwerf

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk.

Marjolein Berendsen

Na mijn ongeluk ben jij degene geweest die mijn leven weer op de rit heeft kunnen zetten. Het ging bij mij namelijk letterlijk om leven of dood. Nu op mijn 63e ben ik door een totale shift aan het gaan. Van een patatje oorlog naar een harmonietje zonder conflict. Uitermate bijzonder en effectief. Maike is degene bij wie je moet zijn. Dank je wel. Je bent een engel op mijn pad en ben je voor eeuwig dankbaar.

Theo Terdu

Ervaar Innerlijke Power, zachtheid, rust, ruimte, helderheid, plezier, vitaliteit en energie in jouw fundament. Weet wie je bent en wat voor jou werkt, ten diepste in jouw welzijn.

2020-06-09_Fotoshoot-Esmeralda-28-1024x678

Wow, echt zoooo gaaf! Heel waardevol en bijzonder hoe je je talenten en wijsheden inzet voor mij en alle mensen voor wie je er bent! Alleen maar mooie woorden voor jou. Het geeft me ook een soort moed, om door te gaan en tussentijdse bevestiging dat ik op de goede weg zit. Ik heb alles wat je hebt gezegd opgeschreven zodat ik het kan blijven nalezen. Bijvoorbeeld dat ik nog kan blijven groeien in het uiten van mijn gevoelens. Dus lieve Maike: super bedankt! Ik ben er zo blij mee!

Esmeralda Hubner

Roy-Martina

Geniet van Maike als jouw gids! Haar warmte, deskundigheid, wetenschappelijke achtergrond en praktische aanpak is een prachtige combinatie die je zelden ziet.

dr. Roy Martina, Arts

ca41e301c8c965b64d8fbe1806174744

Mooi dat je ook het intuitieve stuk zo benadrukt. Dit is echt mijn weg, en als ik nog meer vanuit mijn gevoel ga leven, dan zal de onzekerheid en angst naar de achtergrond verdwijnen. Ik ben je super dankbaar voor je inzichten. Je zit er echt helemaal bovenop. Ik kan dit meenemen in mijn verdere ontwikkeling en proces als mens. Dit is precies wat ik nodig had om weer stappen te zetten. Dus, echt dank je wel!

Kyra Swanenberg

Voelt het goed? Volg je impuls!

Liever een mail sturen naar Maike Liselot? Deel jouw opmerking en neem contact met elkaar op voor het maken van een afspraak.

Fijn je te zien, graag tot snel!

Bekijk onderwel de boeken van Maike Liselot

WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.46.49

Veel gestelde vragen

De sessies vinden in mijn praktijk naast huis plaats in Waspik of online via Zoom waarvoor je een inloglink met instructies ontvangt. De voorkeur gaat vaak uit naar een sessie in mijn praktijk vanuit een persoonlijke voorkeur vanuit de mensen zelf. Live in de praktijk of online via Zoom werkt beiden net zo effectief en krachtig. Mijn praktijk is gezellig, warm, knus, jaren '30 stijl. Het is een hartverwarmend gezellig mini huisje. Ook kom ik bij je op locatie als je dit wenst. Tijdens de boeking van je sessie met mij kun je je wens kenbaar maken en kijken we samen voor de datum.
Iedere sessie duurt 1 uur. Mijn praktijkervaring laat zien dat we binnen deze tijd prachtige diepgang kunnen creeren voor jouw expansie. Daarnaast is het een intense sessie omdat je mijn hoge energie frequentie ervaart. De duur van de sessie kan uitlopen, altijd in overleg met jou of dit ook kan. Voor deze extra tijd worden geen extra kosten in rekening gebracht. Hoe gaaf! Voelt het goed voor je? Volg altijd je impuls. Bij vragen kun je mij altijd mailen naar: info@maikevanmeulen.nl
Ik zeg altijd dat we voor 1 sessie gaan. Wil je erna nog een sessie dan zie je dat mensen vaak gemiddeld 4 tot 6 sessies laten ontstaan op hun eigen tempo. Dit is compleet afhankelijk van de persoonlijke situatie en wens. Sommige mensen vinden het heerlijk om terug te blijven komen omdat ze een plek ervaren waar ze kunnen zijn wie ze zijn. Deze mensen zijn enorm nieuwsgierig en blijven verdiepende vragen aan mij stellen voor de eigen verdere bloei en ontwikkeling. De invulling is dus echt naar jouw eigen wens en behoefte. Voel je welkom!
De energie die ik terugvraag van jou naar mij is 150,- inclusief btw voor 1 uur en met eventuele uitloop van de tijd in overleg met jou. Hier zit dus verder alles bij inbegrepen.
De mensheid bestaat uit 98% energie en 2% hoofddenken. Als je bij mij komt voor een sessie dan heb je te maken met een energiestructuur uit de eenheid en oneindigheid. Slik je zware medicatie dan stagneert dit jouw eigen energiestroom. Hierdoor kan ik nooit helemaal in de heelheid jou behandelen. Wel een stuk, tot aan de medicatie die ons lichaam dempt. Dit is dus enorm goed en waardevol om te weten voor jezelf. Slik je lichte medicatie, dan ervaar je volledige impact van de sessie om je lekker te leren voelen. Neem gerust contact op per e-mail als je twijfelt of toch met mij wilt overleggen: info@maikevanmeulen.nl.
Mensen die bij mij komen zijn mensen uit allerlei verschillende generaties en achtergronden. Dit komt omdat ik zelf ook een heel brede achtergrond heb. Mensen voelen zich snel gezien en gehoord bij mij. De mensen zitten in een tussenfase van hun leven, ze weten niet goed hoe ze verder moeten en zijn aan het transformeren. Deze mensen willen verder bloeien en zijn nieuwsgierig naar aanvullende inzichten die ze elders niet kunnen vinden. Gratis tips op internet is leuk en fijn, maar fundamenteel merken ze in hun welzijn dat ze niet verder komen. In het leven gaat het erom dat we fundamenteel stevig komen te staan. Kijk maar naar de wereld die wankelt. Het is nieuwe aanvullende informatie die ik geef aan mensen waarvan ze weten en voelen dat er ook meer te vinden is dan tot nu toe. Ze voelen een vertrouwdheid bij mij en komen langs vanuit openstaan, nieuwsgierigheid en een verlangen om beter te begrijpen wat voor hun kan werken.
Mannen en vrouwen stellen mij regelmatig deze vraag. Laat ik heel duidelijk zijn; voor mij ben je nooit complex. Alle denkbare vraagstukken van mensen zijn bij mij langsgekomen en komen bij mij aan bod. Niets is te gek voor mij en alles is veilig. Ervaar een daadwerkelijke verschuiving in jou die je wenst. Het enige wat je mee hoeft te brengen is jezelf en openstaan voor de inzichten.

Reacties die vaak terugkomen zijn:
-''Maike is een wijze, intelligente en doortastende dame die snel scant en de kern boven tafel weet te krijgen.''
-''Maike praat niet naar het hoofd van anderen, maar doet wat nodig is om je verstevigend terug te ervaren.''
-''Maike brengt helderheid, structuur en overzicht.''
-''Maike is betrouwbaar, je kunt alles bij haar kwijt, een bijzonder mens die snel met je meeschakelt.''
-''Maike is lief, zorgzaam, en heeft enorm veel kennis. Ze is een wandelend bewustzijn waar je alles van wilt horen.''
-''Maike inspireert je met haar hele pakket. Ze is ongelooflijk goed in haar werk. Nederland en daarbuiten gaat nog veel van haar horen!''
-''Maike ken ik al heel lang. Dat is bijzonder prettig. Ik kan altijd bij haar komen als ik vragen heb. Met haar wil je verbonden blijven door haar warmte, fijn besnaardheid en liefde.''
- ''Ik krijg enorm veel energie van haar en de moed om door te gaan!''

Ik ben drs. Maike van Meulen en heb een wetenschappelijke achtergrond op gebied van sociaal organisatorische bedrijfskunde, filosofie en psychologie. Tegelijkertijd ben ik ook sterk op energetisch bewustzijnsniveau, op gebied van ons eenheidsbewustzijn vanuit de harmonie in mijzelf en heb duizenden mensen inmiddels hierbij begeleid.

Dit gevoel kennen we allemaal. Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk betekent ook fundamenteel verder komen! Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je werk of leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. Klanten zeggen; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf gegeven!
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt, Psycholoog, Ondernemer