4-urige opleiding seminar:
Transformeer jouw Potentie

Onderdeel van de Bereik je Doelen Opleiding Nederland - KTNO geaccrediteerd op HBO Niveau

Transformeer jouw Potentie

Opleiding seminar by
Maike van Meulen

 

Donderdag 15 juli 2021
Tijd: 9.00u - 13.00u
Locatie: Kloosterhotel Vught

Waar diepgaand inzicht, identiteit,
kennis e
n het bereiken van je doelen
samenkomen.

Maike van Meulen

Eigenaar Transformeer jouw Potentie seminar & Bereik je Doelen Opleiding Nederland

Het ultieme Transformeer jouw Potentie recept?

Creatiekracht en manifestatiekracht is essentieel voor het bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Je weet dat je het in je hebt, maar tóch komt het er niet helemaal uit. Wat is dat toch?

De afgelopen jaren heb ik mij met een heel team gespecialiseerd in het bereiken van je doelen waar je blij van wordt en duizenden mensen voorwaarts mogen begeleiden. Ik heb daarnaast 15.000+ mensen persoonlijk geholpen in werk en leven. Ook werden mijn e-books, boeken en podcast meer dan 70.000 keer gedownload.

Je zou het misschien niet verwachten, maar je hoeft geen genie te zijn om jouw potentie te transformeren in je dagelijkse werk en leven. Dit is iets wat wij jou kunnen leren.

Als ik jou een lading ingredienten en tooling geef en je vraag om hier een resultaat mee neer te zetten, dan is de kans klein dat dit optimaal gebeurt. Wanneer ik jou daar echter een stap voor stap recept bij geef, dan staat er binnen no time een mens met structureel meer rust, focus en houvast. Jij kunt ook jouw doelen bereiken, zonder dat je daar jarenlang voor geleerd hebt...

20190523-141152-_PKF11751

Rank #1 als Bereik je Doelen Opleider van Nederland

De afgelopen jaren heb ik een zeer effectieve strategie omtrent het transformeren van jouw potentie ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons enorm onderscheiden in de markt met het allerbeste voor jou en ons op #1 kunnen ranken. Zelfs door sceptici worden de resultaten in hun werk en leven verbluffend gevonden. Door dergelijke reviews krijg ik inmiddels vele honderden mails en berichten van mensen. Ik voel mij enorm dankbaar dit werk te mogen uitdragen.

jasper

Wat Maike in haar levenswerk geeft, komt duidelijk vanuit een doorvoelde plek. En dat weet ze te vertalen naar een praktische en positieve manier om je leven weer op de rit te krijgen. Mijn ziel, hart en hoofd doen een dansje bij haar woorden, die velen zullen helpen om hun plek van bestemming te vinden. Dank je wel Maike!

Jasper Merle

Over het transformeren van jouw potentie

Potentie gaat over het vermogen en de kracht in jou om iets te kunnen verwezelijken in het nu en de toekomst. Transformatie gaat over het kunnen omzetten van A naar B. We brengen jouw huidige situatie in het licht; hoe gaat het met jouw vermogen en kracht? Om vervolgens te waarnemen; wat heb ik nodig om in mijn kracht en vermogen staan zodat ik mijn gewenste toekomst kan verwezenlijken? Hoe kan ik daarin nog meer mijn concrete stap gaan zetten?

DSC_0071_preview.jpeg - kopie - kopie - kopie

Maike is zo áf in zijn totaliteit en ik heb zo een mooie ziel leren kennen! Van nature ziet ze ontzettend goed de detail, heeft ze het overzicht en is spot on. Zij heeft voor mij alles, het hele pakketje, wat je maar bij een enkeling tegenkomt. Puur, eerlijk, krachtig, intelligent, doortastend. Bij de wortel pakt ze jouw issues aan met liefde en diepgang die je nodig hebt op het juiste moment. Waar anderen mat of aan de oppervlakte blijven als trainer. Onder de indruk ben ik van haar kwaliteiten. Je bent helemaal af Maike. Je kan mensen zo prachtig begeleiden. Dat moet iedereen ervaren als je écht geholpen wilt worden. Dank je wel voor je inzichten, wijsheden en expertise.

Anne van Tiel

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

70.478

Trouwe lezers en volgers

17.389

Tevreden klanten

20

Jaren werkervaring

mockuper (1)

Wordt een Meester in het Transformeren van jouw Potentie!

Na jarenlang in de praktijk onderzocht te hebben hoe je effectief je doelen kunt bereiken, weten wij met een team aan psychologen, professoren, topsporters en trainers precies wat wel en niet werkt. We hebben letterlijk doelen niet bereikt door de verkeerde technieken te gebruiken (auww!). Maar ik heb ook prachtige technieken in een Bereik je Doelen Model ontwikkeld waardoor mensen exponentieel groeide door het volgen van de juiste strategie. Zij leven nu hun missie en behalen keer op keer hun mijlpalen met de juiste tooling in handen!

Romy van den berg

Een gevoel van vertrouwen en veiligheid!

Maike is een lief, ambitieus en warm persoon waarmee ze als vanzelf omgevingen en de mensen die daarbij horen een gevoel van vertrouwen en veiligheid geeft. Ik vind haar heel inspirerend in het bereiken van alles wat ze wil bereiken. Niet lukken is geen optie! Haar oprechtheid en kwetsbaarheid siert haar! Wat mij betreft een perfecte combinatie tussen jezelf laten zien, je power "ownen" en dat podium pakken met daarbij ook gelijkheid, we zijn allemaal mens en openheid in haar eigen processen. Maike, wat ben je toch een heerlijk mens! Dat we nog veel van deze krachtige, zachte power vrouw gaan horen, ben ik van overtuigd!

Romy van den Berg

Wat kun je verwachten tijdens het 4-urige seminar:
Transformeer jouw Potentie?

Creatiekracht

Maak de weg vrij van idee tot en met de uitvoering van wat jij wenst.

Leef je missie

Herontdek of verstevig jouw missie met vragen als; wie ben ik en wat kom ik doen?

Ratio & intuitie

Ervaar de samenwerking en eenheid tussen je ratio en intuitie als kracht.

Manifestatiekracht

Manifesteer datgene wat je helder krijgt tijdens de reis!

Zelfcoaching & reflectie

Ervaar regie in jouw werk en leven, op ieder gewenst moment.

Heling & flow

Laat het licht schijnen door je wonden heen. Ontdek jouw natuurlijke flow.

Transformatie

Transformeer vanuit het verleden en je toekomst terug naar het nu.

Psychologie & NLP

Verstevig de communicatie in jou en de relaties om jou heen.

Filosofie & verwondering

Verwonder door te leren waarnemen vanuit bereidheid en overgave.

Meditatie & Ademwerk

Leer te spelen met ademwerk en de aandacht naar binnen.

Tooling & breintechnieken

Ontvang praktische technieken voor in jouw dagelijkse leven.

Verbindend leiderschap

Blijf verbinden met jezelf voor verbinding met de ander voor het benutten van jouw maximale potentieel.

Ik ben met enorm veel energie en inspiratie verder gegaan na de mooie groep met mensen. Ieder met een eigen verhaal, capaciteiten, ambitie, (on)zekerheden, visie en wensen voor de toekomst. Ik heb nu een goede dosis focus om me op mijn onderneming te richten zodat ik nog meer mensen kan helpen meer uit het leven te halen door fysieke, mentale en emotionele vrijheid te ervaren. Dank je wel Maike!

Nicole van Hoorn - Van den Broek

Extra voordelen bij deelname:

 • Ontvang na je deelname aan het Transformeer jouw Potentie Seminar 99,- terug als je doorgaat met de geaccrediteerde Bereik je Doelen Opleiding van Nederland!
 • Sta nog meer in jouw kracht
 • Maak kennis met onze opleidingslocatie
 • Je hebt naast deze live opleidingsdag ook onbeperkt toegang tot alle video's, community en deze kun je op jouw tempo en moment bekijken
 • Alle video's laten je direct in de praktijk zien hoe je de besproken Transformeer jouw Potentie technieken in de praktijk toepast
 • Wordt de creator, inspirator en innovator die vrij en lekker staat
 • Verbeter de verbinding met jezelf en met de ander
 • Je behaalt relatief snel resultaten maar je hebt tevens een lange termijn garantie resultaat
 • Leer de laatste fijne kneepjes als Future Proof leider in jouw werk en leven
1517727176259

Fantastisch dankbaar!

Speciale woorden van dankbaarheid voor Maike. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend, warm en behulpzaam is zij. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken voor het bereiken van mijn doelen waar ik blij van wordt. She walks her talk en past zelf ook haar eigen kennis dagelijks toe. Maike, mijn dank is groot!

Frank Visseren

Bonus 1: Rotondekwestie How To video's!

Onderweg naar het bereiken van onze doelen komen we massaal rotondes tegen. Hoe kunnen we hiermee omgaan? Hoe kun je deze voor jezelf organiseren zonder dat het chaotische spaghetti wordt? In deze cursus (t.w.v. 498,-!) deel ik de technieken zodat je direct de psyche hierachter leert kennen en kunt toepassen in de praktijk.

Bonus 2: Master je gevoelens en emoties

Bij het Transformeer jouw Potentie Seminar krijg je gratis toegang tot de online community. Hier leer je niet alleen de belangrijkste Bereik je Doelen strategieen kennen, maar ook hoe je je gedachten en emoties (t.w.v. 1.497,-) kunt optimaliseren om een betere connectie met jezelf en met anderen te ervaren onderweg naar jouw doel toe! Geniet, verwonder en ervaar. Life changing video's die je verrijken en verstevigen.

Claim nu jouw plek voor het seminar: 
Transformeer jouw Potentie in 4 uur

 • Ontvang jouw Transformeer jouw Potentie boost op HBO Niveau!
 • Intensieve training en coaching door Maike van Meulen met aandacht voor het individu en de groep
 • Deelname aan het diepgaande programma Master je gevoelens en emoties t.w.v. 1497,-
 • 4 uur lang geheel verzorgde, diepgaande life changing trainingsdag. Tijdens deze Transformeer jouw Potentie seminar ontmoet je mij en de andere 'Transformeer jouw Potentie - Bereik je Doelen' deelnemers!
 • Exclusieve en levenslange toegang tot de online opleidingen omgeving waar Maike en andere experts regelmatig te vinden zijn.
 • Online Transformeer jouw Potentie - Bereik je Doelen Q&A's, waarin Maike en gastexperts al jouw vragen beantwoorden.
 • Online Transformeer jouw Potentie - Bereik je Doelen sessies om jouw reis te versterken
 • Jouw eigen Buddy Cirkel tijdens de Transformeer jouw Potentie Seminar, waarin je elkaar scherp houdt en verder helpt.

 

De investering voor dit in Nederland unieke en diepgaande 4 urige live programma bedraagt:

€ 99,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.
Het is mogelijk om het door je werkgever te laten betalen!
Bespreek met ons de mogelijkheden.

 

Nog niet overtuigd? Zij gingen jou al voor!

 

Maike liet mij weer op gebied van communicatie en structuur kijken en reflecteren op mijn manier van organiseren en handelen. Het Elfstedenzwemtochtproject is in dit geval prettig om zo te benaderen door haar expertise. Ze helpt mij om na te denken hoe ik andere mensen in beweging kan krijgen om mijn doel te bereiken. Hoe zit de relatie in mijzelf in elkaar, in combinatie met mijn relatie met anderen? Dank je wel Maike!

Maarten van der Weijden

Maike weet wat ze doet en verstaat haar vak. Ze motiveert mij. Maike is iemand die mij stretcht zodat ik kan zien wat nog meer mogelijk is in het leven en brengt mij plezier. Als jij al een langere tijd tegen dingen aan loopt, dan is Maike bij wie je moet zijn. Zij helpt je van de rotonde af voor het bereiken van je doelen in werk en leven. Wat ben je toch een warm en mooi mens Maike. Dank je wel! Je bent een kanjer. Zoveel mensen help jij en ga je nog helpen in deze wereld. Door jou wil ik het beter doen en meer geven, als mens maar ook in mijn bedrijf.

Jonathan Bouter

Bij het eerste gesprek met Maike had ik meteen een klik! De openheid en kwetsbaarheid die we elkaar kunnen tonen zorgt ervoor dat ik vertrouwen en begrip ervaar en voel. Een basis die voor mij belangrijk is tijdens het begeleiden van mijn vraagstukken. Zo fijn om afstand te kunnen nemen en terug te kunnen gaan naar mijn eigen zijn! Maike heeft veel kennis in huis, stelt me de juiste vragen om verder te groeien! Ik heb inmiddels verschillende handvatten gekregen om toe te passen wanneer ik ergens tegenaan loop met bijvoorbeeld mijn angst. Heel concreet en helder. Een warm en fijn mens mét gevoel voor humor!

Evelien Baert

Wanneer je vast loopt in het behalen van je doelen, of dat nu op persoonlijk of professioneel vlak is, is de gedachtegoed van Maike een mooie handleiding om daar te komen waar je wil zijn. Door Maike haar eigen ervaringen en deskundigheid die zij met ons deelt, vallen de puzzelstukjes op zijn plek. Mij heeft het mijn ogen geopend en handvatten gegeven om verder te komen in mijn persoonlijke groei en daar te komen waar ik wil wezen. Dank je Maike!

Brenda Maarssen - Musters

mockuper (1)

Wordt een Meester in het Transformeren van jouw Potentie!

De mix van de groep wordt als verbluffend en verrijkend ervaren door onze deelnemers. Het zijn mensen uit de zorg, advocatuur, het bankwezen, onderwijs, ondernemers, creatievelingen en structuurzoekers. Ervaar deze dag die je altijd zal bijblijven. 

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Wauw, mis deze afslag niet!

Giel Beelen, Radio DJ, Presentator en oprichter KUKURU

FAQ's

 

Wat als ik niet zeker weet wat ik wil? Dit dagdeel stelt en brengt de vragen; wie ben ik? Wat is mijn missie? Wat wil ik echt? En; hoe ga ik dat voor elkaar krijgen? Deze vragen staan centraal voor het herontdekken en bereiken van je doelen waar je blij van wordt. Deelnemers hebben glashelder gekregen wat precies hun koers op het moment is. 

Kan ik de opleiding fiscaal aftrekken? Ja je kunt het heel gunstig aftrekken als studiekosten.

 

Wat zijn de data en de locatie van de live dagen? Deze opleidingsdag staat in 2021 als eerst volgende gepland op donderdag 24 juni, dinsdag 29 juni, donderdag 1 juli, dinsdag 6 juli, dinsdag 13 juli, donderdag 15 juli van 9.00u - tot 13.00u. Tijdens het aanmelden kun je aangeven naar welke datum je voorkeur uitgaat. De locatie is op het prachtige landgoed van Kloosterhotel Zin in Vught. Alleen al hier aankomen is een feest voor jezelf. Ervaar door te doen!

 

Hoe groot is de groep? Dit is vooraf moeilijk voor ons in te schatten, maar we zorgen ervoor dat je jouw eigen diepgaande, individuele reis maakt in de veiligheid van een mooie groep gelijkgestemden. In onze unieke trainingsmethode staat de impact op het individu los van de grootte van de groep. De groepsdynamiek maakt dat de impact van onze lessen op een veel dieper niveau binnen komen.

 

Kan ik deze dag door mijn werkgever laten betalen? Ja dit gebeurt vaak, bijvoorbeeld als outplacement of coachingstraject. Kies voor een belafspraak of mail naar info@maikevanmeulen.nl om het daarvoor gemaakte formulier te ontvangen en te sparren hoe we je verder kunnen helpen.

 

Kan ik pas starten met deze opleidingsdag als ik precies weet wat ik wil bereiken? Nee dit ga je JUIST ontdekken en verstevigen! Tijdens deze volwaardige dag op HBO Niveau word je koers en pad helder vanuit je diepste verlangens, of je nu al een idee hebt voor je toekomst, of niet, én je kunt deze kennis doorgeven aan alle mensen om jou heen in werk en leven. Je groeit niet alleen zelf als je creator, inspirator of innovator wilt zijn, maar automatisch ook de mensen om jou heen in je werk en leven. Hoe prachtig!

 

Ik heb al een start gemaakt met het herontdekken en bereiken van mijn doelen. Is deze opleidingsdag dan geschikt voor mij? Tijdens ons traject ga je next level. We zien veel mensen worstelen met regie behouden in hun dagelijkse werk en leven. Met plezier, rust, overzicht, houvast en daadkracht. Vaak komt dat omdat het concept is ontstaan vanuit hun hoofd of wel vanuit het hart, maar er geen heldere strategie en verbinding met zichzelf is. Ook heb je vaak blinde vlekken als het gaat om jouw grootsheid en de impact die je kunt maken! Deze opleiding laat je boven jezelf uitstijgen!

 

Andere vragen? Mail ons op info@maikevanmeulen.nl, vraag een gewenste belafspraak per mail aan om samen te sparren of bel direct naar 0416-202891 of deze fantastische opleidingsdag geschikt is.

© 2021. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.