Maike kan ik het beste omschrijven met een woord: spot on! Met ziel en zaligheid. Ze is ontzettend helder, direct en geeft precies de impuls die nodig is. Ik kan er alleen maar van genieten. In een grote groep, kleine groep of 1-op-1, je krijgt input waar je nog maanden mee vooruit kunt en... er verandert direct al iets in je. Doen, het is het zo waard!

Loes Antonius

Een voorbeeld waar niemand een poging voor hoeft te doen om haar kennis en ervaring enigszins te benaderen. Maike Liselot is een genie die echt te uniek is om hoe dan ook bij in de schaduw te kunnen treden.

Arie Buitenwerf

Maike heeft mij op meerdere vlakken weten te raken. Haar kijk op het leven, haar manier van loslaten en dat je confetti over jezelf mag strooien. Omdat je er zelf toe doet, omdat de bewustwording van je eigen ‘ik’ één van de mooiste cadeautjes is die je jezelf kunt geven. Bedankt voor het wegwerken van de mist in mijn hoofd Maike. Zoals je tijdens een workshop zei; “Authentiek zijn is je eigen kleur, je eigen zijn. Authenticiteit gaat om jezelf durven te laten zien en te zeggen, Ik ben de wereld zelf!”

Linda van Seters-Rijnbout

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als coach of trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Je bent perfect in wat je zegt, praat, doet, in hoe je overkomt èn echt in wie je bent. Het klopt allemaal en dat vind ik heel mooi om te zien. Ook vanuit marketing branding kijk ik naar je. Met je website, boeken, podcast, media en alles er omheen. En dat klopt met hoe ik jou als perfect zie en met jouw echtheid erin. Dat maakt jou geheel authentiek in wie je bent. Dat je ook zegt dat we een leven lang leren vind ik heel mooi. En dat alles bij elkaar met wie je bent en wat je laat zien met je bedrijf maakt dat je een sterretje bij mij krijgt. En laat de ster je logo zijn dus de cirkel is rond en klopt helemaal. Het hele plaatje klopt. Wauw!

Anne Mulder

Na mijn ongeluk ben jij degene geweest die mijn leven weer op de rit heeft kunnen zetten. Het ging bij mij namelijk letterlijk om leven of dood. Nu op mijn 63e ben ik door een totale shift aan het gaan voor het bereiken van doelen waar ik blij van wordt. Het gaat hierbij om de integratie van mijn hoofd, hart, lichaam, ziel. "Van een patatje oorlog naar een harmonietje zonder conflict". Uitermate bijzonder en effectief. Maike is degene bij wie je moet zijn. Dank je wel. Je bent een engel op mijn pad en ben je voor eeuwig dankbaar.

Theo Terdu

Maike helpt je met het ontwarren van je eigen innerlijke spaghetti en komt met praktische oefeningen en inzichten om tot een oplossing te komen. Heel fijn!!

Eva Brouwer

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt

Wat ze in haar levenswerk geeft, komt duidelijk vanuit een doorvoelde plek. En dat weet ze te vertalen naar een praktische en positieve manier om je leven weer op de rit te krijgen. Mijn ziel, hart en hoofd doen een dansje bij haar woorden, die velen zullen helpen om hun plek van bestemming te vinden.

Jasper Merle

Het borrelt en het bruist volop. Ik voel weer wat ik wil vertellen en waar ik naartoe wil. De afslag op de rotonde is eindelijk genomen en de doelen waar ik blij van wordt kunnen worden bereikt Maike. De komende weken ga ik mijn nieuwe aanbod vorm geven en kom ik later dit jaar hiermee naar buiten. Dus lieve zielen ga niet door met een richting of dingen doen waar jij niet gelukkig van wordt!

Rianne van der Meijs

Wil je je doelen scherp krijgen en ze vervolgens ook bereiken? Dan moet je bij Maike zijn! Maike is een warm, hartelijk maar tegelijkertijd erg daadkrachtig persoon. Dat zie je terug in haar boek, maar ook als je haar spreekt of als ze op het podium staat. Ze raakt je meteen!

Daisy Goddijn - Schuerman

Maike is open, eerlijk en hele fijne vrouw om mee te praten en door begeleid te worden. Tijdens een gesprek met haar voel je dat ze oprecht geïnteresseerd is. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen en de juiste vragen te stellen waardoor je zelf met oplossingen komt. Merci Maike!

Sissy Wulms

Stop! Wil je aub stoppen met te rennen als Kop Zonder Kip (ja! Ik weet het :)) en wil je eindelijk eens je eigen Chaotische Gedrag onder de loep nemen? En misschien zelfs begrijpen? Wat zeg ik: Voor goed afrekenen met al deze chaos? Dan is dit helemaal iets voor jou! Maike maakt de Weg (letterlijk!) vrij en rekent voor goed af met jouw belemmerende gewoontes en patronen! En daarom beveel ik haar werk iedereen aan die de eigen chaos wil begrijpen en de juiste keuzes wil maken vanuit zijn/haar innerlijke bewustzijn! GO GO GO GO!

Aramik Garabidian

Structuur biedt ruimte voor avontuur. Maike speelt waardevol in op de veranderende tijden en voor het bereiken van doelen vanuit actie. Hockeyen zonder doelen is saai! Dus zorg altijd voor twee palen en een lat. Haar persoonlijke verhaal maakt het naast de praktische, diepgaande oefeningen krachtig en boeiend. Aanrader!

Marc Lammers

Bij het eerste gesprek hadden we meteen een klik! De openheid en kwetsbaarheid die we elkaar kunnen tonen zorgt ervoor dat ik vertrouwen en begrip ervaar en voel. Een basis die voor mij belangrijk is tijdens het begeleiden van mijn vraagstukken. Zo fijn om afstand te kunnen nemen en terug te kunnen gaan naar mijn eigen zijn! Maike heeft veel kennis in huis, stelt me de juiste vragen om verder te groeien! Ik heb inmiddels verschillende handvatten gekregen om toe te passen wanneer ik ergens tegenaan loop met bijvoorbeeld mijn angst. Heel concreet en helder. Een warm en fijn mens mét gevoel voor humor!

Evelien Baert

Maike neemt je mooi mee in haar eigenheid en expertise. Ze is puur, authentiek en oprecht. Het is mooi hoe je tegenslagen benoemt, en vooral je tegenslagen parkeert, er niet in blijft hangen en hierin de mensen meeneemt. Het gaat om vooruit demarreren, in deze snoeiharde wereld is het weleens lastig, zolang we maar bij ons zelf blijven, dan komt het altijd goed, wie je bent, waar je vandaan komt nooit verloochenen. Je eigenwaarde is een groot goed, en goud waard. Je bent een topper, dank je wel!

Gert Jakobs

Maike is de aller eerste die ik ken die spiritualiteit en wetenschap in praktische concrete vorm combineert voor het bereiken van je doelen. De vorm is nieuw, innovatief, uniek en hartverwarmend. Een noodzaak voor elke ondernemer en ondernemende mens in werk en leven die met “heart, mind, body en soul” succesvol wil zijn.

Arnold Martina

De eerste ontmoeting met Maike gaf me direct enorm veel energie! De open- en eerlijkheid waarmee Maike sprak en de vragen die ze stelde zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Wat een groeikans! Door de rustige uitstraling van Maike kreeg ze het voor elkaar mij precies de dingen te laten vertellen die ik graag wilde vertellen en die mij raakten en graag op wilde lossen voor mijzelf. Het was ontzettend inspirerend en zo waardevol en leerzaam! Een leerzaam en inspirerend bedrijf heeft Maike opgezet!

Inge Smit - van Steijn

Maike is een lief, ambitieus en warm persoon waarmee ze als vanzelf omgevingen en de mensen die daarbij horen een gevoel van vertrouwen en veiligheid geeft. Ik vind haar heel inspirerend in het bereiken van alles wat ze wil bereiken. Niet lukken is geen optie! Haar oprechtheid en kwetsbaarheid siert haar! Wat mij betreft een perfecte combinatie tussen jezelf laten zien, je power "ownen" en dat podium pakken met daarbij ook gelijkheid, we zijn allemaal mens en openheid in haar eigen processen. Maike, wat ben je toch een heerlijk mens! Dat we nog veel van deze krachtige, zachte power vrouw gaan horen, ben ik van overtuigd!

Romy van den Berg

Maike heeft een soort wauw-factor. Enerzijds door haar uitstraling, anderzijds door haar kennis en kunde in combinatie met haar enthousiasme en energie. Fantastisch hoe zij inspireert en mij verder brengt, kritisch durft te zijn en feedback geeft om op die manier een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van mij voor het bereiken van mijn doelen. Ik heb haar begeleiding als bijzonder prettig ervaren!

Marcel van der Steen

Wat ik zo fijn vind om te ervaren is dat ze haar aanpak vanuit hoofd en hart weet te benaderen, altijd scherp van geest is en een echte expert in wat ze doet. Genoten heb ik van de bevlogen en doortastende manier waarop ze haar evenementen en trainingen verzorgd. En niet te vergeten de pure wijze waarmee ze zichzelf kwetsbaar opstelt en daarmee een mooi voorbeeld voor anderen. Haar enthousiasme, onbevangenheid, nieuwsgierigheid en daadkracht inspireert mij en werkt enorm aanstekelijk. Maike laat in werk en leven zien dat ze de Creatieve Veranderaar ìs. Hierdoor inspireert zij vele mensen om óók die Creatieve en future proof Veranderaar te worden. Prachtig hoe Maike Nederland en daarbuiten inspireert met haar zijn, drive en ideeën voor het bereiken van onze doelen in werk en leven.

Pepijn Happel

Maike inspireert me door haar eigenheid en kwetsbaarheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhaal en ze kan goed luisteren. Ze weet met haar enthousiasme en intellect doortastende vragen te stellen waardoor ze al snel tot de kern komt. Ze gaat de daarbij soms wat gevoelige of persoonlijke kant niet uit de weg. Maike heeft mij laten inzien dat authenticiteit een kracht is die ik bewust kan inzetten. Bedankt Maike, je bent een mooi mens.

Natasja van Herpen

Maike is een enthousiaste spreker en docente en betrekt iedereen. Zo kwam er vaak onderlinge interactie wat zich uitte in leerzame bijeenkomsten die ik niet wilde missen. Geïnspireerd werd ik door haar enorme kennis en kunde. Maar dat niet alleen; daarnaast is Maike een goede coach die gebruik maakt van de laatste inzichten uit de praktijk. Hierdoor worden alle verkregen inzichten ook nog eens omgezet naar directe toepasbaarheid in je werk en leven voor het bereiken van je doelen!

Joelle van de Belt

Maike is een docent/trainer/coach waar ik altijd met veel plezier naar toe ben gegaan. De bijeenkomsten waren enorm leerzaam, inspirerend en doelgericht met focus op de praktijk. Een aanwinst voor iedereen als ondernemer en bovenal als mens voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Ook om deze lessen vervolgens door te kunnen geven aan andere mensen. Dus zowel voor de eigen groei als voor anderen!

Guus Raijmakers

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht, de technieken, je combinatie van spiritualiteit, praktische tooling en wetenschappelijke inzichten. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!

Ilze Rijstenbil

De begeleiding heeft nog veel impact op mij gehad, in de goede zin des woords!! Ik gun deze ervaring iedereen. Voor mijn gevoel sta ik nu weer dichter bij mezelf, en probeer ik steeds weer terug te gaan naar wat ik daadwerkelijk wil (mijn essentie). Ik heb genoten van de dag! De samenstelling, de locatie.....alles klopte. Nogmaals dank voor jouw fantastische coaching en hopelijk tot een volgende keer! Ik blijf je volgen!

Dymph Aarts

Maike richt zich op creatieve verandering. In jezelf en met de mensen om je heen voor het bereiken van je doelen in werk en leven. En dat alles vanuit een pure, gepassioneerde en inspirerende drive! Veel mensen stoppen tussen verlangen en uitvoering. Maar Maike niet. Ze denkt altijd in kansen en mogelijkheden. Ik heb haar daarom geinterviewd in mijn Chaos in de Orde Podcast en ze was te gast op het Chaos in de Orde Festival die ik organiseerde. Ik volg haar op de voet!

Rachel Levi

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk. Ik hoop dat een heleboel mensen blijven kijken en luisteren naar je wijsheid. Hier ga je nog een heleboel mensen bij helpen voor het kunnen bereiken van hun doelen in werk en leven. Dank je wel!

Marjolein Berendsen

Wat inspirerend! Je inzichten blijven hele dagen door mijn hoofd gaan. Nu dus die blijvende kleine stappen zetten om mijn situatie naar mijn hand te zetten. Ik wil je graag blijven volgen op mijn reis in wat ik doe voor het bereiken van mijn doelen! Dank je wel!

Gwen Quant

Van harte beveel ik de aanpak van Maike aan. Mijn hele leven ben ik een doelenjager geweest. Daardoor heb ik een enorme record aan successen behaald, zoals wereldkampioen in de vechtsport, 88 boeken geschreven, waarvan 2 internationale bestsellers, 6 opleidingen gecreëerd, enz. Je doelen behalen, smaakt altijd naar meer. Een praktisch systeem hebben, is een garantie dat je veel sneller je doelen haalt en gemotiveerd blijft. Velen van ons dromen, een klein percentage durft uit hun comfortzone te stappen en groter te denken dan wat van je verwacht wordt. Met haar aanpak maak je jouw kans om keer op keer successen te boeken. Geniet hiervan met Maike als goede gids!

Roy Martina

Maike liet mij weer op gebied van communicatie en structuur kijken en reflecteren op mijn manier van organiseren en handelen. Het Elfstedenzwemtochtproject is in dit geval prettig om zo te benaderen door haar expertise. Ze helpt mij om na te denken hoe ik andere mensen in beweging kan krijgen om mijn doel te bereiken. Hoe zit de relatie in mijzelf in elkaar, in combinatie met mijn relatie met anderen? Dank je wel Maike!

Maarten van der Weijden

Het is prettig om een houvast te hebben met het raamwerk dat Maike biedt met haar methode en boek. Hoe bereik je je doelen in elke omstandigheid? Haar prettige persoonlijkheid, persoonlijke anekdotes en de praktische stappen en expertise maken het een must om te ervaren. Om koers te houden en om scherp te blijven. Dank je wel, Maike!

Dimitri Visch

​"Succes behalen, wat versta ik daar eigenlijk onder? Ik begin direct groots te denken. Als alles mogelijk is? Mijn ideaalbeeld? Waar ik potentie in zie? Ik ben daadwerkelijk niet meer te stoppen. En dan voelt het best als een hoge berg om te beklimmen. Want waar begin ik dan? En hoe maak ik er een succes van? Van Maike heb ik geleerd om duidelijke grote lijnen weg te zetten, met de juiste mindset en vanuit contact met mijzelf. En tegelijkertijd gewoon die eerste stap te zetten. Elke dag 1% is in een jaar toch 365%. Kortom haar analytische blik in combinatie met creatief durven denken en doen. Dat is hoe ik Maike en haar werkwijze zou omschrijven. Het resultaat door haar aanpak is dat het mij rust geeft, overzicht en scherpte biedt als mens in mijn business. Naast dat Maike bomvol inhoudelijke kennis zit, heeft zij met haar voeten in de klei gestaan. Dat merk je aan alles. Ze is spreker voor grote zalen en tegelijkertijd doceert zij op hogescholen en Nyenrode. Enorm divers dus. Haar duidelijke voorbeelden, de ervaring in onder andere barrières die te nemen zijn en alle modellen die zij zo uit haar mouw schudt, benadrukken dit. Dank je wel Maike!"

Marieke Franken

Maike is degene die je scherp houdt en je na laat denken door haar manier van modern lesgeven om tot inzicht te komen. Enorm inspirerend! Dank je wel voor je begeleiding!

Astrid Start

Maike maakt een sublieme verbinding tussen de betekeniseconomie in wording en het doelgericht manifesteren. Creatieve veranderaars zijn daar dagelijks mee bezig. Hoe verlaat je de rotonde en stel je betekenisvolle doelen vanuit je hoofd, hart, lichaam en ziel? Voor Maike zelf, met haar unieke mix als wetenschapper, levenskunstenaar en manifestor is dit daily practice. Doe er je voordeel mee!

Peter Dalmeijer

Het meest kenmerkende aan Maike is haar enthousiasme vind ik, en de betrokkenheid die ze toont in de mensen in haar omgeving. Maike is een inspirerende vrouw die het voor elkaar krijgt om mensen samen te brengen tot een groep en verder voorwaarts beweegt in hun individuele zoektocht voor het bereiken van hun doelen. Super professioneel. Vertrouwen en veiligheid staat bij haar centraal en dat merk je aan alle kanten. Ze heeft mij interessante, leerzame inzichten gegeven voor de rest van mijn leven!

Mark Raats

Door haar passie en enthousiasme daagt ze ons uit om het beste uit ons zelf te halen. Ontzettend behulpzaam en duidelijk in haar communicatie, wat ik erg kan waarderen. Ik hoop haar in het vervolg van mijn levensreis vaker als docent of trainer te mogen krijgen.

Renske Boons

Dankzij Maike durf ik weer te vertrouwen. Je bent vaak aan het hollen of stilstaan. Je kan jezelf makkelijk verliezen en vast komen te zitten in een constante paniekmodus. Door erop te kunnen vertrouwen dat het allemaal wel goed komt ben ik veel relaxter en daardoor ontstaan vaak de mooiste dingen. Ik geniet weer van de mensen die ik ontmoet en kan er de tijd voor nemen. Met eenvoudige oefeningen en kleine stapjes kun je in een veilige omgeving werken aan jezelf. Je krijgt fijne feedback van Maike en de groep en praktische tools die je tijdens je volgende stap direct kan toepassen. Ik kan haar begeleiding iedereen aanraden voor je doelen in je werk en leven!

Anneke Timans

Meer overzicht, helderheid, rust en regie ervaar ik door jouw inzichten en kennis. Dank je wel Maike. Dankbaar voor jouw begeleiding.

Jacco Bleijenberg

Maike zorgt dat je geen excuus meer hebt om er de hele tijd omheen te draaien. Het is persoonlijk en inspirerend. Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen

Maike heb ik leren kennen als een inspirerende, positief kritische en enthousiaste trainer. Ze heeft bijgedragen aan de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan, hiermee kan ik in de praktijk aan de slag. Dank je wel!

Martijn Nijman

Ik heb Maike ervaren als een zeer deskundige, creatieve en innovatieve docente. Bij haar in opleiding zijn is enorm inspirerend, leerzaam en heb ik met heel veel plezier gevolgd. Maike brengt haar kennis en kunde vol passie over. Dit koppelt ze aan de laatste inzichten in de praktijk. Dit maakt Maike een waardevolle coach, spreekster, docente waar je heel veel van kan leren.

Willem Bax

Maike, echt onwijs bedankt! Ik zit met vol adrenaline in mijn lichaam. Wat een inspiratiepersoon ben jij! Je bent goed in wat je doet. Dankbaar voor jou op mijn pad! Je mooie woorden, energie en wijsheid laat mijn positiviteit stromen.

Veerle Wagenaar

Maike heb ik ervaren als een zeer enthousiaste teacher met passie voor haar vak. Ze weet ons uit te dagen om alles uit zichzelf te halen, waardoor de bijeenkomsten leuk en vooral interessant waren. Door haar kennis en vaardigheden uit de praktijk, weet ze nieuwe inzichten te creëren waar je in de praktijk mee verder kunt. Daarnaast is ze positief kritisch en altijd bereikbaar voor eventuele vragen over haar vakgebied.

Jeffrey van Zwam

Je bent echt een topmens en zo knap hoe je jouw lessen en talenten echt in de wereld zet. Mooi voorbeeld ben je!

Danielle Jansen

Lieve Maike, bedankt dat je mij hebt begeleid. Ik heb jouw bijdrage in mijn leerproces als heel prettig, professioneel, en heel waardevol ervaren. Mooi mens!

Monique Laijan

Maike weet wat ze doet en verstaat haar vak. Ze motiveert mij. Maike is iemand die mij stretcht zodat ik kan zien wat nog meer mogelijk is in het leven en brengt mij plezier. Als jij al een langere tijd tegen dingen aan loopt, dan is Maike bij wie je moet zijn. Zij helpt je van de rotonde af voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Wat ben je toch een warm en mooi mens Maike. Dank je wel! Je bent een kanjer. Zoveel mensen help jij en ga je nog helpen in deze wereld. Door jou wil ik het beter doen en meer geven, als mens maar ook in mijn bedrijf.

Jonathan Bouter

Maike, je bent een mooi voorbeeld van een gepassioneerde coach die bovendien heel scherpzinnig waarneemt. Dank je wel voor je interventies, met name tijdens de dagen met systemisch werken tijdens de opleiding. Het heeft mij veel inzicht gegeven. Fijn om een mens te zien en te ervaren die congruent handelt. Heel inspirerend en leerzaam.

Marianne van Lent

Ik heb Maike leren kennen als gedreven en kundig. Zij heeft een open houding en is toegankelijk. Maike wekt vertrouwen en is goed in staat om met een enthousiaste houding de verbinding in groepen te maken. Prachtig inspirerend!

Theo van Dijk

Maike beschikt over een schat aan kennis en weet deze op een inspirerende wijze over te brengen op haar deelnemers. Door haar coachende manier van lesgeven en actuele kennis van de praktijk heb ik veel van haar geleerd. Bedankt Maike!

Mariette Pollemans

Verrassend, verfrissend, niet standaard en leerzaam! Buitengewoon goed georganiseerd. Alles was geregeld. Tot aan de Moleskin-notitieboekjes aan toe! Uitstekend. Houden zo! Cijfer: 9

Henk van den Bosch

Dank je wel! Ik heb gebaad in gelijk gestemde mensen en alle inspiratie die ik kreeg. Zeer goed georganiseerd. Het was ontspannen, ondanks het leren. Wat me heel erg beviel was het gevoel van gelijkwaardigheid tussen deelnemers en het aantal deelnemers. Fijne kruisbestuiving daardoor. Cijfer 9!

Eveline Mos

Ik vond het prachtig. Het was een mooie ervaring met like-minded people, verfrissende inhoud en een setting waarin men zich verrassend kwetsbaar op durfde te stellen met een afwisselende combinatie aan workshoponderwerpen. Uitstekend en zeer goed georganiseerd met een fijne sfeer. Dank je wel Maike

Kirsten Jacobs

Vond het een enorm leuk en inspirerend traject! De sessies vond ik van zeer goede kwaliteit, gewoon echt nuttig. Ook leuk om zoveel verschillende dingen te kunnen doen. Uitstekend. De krachtige sessies, met vele verhalen en er direct mee aan de slag te gaan vond ik erg aansprekend. En leuk ook dat het wat kleinschaliger is, daardoor is het meteen heel persoonlijk.

Esther Storm

Je inspireert mij ontzettend en leer enorm veel van je Maike. Het ontroerd me hoe je je verleden en een grote rugzak hebt omgeturnd naar positief voorwaarts bewegen. Dat je de wijze lessen eruit hebt gehaald en doorgeeft aan andere mensen vanuit je talent met heel veel kennis en informatie overdracht die je verder doet laten groeien als mens. Wauw! Ik weet waar je vandaan komt en petje af. Ik vind je een enorm mooi mens. Ik zie je als iemand die een paraplu vasthoudt en boven de grond zweeft en plukjes kennis geeft aan mensen voor wie het nodig heeft. Zo prachtig om te zien hoe je dat doet en wat het met mij doet!

Miranda Barthels

Mooi dat je ook het intuitieve stuk zo benadrukt. Dit is echt mijn weg, en als ik nog meer vanuit mijn gevoel ga leven, dan zullen de hoofdemoties daarin meegaan en de onzekerheid en angst naar de achtergrond verdwijnen. Ik ben je super dankbaar voor je inzichten. Je zit er echt helemaal bovenop. Ik kan dit meenemen in mijn verdere ontwikkeling en proces als mens. Dit is precies wat ik nodig had om weer stappen te zetten. Dus, echt dank je wel!

Kyra Swanenberg

Bedankt Maike dat je een engel op mijn pad bent. Alle onrust is weg. Ik sta nu in de ochtend op met een gevoel vol moed, kracht en energie! Je geeft me overzicht, focus, richting, houvast die ik zelf even niet heb kunnen vinden. Geweldig. Life changing. Zo fijn!

Shirley van Doesburg

Wow, echt zoooo gaaf! Heel waardevol en bijzonder hoe je je talenten en wijsheden inzet voor mij en je klanten! Alleen maar mooie woorden voor jou. Het geeft me ook een soort moed, om door te gaan en tussentijdse bevestiging dat ik op de goede weg zit. Ik heb alles wat je hebt gezegd opgeschreven zodat ik het kan blijven nalezen. Bijvoorbeeld dat ik nog kan blijven groeien in het uiten van mijn gevoelens. Dus lieve Maike: super bedankt! Ik ben er zo blij mee!

Esmeralda Hubner

Maike, dank je wel voor alle wijsheid die je met me hebt gedeeld!

Sander Klaassen

Ik vond het zo enorm leuk en inspirerend. Ik ben nog maar kort geleden gestart met mijn bedrijf en soms wat onzeker. Dubbel gevoel want ik voel mezelf ook krachtig en sterk. Dank voor je mooie woorden!

Ankie Zwoferink-Zuidema

Ik vond het erg inspirerend. Ik ben zelf ruim twee jaar onderweg als ondernemer en begrijp veel van wat je verteld. Leerzaam en interessant om hierdoor scherp te blijven. Je doet mooi werk en blij graag in contact met je!

Leonie Dekker

Ik volg je met interesse en plezier. Zo echt en met ruimte voor kwetsbaarheid en reflectie, zonder te hoeven inboeten aan professionaliteit!

Colette Kroese

Een speciale paragraaf toebedeeld aan mijn mentor Maike van Meulen. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend en behulpzaam is zij mij aan het helpen. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken. Maike, mijn dank is groot.

Frank Visseren

Wow, ik ervaar meer expansie van mijn hart. En omdat ik dit kan toelaten door je energie en in wie je bent, kan ik ook nog meer ontvangen voor een evenwicht tussen geven en ontvangen. Gaat het nog meer stromen met minder verkramping. Het is wel nieuw voor mij om te ontvangen. Maar Maike voelt aan als een boom waar ik tegen aan kan zitten. Een hele rustige kalme energie en voel een enorme rust bij je. Heel puur. Heel liefdevol. Er komt een enorme energie bij mij vrij door deze ervaring. Een energie van kracht en liefde tegelijkertijd. Ik ervaar heling van mijn stuk, alleen al door in gesprek met elkaar te zijn. Ik ben je enorm dankbaar voor je gave en onze ontmoeting.

Mathijs Bos

Wanneer je vast loopt in het behalen van je doelen, of dat nu op persoonlijk of professioneel vlak is, is de gedachtegoed van Maike een mooie handleiding om daar te komen waar je wil zijn. Door Maike haar eigen ervaringen en deskundigheid die zij met ons deelt, vallen de puzzelstukjes op zijn plek. Mij heeft het mijn ogen geopend en handvatten gegeven om verder te komen in mijn persoonlijke groei en daar te komen waar ik wil wezen.

Brenda Maarssen-Musters

Mensen zoals jij zijn echt een schat voor de wereld. Ik heb jou leren kennen als iemand die wilt ontdekken en je wilt mensen op een hoger plan tillen. Mensen zoals jij zijn van onschatbare waarde.

Bastiaan Bakker

Vol bewondering volg ik Maike al een tijd op haar pad. Een pad waarop ze mensen inspireert en verder helpt bij hun volgende stap. Bij de volgende afslag op hun eigen unieke rotonde. Ze biedt maatwerk, kan het geheel goed overzien, is prettig in de omgang en put uit een rijke ervaring. Maike is een warm, fijn mens. Als hooggevoelige gelijkgestemde vind ik het fantastisch dat ze "haar geluid" steeds meer laat horen!

Taco Houkema

Maike heb ik leren kennen als een warme, professionele en intelligente vrouw, die met veel liefde en wijsheid haar werk uitoefent. Ik heb een consult gehad bij Maike en heb een workshop bijgewoond. Maike neemt je mee op jouw niveau van ontwikkeling, waardoor zij perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Door het invoelen onderdeel te maken van de gesprekken, krijg je echt een gevoel van begrip en erkenning. Dat is echt een mooie kracht van Maike. De manier van werken geeft wel aan dat ze over veel kennis en wijsheid beschikt, en dit in combinatie met haar gevoeligheid, geeft een echte, waardevolle toevoeging aan het geheel!

Kyra Swanenberg

Maike is puur en oprecht en in haar ogen wordt je gespiegeld om je Ware Zelf te ontmoeten. Als levenskunstenaar geven we elkaar richting en beleven we magie in het veld. Ben Dankbaar voor de ontmoetingen en nieuwe inzichten in de ruimte van het ‘niet-weten’. Je bent een Wisdom Tree en helpt andere mensen om door de bomen het bos te zien. Elke dag Groots Kind zijn om voluit te leven is wat ons bindt Mooi hoe je Frank & Vrij bent en geniet van het leven.

Frank van der Zanden

Wat een gave missie heb je! Indrukwekkend om je verhaal te kennen en hoeveel mensen je al hebt kunnen helpen. Mooie metafoor en praktische stappen om aan persoonlijke doelen te werken. Wat een gave combinatie heb je van onder andere sociaal-organisatorische bedrijfskunde en NLP en Systemisch coach!

Renate Geschiere-Molhoek

Een paar maanden geleden was Maike te gast in mijn podcast. Ik had haar gevraagd na haar inspirerende talk op het Hart Voor Design Event. Hoe mooi was het hoe ze bepaalde gedachten kon ombuigen. We hadden een prachtig gesprek en na het interview vertelde ze me dat ze een energie tekening voor me had gemaakt. Wow! Hoe tof! De rust die Maike uitstraalt vind ik prachtig en daarnaast ziet ze precies wat er speelt en prikt ze erdoorheen. Dank je wel lieve Maike, ik ben blij dat we elkaar ontmoet hebben.

Linda Hemmes

Maike is een toegangelijke, doelgerichte coach. Vanuit haar benadering stelt ze je op gemak en wint ze je vertrouwen. Hierdoor stel jij je gemakkelijk open, en kun je vrijuit en gericht werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Door haar veelzijdigheid op meerdere vlakken kan ze gemakkelijk schakelen op verschillende terreinen zoals oa psychologie, mindset. Mijn ervaringen met haar zijn zéér positief. Daarnaast vind ik haar een fijne en attente persoonlijkheid, wat voor mij een voorwaarde is om goed samen te werken.

Dave Hermans

Maike kan heel veel vertellen vanuit haar eigen verworven successen en kennis. Het klinkt allemaal heel logisch en ik kan er meteen wat mee in de praktijk. Ze is steengoed in verbanden leggen, het grotere plaatje zien en alles analyseren. Prachtig. Zoveel informatie in deze levensfase voor mij! Maike is filosofisch, wijs en praktisch. Een interessante mix voor mij waardoor ik anders leer kijken en doen. Onvergetelijk en heel dankbaar voor deze ervaring.

Leonie van Broekhoven

Maike zie ik voor mij als een mix van therapeut, coach, mentor en vak expert. Ze is heel betrokken en heeft een luisterend oor. Ze is heel liefdevol en ook grappig. Ze geeft interessante opdrachten waarbij ik het soms spannend vindt met wat er gaat gebeuren. Maar het is altijd verrassend en waardevol. Wat ik daarnaast prettig vindt is dat Maike ook persoonlijke verhalen deelt waardoor ik kan reflecteren op mijn eigen gebeurtenissen. Ze werkt als een verhelderende spiegel. Haar energie is enorm aanstekelijk en haar kennis lijkt oneindig!

Guusje van de Wiel

In de afgelopen bijeenkomsten heb ik enorm veel geleerd op gebied van ‘leiderschap’ van Maike. Ze is enorm inspirerend en spreekt vanuit haar hart. Altijd vol enthousiasme weet ze mijn volledige aandacht te trekken. Zowel op zakelijk als privé niveau heb ik nieuwe inzichten gekregen op gebied van leiderschap wat ik in de toekomst zal toepassen en mij zal helpen in wat er nog op mijn pad komt.

Pien Mulders

Meerdere workshops mogen volgen bij Maike. Dit was waardevol voor mijn werk, maar bovenal voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Na het overlijden van mijn zoon in 2021 ben ik veranderd en op zoek naar wie ben ik nu eigenlijk, wat is zingeving voor mij, hoe authentiek ben ik. Voor alles was ruimte in de workshops. Ook als een workshop al wat langer geleden is vallen er op een later moment nog kwartjes. Heel bijzonder! Ik zou Maike zeker aanbevelen, zowel tijdens het volgen van een studie als op een later moment. Nogmaals dank je wel Maike, voor je passie, enthousiasme, gedrevenheid en 'zijn'!

Claudia Meijers

Met veel plezier en bewondering kijk ik terug op de workshops met Maike. Persoonlijk heb ik veel van haar kunnen leren over het 'leiderschap vanuit jezelf'. Je eigen doelen nastreven en jezelf durven en leren te zijn is iets wat ik heb geleerd. Maike geeft vanuit passie les en probeert iedereen persoonlijk te betrekken in de bijeenkomsten. Het reflecteren op jezelf hoort daar ook bij en kan soms confronterend zijn. Maike leert je het beste uit jezelf naar boven te halen, waardoor je verder kunt bloeien richting de toekomst! Dankjewel Maike voor de leerzame dagen!

Korné Bout

Ik ben met enorm veel energie en inspiratie verder gegaan na de mooie, leuke groep met mensen. Ieder met een eigen verhaal, capaciteiten, ambitie, (on)zekerheden, visie en wensen voor de toekomst. Ik heb nu een goede dosis focus om me op mijn onderneming te richten zodat ik nog meer mensen kan helpen meer uit het leven te halen door fysieke, mentale en emotionele vrijheid te ervaren. Dank je wel Maike!

Nicole van Hoorn - Van den Broek

Ik heb 6 workshops van Maike mogen bijwonen. Maike weet ieder mens persoonlijk te benaderen en veel kennis over te dragen tijdens haar bijeenkomsten. Tijdens deze dagen brengt Maike theorie, kennis en ervaring te samen wat veel (nieuwe) inzichten geeft. De kennis die Maike tijdens deze dagen overdraagt is niet in waarde uit te drukken.

Roy de Mei

Maike doorziet alles. Zij is een mix van wetenschapper meets Byron Katie en Eckhart Tolle. Ze heeft weinig woorden nodig om heel veelzeggend te zijn. En daarmee kun je vervolgens weer weken - zo niet maanden - vooruit. Alles wat ze aanreikt is echt. Er wordt gezegd wat gezegd moet worden. Met liefde. Altijd vanuit liefde.

Yvonne van Balkom - Maas

Afgelopen periode heb ik workshops gehad van Maike. Deze dagen heb ik als positief, interactief en leerzaam ervaren. Ik kon altijd bij haar terecht voor een gesprek of vragen. Door de feedback en coaching van Maike ben ik bewuster geworden van mijn ontwikkelingspunten en kreeg ik tips en handvatten hoe ik daarmee om kan gaan. De toewijding aan onze groei en ontwikkelingen waardeer ik enorm. De inzet en enthousiasme van Maike werkt aanstekelijk, het zorgde ervoor dat dat ik met plezier de workshops heb bijgewoond. Bedankt voor alle positiviteit!

Naoual Mssilou

Ontdek de boeken en kaartensets met Maike Liselot van Meulen voor Meesterschap in jezelf!

Ben je momenteel een vastloper of hardloper? Wil je structureel vanaf de rotonde een afslag nemen? Ontdek alles wat Maike Liselot van Meulen heeft ontwikkeld! De praktische oefeningen komen uit jaren ervaring gecombineerd met interviews, wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke verhalen. Laat je verrassen, verwonderen en je richting aanscherpen in het leven!