Bereik je doelen. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

De wereld zit vol met rotondes onderweg naar jouw doel toe. Maike van Meulen laat zien hoe je op de rotonde jouw afslag kunt nemen. Vandaag! Ontdek welke kansen er op dit moment voor jou zijn voor het bereiken van jóuw doelen. Vanuit ik, de ander en de wereld om jou heen.

Maike van Meulen heeft al vele vlieguren gemaakt in het voorwaarts begeleiden van mensen als Creatieve Veranderaar. In haar twee boeken ‘In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken’ en ´In 10 stappen van rotonde naar afslag´ neemt ze je mee hoe je je focus en succes kunt vergroten als Creatieve Veranderaar van de 21 eeuw. Een doel hierbij hebben geeft richting, focus en houvast. En als het goed is; iets om blij van te worden.

Maike combineert persoonlijke effectiviteit, ontwikkelen, veranderen, creativiteit, communicatie en bevlogenheid ingespeeld op deze veranderende tijden.

Wil je Maike boeken als spreker op een evenement? Een moment om nooit meer te vergeten vanuit haar, educatie, motivatie, activatie, persoonlijke anekdotes, vlijmscherpe analyses, in interactie met het publiek. Om vandaag nóg meer jouw stappen te zetten voor het bereiken van jóuw doelen.

Vaak wordt Maike ingezet als klapstuk van een congres of event om het publiek met een lach, traan en positieve bevlogenheid naar huis te laten gaan.

Jaarlijks sponsort Maike ook spreeksessies voor goede doelen en start ups. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op!

Stel je vraag en neem contact op:

201910232735094809901405246 (1)

Maike gezien in de media bij onder andere:

Over Maike van Meulen

Drs. Maike van Meulen heeft een Master in sociaal-organisatorische bedrijfskunde, psychologie en filosofie, is internationaal NLP Master en Systemisch werk coach. Zij is Bereik je Doelen spreker, integratief therapeut en traint 20 jaar teams in organisaties en groepen ondernemende mensen van rotonde naar afslag. Inmiddels heeft zij meer dan 15.000 mensen voorwaarts begeleid voor het bereiken van hun doelen in werk en leven. Ze is auteur van het boek ´In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken´ en ´In 10 stappen van rotonde naar afslag´. Maike verschijnt regelmatig in de media zoals bij BNR, VROUW, en de Telegraaf. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Echt top! Maike zorgt ervoor dat je geen excuus meer hebt om er de hele tijd omheen te draaien. Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen, Radio DJ en oprichter KUKURU

Eva-Brouwer

Maike maakt de psyche van de mens begrijpelijk en toegankelijk. Als je soms ergens mee zit, heb je geen idee wat daar allemaal nog ónder kan zitten. Maike helpt je met het ontwarren van je eigen innerlijke spaghetti en komt met praktische oefeningen en inzichten om tot een oplossing te komen. Kleurrijk, professioneel, spat van het podium af, verbindend en ijzersterk!

Eva Brouwer, Pak je Podium Presentatrice

Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter tijdens het ervaren van de inhoudelijke kennis van Maike gaan beseffen dat je aan haar een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

Willemijn-Lijnse-800

Ik ben heel kritisch als het om sprekers gaat. Maar wauw, Maike is steengoed in alles wat ze doet, zegt, deelt als spreker en als mens. Enorm onder de indruk van haar vaardigheden, kennis en talent. En enorm verbindend met het publiek alsof je haar al jaren kent. Steengoed, echt een aanrader. Dit blijft je bij!!!!

Willemijn Lijnse

avatars-UoLQJy66vbijfcy3-0mnTmA-t500x500

Ik weet heel goed hoe het is om op een rotonde te zitten en niet te weten welke afslag te nemen. En ook, hoe fijn het is om uiteindelijk weer op m’n eigen weg te zijn, die past bij m’n hart, lichaam en hoofd. Wat ze in haar werk geeft, komt duidelijk vanuit een doorvoelde plek. En dat weet ze te vertalen naar een praktische en positieve manier om je werk en leven weer op de rit te krijgen. Mijn ziel, hart en hoofd doen een dansje bij haar woorden, die velen zullen helpen om hun plek van bestemming te vinden.

Jasper Merle

DSC1535_2000-1500x1000

Zo, zo, zo onder de indruk van je spreekvaardigheden en alles hoe je het brengt en wat je deelt! We gaan nog heel veel van je horen! Wauw. Echt zo goed! Je was geweldig als keynote speaker en afsluiter op ons event! Een topspreker die iedereen moet kennen. Maike staat in mijn top 3 van meest inspirerende mensen van dit moment.

Anne Kluijfhout

artworks-VXzT7ypuTzm8CsKX-46QGUw-t500x500

Ik wens je veel succes Maike met wat je doet en brengt. Dat het veel mensen mag helpen zichzelf terug te vinden.

Jan Geurtz

WhatsApp Image 2021-09-14 at 17.22.54

Heel inspirerend wat je deelde Maike. Het zet aan tot nadenken. Ik was echt onder de indruk en ben heel benieuwd naar je boek!

Fenna van Laar

MG_2548-1-683x1024

Het land is bezaaid met rotondes de afgelopen jaren. Dat kan geen toeval zijn. Maar: een rotonde is meer dan snelheidsbegrenzer. Maike van Meulen begrijpt dit als geen ander. In haar heerlijk praktische werk legt ze uit hoe je de juiste afslag vindt als je rondjes draait.

Bram Bakker, Psychiater

pepercall_stefanie

Ik vond je mega inspirerend. Het hele pakket. Hoe je op het podium staat, power, zelfverzekerd. Je verhaal, kwetsbaar. En wat je vertelde. Alles.

Stefanie van der Maas

photo

Stop! Wil je aub stoppen met te rennen als Kop Zonder Kip (ja! Ik weet het :)) en wil je eindelijk eens je eigen Chaotische Gedrag onder de loep nemen? En misschien zelfs begrijpen? Wat zeg ik: Voor goed afrekenen met al deze chaos? Dan is de aanpak van Maike helemaal iets voor jou! Maike maakt de Weg (letterlijk!) vrij en rekent voor goed af met jouw belemmerende gewoontes en patronen! En daarom beveel ik haar praktische, hoogwaardige, inzichten iedereen aan die de eigen chaos wil begrijpen en de juiste keuzes wil maken vanuit zijn/haar innerlijke bewustzijn! GO GO GO GO!

Aramik Garabidian