Live dag ''Transformeer jouw Potentie'' 1 op 1.

Een exclusieve dag. Voor jou! Vanuit de vraag organiseer ik deze 1 op 1 dagen. Naast groepen vind ik het heel waardevol om 1 op 1 mensen voorwaarts te begeleiden. Wil jij deze groeidag meemaken? Tijdens deze dag ben je van harte welkom van 10.00u tot 16.00u. Het is tijd. Voor jou. Omdat je het jezelf gunt. Omdat ik er blij van wordt. Inmiddels heb ik 15.000 + mensen mogen begeleiden. Neem kennis en inzichten mee die je de rest van je leven meeneemt. 

Nu via Zoom door de huidige social distance met geweldige ervaringen door de deelnemers!

20190523-142152-_PKF12191

Het is tijd. Voor jou.

Waarom zou je kiezen voor deze dag? Het heeft een reden dat je dit nog steeds leest.

- Omdat je op een kruispunt staat.
- Omdat je een volgende fase ingaat.
- Omdat je de relatie met jezelf wilt verstevigen of verdiepen
- Omdat je de relaties met andere mensen wilt verstevigen
- Omdat je momenteel vast op de rotonde zit.
- Omdat je je meer wilt ontpoppen.
- Omdat je in een veilige omgeving leert, ook van de andere deelnemers.
- Omdat je kennis op wilt doen die je de rest van je leven meeneemt.
- Omdat je klaar bent voor jouw next step.
- Omdat je weet dat je door meer zelfinzicht nog verder komt.
- Omdat je twijfelt over wat je moet doen.
- Omdat je meer vertrouwen wilt ervaren.
- Omdat je behulpzame tooling en technieken wilt ontvangen.
- Omdat je openstaat om te leren.
- Omdat je coachbaar bent en er vol voor gaat.
- Omdat je je potentie volledig wilt benutten.

Wat het je brengt.

Het brengt je:

- Meer zelfinzicht.
- Zelfcoach technieken voor het leven.
- Rust en tijd voor jezelf.
- Een scherpe koers voor jouw toekomst.
- Optimaal floreren in werk en leven.
- Praktische tools voor jouw dagelijkse praktijk.
- Een toegenomen vertrouwen.
- Een dag die je niet meer vergeet.
- Inzicht waar hoofd en hart samen komt.
- In een actiestand om verder voorwaarts te creeren.
- Dat je dicht bij jouw essentie staat.
- Dat je beter je grenzen kent.
- Dat je weet hoe je de situatie naar je hand kunt zetten.

20190523-133042-_PKF09911

Neem contact op. Het is jouw moment!

Kom er ook achter wat de 15.000+ mensen zo enthousiast maakt door de kundige begeleiding van Maike. Het is tijd. Voor jou! Vanuit haar eigen verhaal, achtergrond en mega veel kennis helpt zij nu zoveel mogelijk mensen in Nederland en de Benelux om verder voorwaarts te kunnen groeien. Van rotonde naar afslag. En nog belangrijker; van inzicht naar actie. 

Locatie & investering

Locatie praktijk en online
Deze 'live dag' vindt plaats bij mij in de praktijk en in de tuin bij mooi weer. Een prachtige groene plek waar je tot rust komt. Het beste met de auto te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid. Ook is het mogelijk met een live stream via Zoom.

Adres van mijn praktijk:
H.N. Freericksstraat 14
5165 ES Waspik

Kosten:
6 uur a 678,- excl. btw. (met inzichten ter waarde van 1250,-!)
3 uur a 339,- excl. btw. (met inzichten ter waarde van 650,-!)

Inclusief lesmateriaal, praktische tooling en toegang tot de besloten FaceBook community om de rest van je leven niks meer te hoeven missen. Je hoeft niks voor te bereiden en alleen jezelf mee te nemen in ontspannen informele kleding waar je je prettig in voelt.

Facetune-201906193974538030889896427

Ervaringen van deelnemers

"Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. Het mooie weer, de persoonlijke aandacht, de technieken, de lunch..Het was fantastisch! Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je kennis en wijsheid!'' - Ilze Rijstenbil.

 

''Dankzij Maike durf ik weer te vertrouwen. Als ondernemer is het vaak hollen of stilstaan. Je kan jezelf makkelijk verliezen en vast komen te zitten in een constante paniekmodus. Door erop te kunnen vertrouwen dat het allemaal wel goed komt ben ik veel relaxter en daardoor ontstaan vaak de mooiste dingen. Ik geniet weer van de mensen die ik ontmoet en kan er de tijd voor nemen. Met eenvoudige oefeningen en kleine stapjes kun je in een veilige omgeving werken aan jezelf. Je krijgt fijne feedback van Maike en de groep en praktische tools die je tijdens je volgende stap direct kan toepassen. Ik kan deze workshop iedereen van harte aanraden!'' - Anneke Timans

 

''De workshop heeft nog veel impact op mij gehad, in de goede zin des woords!! Ik gun iedereen zo'n dag als deze. Voor mijn gevoel sta ik nu weer iets dichter bij mezelf, en probeer ik steeds weer terug te gaan naar wat ik daadwerkelijk wil (mijn essentie). Ik heb genoten van de dag! De samenstelling, de locatie (jouw huis), het weer.....alles klopte. Nogmaals dank voor jouw fantastische coaching en hopelijk tot een volgende keer! Ik blijf je volgen!'' - Dymph Aarts.

 

''Wauw, dankbaar voor jouw kennis en inzichten. Onvergetelijk!'' - Marcel van der Steen.

 

''Maike, wat een mooi mens. Van jou heb ik geleerd hoe ik authentiek en mijzelf kan zijn. Hoe ik vanuit mijn eigen waarden kan leven.'' - Natascha van Herpen.

 

''Maike heeft enorm veel kennis en kunde. Zij helpt mij om vanaf de rotonde de juiste afslag te nemen. Ze luistert goed en biedt mij overzicht, houvast en dat ik weer de regie in eigen handen heb''. - Marieke Franken.