Bereik je doelen met
Maike van Meulen

Wil je drs. Maike van Meulen boeken als spreker op een evenement? Gefeliciteerd! Een moment om nooit meer te vergeten vanuit haar humor, educatie en anekdotes in interactie met het publiek. Om vanaf vandaag nóg meer jouw dagelijkse stappen te kunnen zetten voor het bereiken van je toekomstbestendige doelen.

Populaire thema’s zijn:

  • De Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw
  • In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken
  • Hoe ga je om met Rotonde kwesties? Van Rotonde naar Afslag.

Jaarlijks sponsort Maike ook spreeksessies voor goede doelen en start ups. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met jouw op!

Recent stond Maike als spreker in programma's samen met topsprekers Margriet Sitskoorn, Jan Rotsmans, Michiel Vos, Jitske Kramer op het IPMA festival, het Next Learning Congres, Chaos in de Orde Festival, Luxor Theater Rotterdam en in Dubai op het prestieuze verandermanagement congres tussen gerenommeerde professoren vanuit Dubai Quality Group. Als docent en coach wordt zij gevraagd om haar kennis en inzichten door te geven aan studenten en ondernemers. Zo coacht zij honderden mensen bij bijvoorbeeld Avans Hogeschool en de Nyenrode Business Universiteit.

201910232735094809901405246 (1)