Maike van Meulen Stichting Next Step

drs. Maike Liselot van Meulen
Award winner

#Nr. 1 Most Inspiring Personal Transformation Coach
Benelux Enterprise Awards 2022

Op deze pagina vind je privé sessies voor volwassenen, ondernemers, DGA´s, CEO´s, managers, leiders, artiesten, BN-ers, influencers.

''Wauw, life changing impact op mijn hele welzijn. Super dankbaar. Ik kan mij geen betere coach en mentor voorstellen. Dank je Maike. Logisch dat je heel Nederland aantrekt met jouw gave en vaardigheden. Dit moet je meemaken en aan jezelf kado geven. Het is enorm de moeite waard!'' - Shirley

Boek je privé sessie met drs. Maike Liselot van Meulen

Dag en nacht bestudeert Maike de psyche van de mens als haar levenswerk. Al duizenden mensen heeft zij in groepen en 1-op-1 mogen begeleiden. Bereik je innerlijke doelen om je uiterlijke doelen te bereiken in je werk en leven. Kom thuis bij jezelf en maak de weg vrij! Maike voelt snel waar jouw knelpunt zit. Je ontvangt resultaten en inzichten die je de rest van je leven meeneemt! Ontdek rust, overzicht, structuur en focus. Boek jouw privé sessie met Maike om samen aan de slag te gaan! Maike gaat voor 1 sessie wat je al ver brengt. Wil je nog meerdere sessies met Maike, dan wordt dat met elkaar bekeken na de eerste sessie als dat nodig is.

1517727176259

Speciale woorden wil ik hierbij geven aan mijn mentor Maike van Meulen. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend en behulpzaam is zij mij aan het helpen. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken. Maike, mijn dank is groot.

Frank Visseren, Consultant, Manager, Ondernemer

Ilze

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht en haar kennis. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je wijsheden!

Ilze Rijstenbil, HR Partner, Manager

everschoor

Twee sessies met Maike doen meer dan 10 sessies bij iemand anders! Enorm aan te raden en aan te bevelen voor de verdere expansie van onze Zijn! Altijd waardevol en bijzonder effectief. Dank je wel Maike!

Ewout Verschoor, CEO

Future-proof yourself. Maak de weg vrij voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Vanuit ik, de ander en de wereld om ons heen.

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco, Ondernemer

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk.

Marjolein Berendsen, directeur

Na mijn ongeluk ben jij degene geweest die mijn leven weer op de rit heeft kunnen zetten. Het ging bij mij namelijk letterlijk om leven of dood. Nu op mijn 63e ben ik door een totale shift aan het gaan voor het bereiken van doelen waar ik blij van wordt. Het gaat hierbij om de integratie van mijn hoofd, hart, lichaam, ziel. "Van een patatje oorlog naar een harmonietje zonder conflict". Uitermate bijzonder en effectief. Maike is degene bij wie je moet zijn. Dank je wel. Je bent een engel op mijn pad en ben je voor eeuwig dankbaar.

Theo Terdu, Professor, CEO

2020-06-09_Fotoshoot-Esmeralda-28-1024x678

Wow, echt zoooo gaaf! Heel waardevol en bijzonder hoe je je talenten en wijsheden inzet voor mij en je klanten! Alleen maar mooie woorden voor jou. Het geeft me ook een soort moed, om door te gaan en tussentijdse bevestiging dat ik op de goede weg zit. Ik heb alles wat je hebt gezegd opgeschreven zodat ik het kan blijven nalezen. Bijvoorbeeld dat ik nog kan blijven groeien in het uiten van mijn gevoelens. Dus lieve Maike: super bedankt! Ik ben er zo blij mee!

Esmeralda Hubner, Ondernemer

Roy-Martina

Geniet van Maike als jouw gids! Haar warmte, deskundigheid, wetenschappelijke achtergrond en praktische aanpak is een prachtige combinatie die je zelden ziet.

dr. Roy Martina, Arts, Ondernemer

ca41e301c8c965b64d8fbe1806174744

Mooi dat je ook het intuitieve stuk zo benadrukt. Dit is echt mijn weg, en als ik nog meer vanuit mijn gevoel ga leven, dan zullen de hoofdemoties daarin meegaan en de onzekerheid en angst naar de achtergrond verdwijnen. Ik ben je super dankbaar voor je inzichten. Je zit er echt helemaal bovenop. Ik kan dit meenemen in mijn verdere ontwikkeling en proces als mens. Dit is precies wat ik nodig had om weer stappen te zetten. Dus, echt dank je wel!

Kyra Swanenberg, Schrijver, Ondernemer

Veel gestelde vragen

De sessies vinden in mijn praktijk naast huis plaats in Waspik of online via Zoom waarvoor je een inloglink met instructies ontvangt. Zoom kun je gratis downloaden en gebruiken. De voorkeur gaat vaak uit naar een sessie in mijn praktijk vanuit een persoonlijke voorkeur vanuit de mensen zelf. Live in de praktijk of online via Zoom werkt beiden net zo effectief.
Iedere sessie duurt 1,5 uur. Mijn praktijkervaring laat zien dat we in 1,5 uur prachtige diepgang kunnen creeren voor jouw expansie. Sommige klanten kiezen voor 2 uur of langer. Dit is ook mogelijk, afhankelijk van het vraagstuk. Dit stemmen we altijd gezamenlijk af. Maatwerk en kwaliteit boven alles!
Ik zeg altijd dat we voor 1 sessie gaan. Wil je erna nog een sessie dan zie je dat mensen vaak voor gemiddeld 4 tot 6 sessies kiezen voor het bereiken van doelen waar ze blij van worden.
Investering voor een sessie a 1,5 uur: 125,- per uur x 1,5 uur = 187,50,- x 1,21 btw = 226,88.-
De mensen die bij mij komen zijn mensen die in hun levensfase op de rotonde zitten en niet altijd volledig hun potentie benutten maar dit wel willen. Ik begeleid deze mensen voor het bereiken van hun doelen waar ze blij van worden. Dit zijn ondernemers, CEO's, directies, hoogleraren, artiesten, creators, BN'ers, teamleiders, managers, bestuursleden, (aankomende) coaches, therapeuten, adviseurs, studenten, afgestudeerden, de mens. Leeftijd: gemiddeld tussen de 18 jaar en 65 jaar oud.
Mannen en vrouwen stellen mij regelmatig deze vraag. Laat ik heel duidelijk zijn; voor mij ben je nooit complex. Alle denkbare vraagstukken van mensen komen bij mij aan bod. Niets is te gek voor mij en alles is veilig. Ervaar een daadwerkelijke verschuiving in jou die je wenst. Het enige wat je mee hoeft te brengen is jezelf en een duidelijke wil.

Reacties die vaak terugkomen zijn:
-''Maike is een wijze, intelligente en doortastende dame die snel scant en de kern boven tafel weet te krijgen.''
-''Maike praat niet naar het hoofd van anderen, maar doet wat nodig is om je verstevigend terug te ervaren.''
-''Maike brengt helderheid, structuur en overzicht.''
-''Maike is betrouwbaar, je kunt alles bij haar kwijt, een bijzonder mens die snel met je mee schakelt.''
-''Maike is lief, heeft enorm veel kennis en is een wandelend bewustzijn waar je alles van wilt horen.''
-''Maike inspireert je met haar hele pakket. Ze is ongelooflijk goed in haar werk. Nederland en daarbuiten gaat nog veel van haar horen!''
-''Maike ken ik al heel lang. Dat is bijzonder prettig. Ik kan altijd bij haar komen als ik vragen heb. Met haar wil je verbonden blijven door haar warmte, fijn besnaardheid en liefde.''

Ik ben drs. Maike van Meulen en heb een wetenschappelijke achtergrond op gebied van sociaal organisatorische bedrijfskunde, filosofie en psychologie. Ik ben Bereik je Doelen auteur, trainer, therapeut, spreker vanuit mijn eigen levensverhaal en heb duizenden mensen inmiddels mogen helpen in hun werk en leven. Lees hier meer over mijn achtergrond.

Dit gevoel kennen we allemaal. Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk betekent ook fundamenteel verder komen! Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je werk of leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. Klanten zeggen; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf gegeven!
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt, Psycholoog, Ondernemer

Liever een mail sturen naar Maike? Deel jouw situatie en neem contact met elkaar op voor het maken van een afspraak.

WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18