sunlight

Verdiep en transcendeer verder in de ontmoeting met jou.

432113059_395020579937227_8789074600787800340_n

Ontspan en kom tot diepe inzichten in jezelf!

Maike Liselot van Meulen (1982) woont in Waspik, tussen Breda en Den Bosch. Op vele plekken heeft zij door het land en in de wereld gewoond, gewerkt en gereisd. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort hiermee tot de generatie van menselijke evolutie in de nieuwe tijd waarin wij leven. Zij is de laatste versie die verder nog niet bestaat en hierdoor enorm behulpzaam in deze verschuivende tijd voor vele mensen die dit willen. Duizenden mensen heeft zij begeleid. Voel je welkom.

Verdiepingsprogramma
Maike Liselot is beschikbaar voor jou op structurele wijze. Ze geeft je de handleiding in hoe wij werken van origine. Hierbij houdt ze jouw energie intact. We willen namelijk dat je gaat floreren op fundamentele structurele en duurzame wijze op alle gebieden in jouw leven. Je kiest voor dit verdiepingsprogramma voor minimaal een jaar. Dit betekent 12 bijeenkomsten, 1 keer per maand. 

Wanneer weet je of je hier aan toe bent?
Het is direct een JA of nee in je lijf. Hier komt niks tussen. Geen emotie, geen angst, een gezonde spanning, verder niks. Erna of tijdens kun je alsnog emotie, angst, spanning kennen, maar dat staat los van jouw JA en dat weet je ook. Daarom kom je juist naar mij toe, om te leren zonder angst te leven. Je wilt je goed voelen en alles begrijpen over wat voor je werkt.

In je dagelijkse leven
In je dagelijkse leven merk je progressie op. We komen eens per maand samen. De overige tijd heb je namelijk nodig om alle informatie tijdens onze bijeenkomsten te verwerken, processen en in te nemen. Je gaat aan de slag met wat je meekrijgt aan inzichten. Een diepe transformatie, omdat je weet dat je aan het evolueren bent. Je bent in proces als mens en kunt ook niet meer terug.

Andere stromingen
Van andere stromingen heb je afscheid genomen of daar ben je afscheid van aan het nemen. Dit waren namelijk allemaal vormen die tot een bepaalt punt je inzichten hebben gebracht, maar niet wezenlijk. Je wilt vrij in jou komen te leren staan. Hiermee bedoelen we: krachtig, veerkrachtig, met het leren benutten van je eigen krachten, gaven en talenten voor de wereld om ons heen.

Gaven & talenten laten floreren
Je hebt jouw eigen gaven en talenten. Tijdens de begeleiding en ondersteuning door Maike Liselot maak je een verschuiving mee. Zij begeleid je terug naar jouw eigen kracht van oorsprong en laat zien hoe je floreert in het leven. Dit doet zij na, voor, en laat zij zien in haar totale leven. Vanuit het doorleefde en vanuit haar wijsheid neemt ze je mee in deze unieke mogelijkheid voor de wereld!

The Power of Origin
De kracht van oorsprong gaat over haar derde boek: The Power of Origin. Terug naar de kracht van je eigen energie. Deze handleiding met beantwoording van meer dan 250 universele levensvragen wordt als onderlegger gebruikt tijdens deze verdiepingsbijeenkomsten. 

'Bezint eer ge begint'
'Bezint eer ge begint' betekent niet dat je moet uitstellen. Dat doet de mensheid, en waarschijnlijk ook jij, al te lang. Hiermee bedoelen we dat je juist bewust een besluit neemt en kiest voor deze verdiepingsgroep. Je kiest hiermee namelijk voor jou en voor jouw diepere verbondenheid met jou. Ieder jaar zijn er meedere verdiepingsgroepen. Zij committeren zich bewust met een enorme enthousiasme, toewijding, leergierigheid, openheid, vastberadenheid en welwillendheid. Ze weten dat dit het aller beste is voor hun in dit moment. Eenmaal gekozen kies jij voor jou. Dit betekent dat je niet meer terug kunt. Je kiest voor ontwikkeling. Maar dat wil je ook. Je kunt niet meer anders!

Het is echt en de realiteit
Wat Maike Liselot van Meulen met je deelt is echt, oprecht, realiteit en geen speelgoed. Het is een heel echt en feitelijk proces die je met jezelf aangaat. Niet romantisch op een roze wolk of uittreden. Niet te aards en onvoldoende verbonden met je lichaam. Dit is nieuw. Maike Liselot laat zien hoe je alles integreert en tot je kunt nemen naar onze nieuwe toekomst toe.

Door te kiezen, kies je voor harmonie
Wie kiest om aan te willen sluiten, kiest voor harmonie in het leven met de energie van Maike Liselot van Meulen en alles wat zij heeft te delen met de mensheid. Door te kiezen voor jou, begeleid Maike Liselot je terug naar jouw eigen harmonieuze energie. Doe je dit niet, dan ga je veel conflict opmerken in je leven. Je hebt namelijk de handleiding niet, en Maike Liselot wel.

Contact voor kennismaking
Natuurlijk hebben we met elkaar contact. Graag zelfs. Met gastvrijheid, warmte en verwelkoming praat Maike Liselot graag met je. We kunnen gezamelijk kijken naar een mogelijkheid voor aansluiting bij een verdiepingsgroep. Stuur gerust een mail naar: info@maikevanmeulen.nl.

Het hele jaar door
Het hele jaar door vormen zich verdiepingsgroepen vanuit de vraag van mensen zoals jij en ik. Vraag naar de mogelijkheden voor jezelf. 

Waar:
In het Praktijk- en Atelierhuis in Waspik. Met mooi weer in de tuin. Het huisje is bij binnenkomst ook van jou. Een krachtplek waar prachtige, waardevolle, dingen ontstaan, in de ontmoeting met jou en in de ontmoeting met elkaar.

Hoe laat starten de bijeenkomsten:
Van 11.00u tot 16.00u. De praktijk laat zien dat dit intensief en lang genoeg is voor de mensen.

Kleding:
Ontspannen kleding waar je zin in hebt. Wees jezelf. Dat is meer dan genoeg.

Wat de verdiepingsgroep je brengt:
- Rust in je hoofd
- Stabiliteit
- Meer energie
- Tot nieuwe inzichten komen
- Nieuwe informatie
- Helderheid
- Inspiratie
- Verschuiving
- Voel je lekker
- Ervaar je energie in je totaliteit van jouw bestaan
- Nog veeeeeeeeeeeel meer, oneindig veel meer. Deze bijeenkomsten zijn ervaringsgericht en blijft je levenslang bij in jouw eigen grondvoeding.

Maike Liselot neemt je mee in haar energie, enthousiasme, levendigheid, kalmte, stabiliteit, vreugde, stilte en warmte. Een plek waar je kunt zijn en enorm inspirerend op je doorwerkt. Een onvergetelijke ervaring voor de rest van je leven!

Maike Liselot kan niet wachten om je live te ontmoeten! Voor jouw welzijn, groei en bloei. Vraag naar de mogelijkheden.

Fijn om van je te horen en om je te gaan zien!

Wil je graag aansluiten? Wat leuk! In het nu en in een toekomst van turbulentie hebben we je nodig in jouw stevigheid, daadkracht en wijsheid. Voel je welkom!

Bloei verder. Groei door. De oneindigheid is oneindig. Maike Liselot laat je het zien en ervaren!

Ontdek ook de boeken, kaartenset en meer met Maike Liselot van Meulen

WhatsApp Image 2024-03-11 at 20.46.49