6 april Universal Wisdom _ Body Integration Dag

Zaterdag 6 april: Universal Wisdom & Body Integration Dag

Bloei in rust met Maike Liselot van Meulen op Landgoed Ulvenhart bij Breda. Al jaren is Maike verbonden aan het landgoed en landgoed eigenaar Bart Welten. Ervaar de magie en diepe werking met Maike haar gaven en talenten voor de wereld.


Waar is het goed voor?

- Stressvermindering
- Rust in je hoofd
- Zelfliefde
- Energie toename
- Uitlijning van je energie
- Diepe ontspanning
- Beter slapen
- Verbeteren van je intuitie
- Lekkerder in je vel
- Levendigheid
- Helderheid
- Informatie
- Wijsheid
- Overzicht
- Diepgang
- En nog veel meer!

Impressie van de dag:


''Dit is niet normaal wat je aan de mensen geeft Maike. Ik was hier nooit in mijn eentje achter gekomen. Jij bent hier als aanvulling op ons allemaal. Om echt daadwerkelijk door te kunnen evolueren als mensen. De groei die ik nu dagelijks ervaar is onbeschrijvelijk. Dank je wel.'' - Cindy

Universal Wisdom & Body Integration Dag met Maike Liselot van Meulen

Maike is geboren met het talent en de gave voor de totale begeleiding van de mens in al haar facetten. Al duizenden mensen heeft zij in groepen en 1-op-1 mogen begeleiden vanuit haar universele wijsheid op een hele plezierige manier. Ontdek de eindeloze mogelijkheden, inzichten en groei. Maike ervaart snel waar jouw knelpunt zit. Je ontvangt resultaten en inzichten die je de rest van je leven meeneemt! Ontdek rust, overzicht, structuur en focus. Ervaar jezelf terug in je wezenlijkheid.


''Wat kan ik verwachten tijdens de 'Universal Wisdom & Body Integration Dag' Maike?

9.00u Ik verwelkom je op Landgoed Ulvenhart en/of de host op Landgoed Ulvenhart, wanneer je loopt naar ons huis voor de dag. Je hebt comfortabele relaxte kleding aan voor jezelf. Waarschijnlijk staat er een zacht gezellig muziekje op in de ruimte waar we zitten. Je ervaart een sfeer van verwelkoming, warmte, thuiskomen, in een oase van rust in de natuur. Sfeer vind ik heel erg belangrijk in mijn eigen welzijn. Wat ik je laat ervaren tot in alle details is hoe ik ook mijn leven leef. Alles doet ertoe. Hiermee kan ik een voorbeeld zijn omdat ik laat zien vanuit het doorleefde wat werkt voor ons als mensen in de basis van ons zijn. 

- Ook laat ik je acclimatiseren bij aankomst. Sowieso laat ik je altijd even aankomen in de ruimte voor jou. Je kunt rondkijken, je vragen stellen, en je eigen ruimte pakken. Ook kun je kennismaken met de mensen die er zijn. Je energie heb je nodig, dus houd het vooral rustig voor jezelf. Je komt voor jou.

- Onderwel kun je in ons huis wat te drinken pakken. Je komt langzaam tot rust in jou, en dit is ook belangrijk. Je ervaart ontspanning en chillheid.

- Tot 10.00u ben ik ook aan het voorbereiden in de ruimte waar we zijn. Ik zet alles goed neer tot in de puntjes en neem ook de ruimte voor mijn eigen energie. Deze rust heb ik ook nodig door de dag die met elkaar komen gaat. 

- De ervaring leert dat de mensen het inloopuur tussen 9u en 10u prettig vinden. Vaak kom je gehaast aan. Dit wil ik hiermee voorkomen zodat we met jouw rust aan de slag kunnen, ook al ervaar je wellicht ook een klein beetje spanning. Dat is allemaal prima. Ik begeleid je erbij.

- We zitten in een ruime cirkel en je ontvangt een notitieboekje en pen van mij als je dit wilt. Zo kun je de vele vele informatie die ik met je deel ook in aantekeningen opschrijven als je dit wenst.

- Alle inzichten en informatie verzamel ik ook in tekeningen die ik maak door de dag heen. Terwijl ik teken merk je ook transformatie op. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is zitten, ademen en op je stoel zitten. Openstaan zorgt voor jouw enorme groei.

- Ook heb ik kleurrijke stiften en papier om mijzelf heen liggen. Ik breng het totaal in kaart van de huidige processen en wat gaat helpen voor je bloei. Aan het einde krijg je dit allemaal mee naar huis. 

- Overzicht, helderheid en inzicht geef ik aan je. Dit door alle informatie die je van mij ontvangt in woord, beeld en vibes.

- Je merkt ook dingen in je verschuiven. De spreekwoordelijke kwartjes vallen, maar soms is het veel grootser dan dat. Je krijgt een enorme energie boost waardoor je ineens heldere beelden vanbinnen ervaart.

- We lachen. We ontspannen. We vatten samen. Jij stelt vragen. Ik luister. Ik stel vragen. Jij laat deze op je inwerken. Ik laat alles in je doorstromen.

- Vaak hoef je niks te zeggen. Dit is persoonlijk voor jezelf. Ik zie de dingen zoals ze zijn. Ik zorg er altijd voor dat ik mijn informatie in anonimiteit deel en alle kennis is universeel direct bruikbaar.

- Alles wat ik deel is in je dagelijkse leven feitelijk terug te ervaren en toetsbaar. Soms vallen kwartjes direct, maar ook de dagen, weken en maanden erna gaat dit door. Dit komt door verschillende redenen in jezelf.

- Je ervaart een enorme rust, helderheid en levensenergie wanneer je naar huis gaat. Het aantal inzichten is niet normaal en je laat alles op je indalen.

- Je ervaart een toename in je innerlijke stevigheid, vitaliteit en energie.

- Na de sessie gaat de bloei verder in jou. Deze bloei kan verdergaan in onszelf als we de inzichten toestaan en ten diepste onderkennen in onszelf. De snelheid van doorvoering in je eigen dagelijkse leven ligt vast in lijn met jou. Vertrouw op deze processen. Hoe minder weerstand we bieden, hoe gemakkelijker dit verloopt.

- Heerlijke lunch vindt plaats met een extra versnapering in de ochtend en middag, in een andere ruimte dan waar we overdag zitten. Het eten is voldoende voor heel de dag waar ik let op niet teveel eten in verband met je eigen energie doorstroming. Allergie of dieetwens kun je z.s.m. mailen naar info@maikevanmeulen.nl.

- Omdat ik zoveel inzichten deel wil ik dit ook integreren door jouw lichaam heen. In de tweede helft van de dag ga je hierom na de lunch liggen op kleden en kussens. Ik raak je niet aan en als ik je zal aanraken dan zal ik dit voorafgaand aan je vragen. Zo kun je in alle ontspanning liggen met je kleding aan. Dikke sokken kan prettig zijn. Wat ik vervolgens ga doen is jullie eigen lichaam uitlijnen. Ik zie waar opstoppingen zitten en waar de doorstroming in kan plaatsvinden. Hoe meer je kunt toestaan, hoe groter je eigen groei.

- Zoals je merkt ben ik enorm enthousiast omdat ik mij gezegend voel met mijn gaven en inzichten om door te kunnen geven. Het overzicht wat ik van je heb zal ik met je delen, en wat veel verder gaat dan je tot nu toe denkt. Het is een genot om jullie inzet te zien en om van waarde te kunnen zijn voor wie wilt.


Programma van 9.00u tot 17.30u

Universal Wisdom & Body Integration Dag begeleid door Maike Liselot van Meulen

9.00u Inloop. Acclimatiseer op het heerlijke landgoed met wat te drinken en wat lekkers. Zoek jouw plek waar je wilt zitten voor de eerste helft van de dag.

10.00u Start. Deel 1: Universal Wisdom. Mind Blowing! Je gaat merken met alles wat ik ga delen dat je open komt te staan. Je klaart op en mist trekt weg. Je hebt te maken met dit speciale contactpunt in harmonie met elkaar. Je leert de harmonie en eenheid in jezelf steeds meer en meer te ervaren.

13.00u Lunch en verdere ontmoeting in verbinding met anderen en gelijkgestemden.

14.00u Start. Deel 2: Body Integration. 

17.00u Afronding

17.30u Naar huis 

Wat een inspirerend mens ben jij. In iedere woord, in iedere zin. Alles. Zo mooi. Het ontroert me zelfs. Je bent heel bijzonder en geeft zoveel!

Een intensieve, doch ontspannen en transformatieve dag door jezelf heen. Fantastische mooie dag gehad. Heel bijzonder om essentie, het diepste en meest universele wat er in de mens zit, te mogen ervaren. Dit gun ik iedereen!

Zo dankbaar met Maike op mijn pad. Zij geeft antwoorden die niemand anders mij verder kan geven. Ze gaat terug naar mijn Wezenlijkheid. Naar de eigen innerlijke schatten die ik ontdek.

Heel bijzonder is Maike. Ze is zo raak. Ik hou van haar energie. Ze laat me bloeien, laat zien hoe de dingen echt voor ons werken en hoe ik verder kan, telkens weer.

Groei verder vanbinnen in jou. Krijg inzicht, helderheid en overzicht waar je nog lang mee vooruit kunt. Transformatie is een levenslang proces. Hoe we daarbinnen met onszelf omgaan wordt ons niet geleerd. Maike Liselot van Meulen begeleid hier vele mensen bij.

Maike is heel wijs, intelligent, rustig en heeft een gegronde visie. De combinatie van haar authentieke zijn en haar expertise zorgt voor een life changing reis. We gaan nog veel van haar horen!

Debbie Bernasco

De verbinding met Maike vind ik fenomenaal en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb veel van haar geleerd. Met haar heerlijke humor, praktische aanpak en heel to the point kunnen zijn. Ik vind haar een ongelooflijk inspirerende vrouw en ze doet prachtig werk.

Marjolein Berendsen

Na mijn ongeluk ben jij degene geweest die mijn leven weer op de rit heeft kunnen zetten. Het ging bij mij namelijk letterlijk om leven of dood. Nu op mijn 63e ben ik door een totale shift aan het gaan. Dank je wel. Je bent een engel op mijn pad en ben je voor eeuwig dankbaar.

Theo Terdu

Een voorbeeld waar niemand een poging voor hoeft te doen om haar kennis en ervaring enigszins te benaderen. Maike Liselot is een genie die echt te uniek is om hoe dan ook bij in de schaduw te kunnen treden.

Arie Buitenwerf

Ervaar Innerlijke Power, zachtheid, rust, ruimte, helderheid, plezier, vitaliteit en energie in jouw fundament. Weet wie je bent en wat voor jou werkt, ten diepste in jouw welzijn.

2020-06-09_Fotoshoot-Esmeralda-28-1024x678

Wow, echt zoooo gaaf! Heel waardevol en bijzonder hoe je je talenten en wijsheden inzet voor mij en alle mensen voor wie je er bent! Alleen maar mooie woorden voor jou. Het geeft me ook een soort moed, om door te gaan. Lieve Maike: super bedankt! Ik ben er zo blij mee!

Esmeralda Hubner

Roy-Martina

Geniet van Maike als jouw gids! Haar warmte, deskundigheid, wetenschappelijke achtergrond en praktische aanpak is een prachtige combinatie die je zelden ziet.

dr. Roy Martina, Arts

Veel gestelde vragen

Deze dag vindt plaats op locatie. De energie die je live meemaakt is heel speciaal. Een diepe mooie ervaring in jouw welzijn. Mocht je om redenen online willen deelnemen, mail dan naar info@maikevanmeulen.nl.
9.00u inloop, start op 10.00u en we ronden af om 17.00u. Om 17.30u gaat iedereen uiterlijk naar huis.
Landgoed Ulvenhart bij Breda. Een heerlijke, prachtige, warme locatie. Al jaren werk ik samen met deze landgoed eigenaar. Een inspirerende locatie in de natuur. Ervaar de rust, comfort, de liefde voor het landgoed en zelfs een vleugje magie.
Jazeker! Mensen komen vanuit heel Nederland, Belgie en verder. Het gebeurt dus regelmatig dat iemand wilt komen overnachten. Er is volop mogelijkheid in het mooie Breda. Een prachtige sfeervolle stad met B&B's, hotels of accomodatie via Airbnb. Landgoed Ulvenhart heeft als onze locatie voor de Verdiepingsdag ook de mogelijkheid voor overnachting. Neem zelf contact op met het landgoed voor informatie, beschikbaarheid en boeking voor je overnachting. De overnachting is binnen deze Verdiepingsdag niet inbegrepen en voor eigen rekening. Contactgegevens Landgoed Ulverhart: Landgoed Ulvenhart, Heistraat 16, 4858 RL Ulvenhout. T. 076 561 6089. https://ulvenhart.nl/
Nee hoor, dit is voor iedereen toegankelijk. Als je voelt dat je bij deze dag wilt zijn ook al begrijp je het niet, dan weet je dat je aan het juiste adres bent. Je ervaart jezelf vanbinnen uit dat je dit heel graag wilt. Neem jezelf mee onder de goede begeleiding van Maike Liselot van Meulen.
De energie die ik terugvraag aan jou is 498,-, inclusief btw. Dit is voor de verzorging van de hele dag, met inzichten voor het leven. Het bedrag wordt voorafgaand betaald om vrij te staan in de energie. Mocht je in delen willen betalen door een financiele kwestie, stuur dan gerust een mail naar info@maikevanmeulen.nl zodat een aangepaste factuur met afspraak over de te betalen data met je kan worden gemaakt.
Mensen die bij mij komen zijn mensen uit allerlei verschillende generaties en achtergronden. Dit komt omdat ik zelf ook een heel brede achtergrond en connectie heb. Mensen voelen zich snel gezien en gehoord bij mij. De mensen zitten in een tussenfase van hun leven, ze weten niet goed hoe ze verder moeten of willen verder transformeren en groeien. Deze mensen willen verder bloeien en zijn nieuwsgierig naar aanvullende inzichten die ze elders niet vinden. Gratis tips op internet is leuk en fijn, maar fundamenteel merken ze in hun welzijn dat ze niet verder komen. In het leven gaat het erom dat we fundamenteel stevig komen te staan. Kijk maar naar de wereld die wankelt. Het is nieuwe aanvullende informatie die ik geef aan mensen waarvan ze weten en voelen dat er ook meer te vinden is dan tot nu toe. Ze voelen een vertrouwdheid bij mij en komen langs vanuit openstaan, nieuwsgierigheid en een verlangen om beter te begrijpen wat voor hun wezenlijk kan werken.
Vanaf mijn jonge jaren werk ik al met groepen door het hele land en in het buitenland. Het hoort bij mij. Ik ben geboren om informatie over te brengen, te delen en door te geven, tussen, en samen met, de mensen. Ook doceer ik al bijna tien jaar op vraag bij universiteiten en hogescholen in deze ontwikkelings topics. Daarnaast ben ik spreker voor kleine en hele grote groepen mensen en ben ik hierin opgeleid door bekende Nederlanders in dit vak. Ik spreek in binnen- en buitenland op bekende congressen, evenementen, bij opleidingsinstituten en binnen communities. Van nature ligt dit mij goed en heb ik er heel veel plezier in!
Mannen en vrouwen stellen mij regelmatig deze vraag. Laat ik heel duidelijk zijn; voor mij ben je nooit complex. Alle denkbare vraagstukken van mensen zijn bij mij langsgekomen en komen bij mij aan bod. Niets is te gek voor mij en alles is veilig. Ervaar een daadwerkelijke verschuiving in jou die je wenst. Het enige wat je mee hoeft te brengen is jezelf en openstaan voor de inzichten. Het is waanzinnig als je dit aan jezelf geeft!

Reacties die vaak terugkomen zijn:
-''Tranen van ontroering. Maike is de enige plek waar ik kan zijn wie ik volledig ben. Ik ben je de rest van mijn leven dankbaar.''
-''Maike is een wijze, intelligente en doortastende dame die snel scant en de kern boven tafel weet te krijgen.''
-''Maike praat niet naar het hoofd van anderen, maar doet in liefde wat nodig is om je verstevigend terug te ervaren.''
- Ze is een engel. De enige in haar soort. Ze is ongelooflijk.''
-''Maike brengt helderheid, structuur en overzicht.''
-''Maike is betrouwbaar, lief, vriendelijk, je kunt alles bij haar kwijt, een bijzonder mens die snel met je meeschakelt.''
-''Maike is lief, zorgzaam, en heeft enorm veel kennis. Ze is een wandelend bewustzijn waar je alles van wilt horen.''
-''Maike inspireert je met haar hele pakket. Ze is ongelooflijk goed in haar werk.''
- ''Ik hang aan haar lippen. Nederland en daarbuiten gaat nog veel van haar horen!''
-''Maike ken ik al heel lang. Dat is bijzonder prettig. Ik kan altijd bij haar komen als ik vragen heb. Met haar wil je verbonden blijven door haar warmte, fijn besnaardheid en liefde.''
- ''Ik krijg enorm veel energie van haar en de moed om door te gaan!''
- ''Maike is vriendelijk, warm, dynamisch, energie, enthousiast, levendig en wezenlijk verbonden. Een ongelooflijke inspiratiebron!''

Ik ben Maike Liselot van Meulen en heb een wetenschappelijke achtergrond op gebied van sociaal organisatorische bedrijfskunde, filosofie en psychologie aan de Radboud Universiteit. Wetenschappelijk onderzoek heb ik verricht naar leiderschap, veranderkunde en sociaal kapitaal voor ons succes. Ook heb ik international hotel management studies gedaan waarbij ik gastvrijheid voor de mens hoog in het vaandel heb staan maar ook goed ben in organiseren en in het organiseren van evenementen. Tegelijkertijd ben ik ook sterk op energetisch bewustzijnsniveau, op gebied van ons eenheidsbewustzijn vanuit de harmonie in mijzelf en heb duizenden mensen inmiddels begeleid in binnen- en buitenland. Ik gebruik mijn natuurlijke talenten en vaardigheden en doe wat ik plezierig vindt. Het leven zoals ik in alles leef laat ik zien en geef ik als een voorbeeld door aan mensen, HOE je bloeit naar volledige harmonie in jezelf en jouw realiteit. Dit is nieuw voor de mens. Verder kom ik regelmatig in de media zoals bijvoorbeeld bij NRC, VROUW, Wendy, Telegraaf, Radio Benelux, Libelle om mijn woord te verspreiden voor wie wilt. Ook heb ik drie boeken geschreven over praktische bewustzijnsontwikkeling vanaf 2020 om het doorleefde met inzichten en wezenlijkheid door te geven aan anderen en hoe je tot jouw wezenlijkheid komt: jouw Power of Origin.
Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om soms de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk betekent ook fundamenteel verder komen! Het plezierig, met beide voeten op de grond. Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. mensen zeggen; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf gegeven! Je kunt mij mailen met je vragen naar info@maikevanmeulen.nl.
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt, Psycholoog, Ondernemer

Voelt het goed? Volg je impuls!

Liever een mail sturen naar Maike? Deel jouw situatie en neem contact op met elkaar.

Fijn je te zien bij de Universal Wisdom & Body Integration Dag! Graag tot snel!

Boeken en Kaartenset met Maike Liselot van Meulen

Maike gezien in de media bij onder andere: