De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

De wereld zit vol met rotondes. Maike Liselot van Meulen laat zien hoe je op de rotonde jouw afslag kunt nemen. Nu! Ontdek welke kansen er op dit moment voor jou zijn. Vanuit ik, de ander en de wereld om jou heen.

Maike Liselot van Meulen heeft al vele vlieguren gemaakt in het voorwaarts begeleiden van mensen als Creatieve Veranderaar. In haar drie boeken ‘In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken’,´In 10 stappen van rotonde naar afslag´ en 'The Power of Origin', neemt ze je mee hoe je je focus en succes kunt vergroten als Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw. Een heldere intentie hierbij geeft richting, focus en houvast. En als het goed is; iets om blij van te worden.

Maike combineert plezier, levendigheid, enthousiasme, dynamiek, interactie, creativiteit, eigenheid, stevigheid, vriendelijkheid en bevlogenheid ingespeeld op deze veranderende tijden. Ze combineert haar wetenschappelijke achtergrond met haar intutieve gaven, in interactie met het publiek. Impact gegarandeerd met een verrijkende ervaring die je zult onthouden.


Wil je Maike boeken als spreker op een evenement?

Een moment om nooit meer te vergeten vanuit haar wetenschappelijke educatie, inspiratie, activatie, vrolijke noot, persoonlijke anekdotes, vlijmscherpe analyses, in interactie met het publiek. Om vandaag nóg meer stappen te zetten in wat écht voor je werkt.

Vaak wordt Maike ingezet aan het begin of als klapstuk van een congres of event om het publiek met een lach, traan en positieve bevlogenheid naar huis te laten gaan.


Altijd maatwerk. Altijd Uniek.
Weet dat de keynotes van Maike nooit hetzelfde zijn: Maike speelt met de opdrachtgever altijd in op de onderwerpen die op dat moment actueel zijn binnen de organisatie en/of de maatschappij.


Eerder gezien

Maike was bijvoorbeeld eerder te zien in het Luxor Theater, op Het Grootste Kennisfestival van Nederland, Nyenrode, Future Proof Yourself Festival, Next Learning Congres, Change Management Conferentie Dubai, IPMA Projectmanagement Congres, Nationale MKB Congres United, Leiders voor de Toekomst, etc. Ook geeft zij regelmatig besloten lezingen binnen bedrijven en instellingen. Ze stond samen met vele andere bekende namen zoals Jitske Kramer, Humberto Tan, Remco Claassen, Michiel Vos, Donatello Piras, Margriet Sitskoorn en Jan Rotmans.


Goede doelen

Jaarlijks sponsort Maike ook spreeksessies voor goede doelen. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op!

Neem contact op voor een gesprek, beschikbaarheid en offerte aan de hand van een professioneel sprekers tarief:

201910232735094809901405246 (1)
WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.46.49

Maike Liselot gezien in de media bij onder andere:

Over Maike Liselot van Meulen

Drs. Maike Liselot van Meulen heeft een Master in sociaal-organisatorische bedrijfskunde, psychologie en filosofie aan de Radboud Universiteit. Als eerste ter wereld heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar het belang van sociaal kapitaal en hoe dit ons succes beinvloedt. Zij is schrijver van drie praktische boeken omtrent bewustzijnsontwikkeling, geeft privé sessies, verdiepingsavonden, verdiepingsdagen voor volwassenen, kinderen, families en traint meer dan 20 jaar teams in organisaties en groepen ondernemende mensen van rotonde naar afslag. Inmiddels heeft zij vele duizenden mensen voorwaarts begeleid richting harmonie in de context van hun leven. Ze is auteur van het boek ´In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken´,´In 10 stappen van rotonde naar afslag´en 'The Power of Origin'. Maike verschijnt regelmatig in de media zoals bij BNR, VROUW, en de Telegraaf. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

images-_2_

Waardevolle kennis heeft Maike waarin zij inspeelt op de veranderende tijden voor het bereiken van doelen vanuit actie. Haar keynote en persoonlijke verhaal maakt het naast de interactie met publiek krachtig en boeiend met haar enthousiasme, energie en puurheid. Een aanrader!

Marc Lammers, innovatiecoach en oud-bondscoach Nederlands dameshockeyteam

DSC1535_2000-1500x1000

Zo, zo, zo onder de indruk van je spreekvaardigheden en alles hoe je het brengt en wat je deelt! We gaan nog heel veel van je horen! Wauw. Echt zo goed! Je was geweldig als keynote speaker en afsluiter op ons event! Een topspreker die iedereen moet kennen. Maike staat in mijn top 3 van meest inspirerende mensen van dit moment.

Anne Kluijfhout

ALT-profielfoto-van-maarten-van-der-weijden

Top, Maike brengt structuur, overzicht en houvast!

Maarten van der Weijden, Elfstedenzwemtochtzwemmer

iris_hond_reageert

Zo bijzonder is Maike! Dit blijft je bij!

Iris Hond, concertpianiste

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Echt top! Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen, Radio DJ en oprichter KUKURU

Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter tijdens het ervaren van de inhoudelijke kennis van Maike gaan beseffen dat je aan haar een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

Eva-Brouwer

Top 3 inspiratie van dit moment!

Eva Brouwer, Presentatrice, Dagvoorzitter

Willemijn-Lijnse-800

Ik ben heel kritisch als het om sprekers gaat. Maar wauw, Maike is steengoed in alles wat ze doet, zegt, deelt als spreker en als mens. Enorm onder de indruk van haar vaardigheden, kennis en talent. En enorm verbindend met het publiek alsof je haar al jaren kent. Steengoed, echt een aanrader. Dit blijft je bij!!!!

Willemijn Lijnse

MG_2548-1-683x1024

Maike snapt als geen ander je te raken! Top!

Bram Bakker, Psychiater

pepercall_stefanie

Ik vond je mega inspirerend. Het hele pakket. Hoe je op het podium staat, power, zelfverzekerd. Je verhaal, kwetsbaar. En wat je vertelde. Alles.

Stefanie van der Maas

Roy-Martina

Laat je inspireren met Maike als jouw gids en met haar praktische, vernieuwende en wetenschappelijke kennis!

dr. Roy Martina