fbpx

Universal Wisdom Verdiepingsavond 19.00u - 22.00u

Verdiepingsavond met Maike Liselot

Kom oneindig verder in je bewustzijn. Een verdieping met enorm veel waardevolle inzichten voor wie openstaat en aanvullende nieuwe informatie wilt ontvangen. Alles met vriendelijkheid, wijsheid, plezier en lichtheid aan je gegeven. 

Verdiep voor jouw oneindige expansie. Sta stevig te allen tijde en ook in de tijd die nog komen gaat. Het is het meest belangrijke wat je aan jezelf kunt geven.

Tijdens deze verdieping zijn we samen met maximaal 8 personen. Op individueel niveau transformeer je verder met wat jou dient omtrent al jouw levenskwesties. Vanuit jouw zijn kom je verder met de vele inzichten die aan je gegeven worden.

Je hoeft niets voor te bereiden en zit ontspannen op een stoel. Je weet dat je hier wilt zijn en staat open voor jouw eigen verdere bloei. De interactie tussen elkaar wordt als heel waardevol ervaren, en ook de warmte, verbinding en vriendelijkheid. Sluit aan en voel je meer dan welkom!

Ervaar plezier, verdieping, veel inzicht, energie, opklaring, helderheid en nog veel meer!

Tijd: 19.00u - 22.00u
Bedrag: 77,- inclusief drankjes, wat lekkers.
Waar: H.N. Freericksstraat 14, 5165 ES, Waspik. Ligt tussen Breda en Den Bosch en ligt centraal gelegen op maximaal 1 uur afstand van Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Bergen op Zoom, Arnhem, Eindhoven, Tilburg.

Stuur een e-mail naar info@maikevanmeulen.nl voor je vragen of meld je hieronder direct aan om jezelf te verzekeren van een plek.

WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.46.49

''Sta stevig in turbulente tijden. Zie en ervaar deze dag als een belangrijke 'eik punt' op een plek waar je volledig kunt zijn wie je bent. Voel je welkom en steeds weer dieper thuis bij jou.''

- Maike Liselot van Meulen