Boek: In 10 stappen van rotonde naar afslag
Versterk je oplossingsgericht vermogen en maak de weg vrij!

Bestel hier jouw fysieke boek voor 17,50- Euro, inclusief verzendkosten en 9% btw. 

Je ontvangt:

 • Het boek: In 10 Stappen van rotonde naar afslag. Versterk je oplossingsgericht vermogen en maak de weg vrij!

Van rotonde naar afslag. Maak de weg vrij!

 • Ontdek de laatste inzichten voor jouw rotondekwesties
 • Groei verder als professional met praktische oefeningen
 • Krijg grip op je structuur zonder verlies van je vrijheid
 • Ontwikkel structureel omgaan met tegenslag op je pad
 • Organiseer van chaos naar overzicht en rust
 • Krijg grip om van rotonde je afslag te pakken
 • Verstevig je resultaten die je behaalt
 • Zet de Creatieve Veranderaar naar je hand
 • Krijg grip op future proof leiderschap
 • Verstevig je innerlijk landschap
 • Ervaar de praktische life changing inzichten

Ben je klaar om dieper af te dalen in jezelf?

Wil je structureel vanaf de rotonde een afslag nemen? Wil je bijblijven als mens, als nieuwsgierige, leergierige ondernemer of professional? Dan is dit boek een must read. Het is niet zomaar een boek. Lees iedere zin met verwondering. Leg het soms weg en pak het weer erbij. Als je ongeduldig bent dan kun je door het boek struinen en je pad aanscherpen. De praktische oefeningen komen uit jaren ervaring en het boek is een uitkomst vanuit vele gehouden interviews en wetenschappelijk onderzoek. Een fundamenteel boek om jouw stabiele baseline als mens te creeren en te behouden. Het maakt de weg vrij voor het bereiken van doelen waar je blij van wordt! Uit pure noodzaak ontstond deze aanpak voor Maike waar deze onderlegger haar iedere dag helpt. Twist your game!

Boek-in-10-stappen-van-rotonde-naar-afslag-maike-van-meulen

Over de Auteur

drs. Maike van Meulen is sociaal-organisatorische bedrijfskundige, internationaal NLP Master en Systemisch werk coach. Zij is Bereik je Doelen spreker, integratief therapeut en traint 20 jaar teams in organisaties en groepen ondernemers van rotonde naar afslag. Ze is oprichter van onder meer Maike van Meulen & Company, Stichting Next Step en het jaarlijkse Future Proof Yourself Festival. Inmiddels heeft zij meer dan 15.000 mensen voorwaarts begeleid voor het bereiken van hun doelen in werk en leven. Ze verschijnt regelmatig in de media zoals bij BNR, VROUW, en de Telegraaf. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Maike zorgt in dit praktische boek dat je geen excuus meer hebt om er de hele tijd omheen te draaien. Het is persoonlijk en staat vol met mooie inspirerende quotes. Ik zie heel veel overeenkomsten met mijn KUKURU platform; ook dit boek is niet zozeer om je beter te voelen maar om beter te worden in voelen. Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen, Radio DJ en oprichter KUKURU

Eva-Brouwer

Maike maakt de psyche van de mens begrijpelijk en toegankelijk. Als je soms ergens mee zit, heb je geen idee wat daar allemaal nog ónder kan zitten. Maike helpt je met het ontwarren van je eigen innerlijke spaghetti en komt met praktische oefeningen en inzichten om tot een oplossing te komen. Heel fijn dat dit boek er is!!

Eva Brouwer, Pak je Podium Presentatrice

Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter tijdens het lezen van dit boek gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

avatars-UoLQJy66vbijfcy3-0mnTmA-t500x500

Ik weet heel goed hoe het is om op een rotonde te zitten en niet te weten welke afslag te nemen. En ook, hoe fijn het is om uiteindelijk weer op m’n eigen weg te zijn, die past bij m’n hart, lichaam en hoofd. Ik ben blij en dankbaar dat Maike mij heeft gevraagd om een lied te schrijven voor de release van dit boek. Wat ze in dit boek geeft, komt duidelijk vanuit een doorvoelde plek. En dat weet ze te vertalen naar een praktische en positieve manier om je leven weer op de rit te krijgen. Mijn ziel, hart en hoofd doen een dansje bij haar woorden, die velen zullen helpen om hun plek van bestemming te vinden.

Jasper Merle, Muziekmaker voor heelheid en welzijn

artworks-VXzT7ypuTzm8CsKX-46QGUw-t500x500

Ik wens je veel succes met je boek. Dat het veel mensen mag helpen zichzelf terug te vinden.

Jan Geurtz, Schrijver en leraar Tibetaans Boeddhisme

MG_2548-1-683x1024

Het land is bezaaid met rotondes de afgelopen jaren. Dat kan geen toeval zijn. Maar: een rotonde is meer dan snelheidsbegrenzer. Maike van Meulen begrijpt dit als geen ander. In dit heerlijk praktische boek legt ze uit hoe je de juiste afslag vindt als je rondjes draait.

Bram Bakker, Psychiater

photo

Stop! Wil je aub stoppen met te rennen als Kop Zonder Kip (ja! Ik weet het :)) en wil je eindelijk eens je eigen Chaotische Gedrag onder de loep nemen? En misschien zelfs begrijpen? Wat zeg ik: Voor goed afrekenen met al deze chaos? Dan is dit boek en deze 10 stappen helemaal iets voor jou! Maike maakt de Weg (letterlijk!) vrij en rekent voor goed af met jouw belemmerende gewoontes en patronen! En daarom beveel ik dit praktische boek iedereen aan die de eigen chaos wil begrijpen en de juiste keuzes wil maken vanuit zijn/haar innerlijke bewustzijn! GO GO GO GO!

Aramik Garabidian, Social Selling Expert

Bestel het boek

© 2020. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.