Future Proof yourself met drs. Maike van Meulen.

Future Proof yourself met de 6 High Performance Succes Ingrediënten waarmee ik werk in samenwerking met mijn deelnemers en cliënten. Vanuit gezamenlijk: Openstaan, Oplossen, Ontmoeten, Overgave en Overvloed.

Ontdek de onderstaande 4 programma's:

ogen-emdrFuture Proof Society Groep
Future Proof Society Groep

Voor iedereen die daadwerkelijk wilt verschuiven in een turbulente wereld. Vergroot je sterke punten samen met het realiseren van je plan die ertoe doet in deze groep.

20181011-120852-_PKF65231BeDo Coach Programming 3-daagse
BeDo Programming Certificatie 3-daagse

Leer alles over bestaansregulatie in je werk en leven met deze 3-daagse opleiding. Claim je positie in de markt met deze aanvullende, unieke kennis!

relaxEmpowerment Selfcare Verdiepingsochtend
Empowerment Selfcare Verdiepingsochtend

Ons hoofd maakt vele uren. Maak tijd voor jou met de online Selfcare Verdiepingsochtenden! Ervaar meer contact met jou, rust in je hoofd en resultaat dat telt.

Meditatie door Maike van MeulenHeal Your Wounds Sessies
Heal Your Wounds Sessies

Heel je wonden. Maak de weg vrij in jou. Eer en leer loslaten van alles wat ons kan vastzetten zoals onze ouders, pestgedrag, scheiding, ruzie, conflict, emoties, angst verlies.

Vragen over een traject met Maike van Meulen? Neem vandaag contact op!

rocks-balancing-copyPrivé sessie met Maike van Meulen
Privé sessie met Maike van Meulen

Ervaar een unieke 1 op 1 sessie met Maike van Meulen. Maak een afspraak voor deze privé sessie. Deze sessie van een uur kan plaatsvinden online of in de praktijk en kost 150,- incl. btw. Ervaar transformatie in jouw werk en leven. Vul hiervoor het bovenstaande formulier in.