Als experts op gebied van business-, project- en verandersucces wéten wij wat het van mensen en organisaties vraagt om tot een succes te komen. Om jouw nieuwe of vastgelopen trajecten tot een goed einde te brengen.

Masterclass Leiderschap & Veranderkunde in Spanje

Wanneer? Najaar 2018 Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Wij gaan voor resultaat. Sta je met ons open voor de weg er naartoe? Durf je het met jezelf aan in een veilige omgeving die wij jou bieden in Spanje? Vind jij het belangrijk om ontspanning en reflectie te combineren met een intensieve 3-daagse onder de Spaanse zon? Een onvergetelijk traject in het teken van jouw persoonlijke groei staat centraal!

Wat kun je verwachten tijdens deze 3-daagse?

- Wat is veranderkunde?
- Wat is leiderschap?
- Waarnemingen en interpretaties; vanuit welke (organisatie of persoonlijk) niveaus benader je de verandering?
- Leiderschap vanuit de ik met de ander
- Competenties en vaardigheden van het nu en de toekomst van de veranderaar
- Jouw tempo en het tempo van de organisatie
- Hoe blijf je in je kracht staan met de dynamiek om jou heen?
- Hoe blijf je creatief denken en doen in de waan van de dag?

drs. Maike van Meulen is een sociaal organisatorische bedrijfskundige met 15 jaar Organisatie, Project en Verander ervaring. Als eigenaar en spreker van de Creatie Academy staat zij inmiddels bekend onder haar filosofie ‘’1% succes iedere dag is 365% succes ieder jaar’’. 

 

Boek Maike als spreker

Wil je Maike boeken als spreker op jouw evenement omtrent Business-, Project- en Verandersucces? Gefeliciteerd! Het wordt een moment om nooit meer te vergeten! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met jou op.

Maike als spreker! Bekijk hier de video's: