Videoserie: Bereik je Doelen in Veranderende Tijden. Sta Stevig. Bloei Verder!

Videoserie:
'Bereik je Doelen in Veranderende Tijden'

 

Ontdek de 42 video's met bekend Nederland en met experts in hun vak. Laat je inspireren hoe je zonder conflicten in jezelf vooruit komt. Steeds weer en steeds weer. Een schatrijke verzameling met 420 minuten aan kennis om in jezelf te kunnen integreren. Geniet, verwonder en ervaar!

Van 499,- nu voor slechts 98,- met levenslange toegang!

 Sta Stevig. Bloei Verder! Verrijk je leven en jezelf met deze video's!Wat kun je verwachten?

Verwacht plezierige tips, technieken en korte krachtige verhalen van topsporters, artiesten, professionals, experts en bovenal mensen. Zij zijn gespecialiseerd in onderwerpen als zelfvertrouwen, doorzetten, rusten, je roeping leven, stress verminderen, onderscheidend zijn, overtuigen, je podium pakken, en nog veel meer. Een feest om deze video's tot je te nemen!

Confetti met Maike van Meulen

Bloei zonder conflict in verbinding met jou 

Maike Liselot van Meulen heeft deze videoreeks gemaakt om klaar te staan voor mensen die deze kennis nodig hebben. Zij groeide op in een omgeving waar zij vanaf haar geboorte zelf zorgde voor haar eigen zuurstof. Ze bouwde haar eigen levensstructuren op en leefde in een omgeving waar psychische klachten normaal waren. Iedere dag weer. Dit zorgde ervoor om het leven tot haar te willen nemen: hoe kan ik krachtig, plezierig en vitaal staan? 

Met deze videoreeks wilt Maike Liselot bijdragen aan jouw eigen welzijn en daadkracht. Ook schreef ze hierom drie boeken. Eerst om er zelf doorheen te gaan en daarom kan zij door het doorleefde het doorgeven aan jou.

Maike Liselot verzorgt sessies, verdiepingsdagen, verdiepingsavonden en een jaarprogramma voor mensen die dit graag willen. Het is prachtig om te zien om op deze wijze er voor duizenden mensen te kunnen zijn.

''Wauw, Maike heeft alles in mij veranderd. Ik voel me krachtig, vitaal en maak grootse sprongen onder haar begeleiding. Zo dankbaar. Wat een fijne vibe heeft zij!''

Maike van Meulen Producten

Over de Auteur

Maike van Meulen is naast haar achtergrond op gebied van sociaal organisatorische bedrijfskunde, veranderkundig leiderschap, psychologie en filosofie een levensonderzoeker op gebied van onze totale bestaansregulatie. Ze inspireert vele mensen als pionier en vooroploper bij het vinden van hun eigen weg en verspreid haar essentie wijsheid als schrijver, spreker en begeleider. 

Maike woont al jaren samen met haar partner Michiel. Samen hebben zij een zoon, Oliver. Ze wonen in het groen, in ruimte en liefde voor elkaar. Maike heeft als achtergrond Hospitality Management gestudeerd en is afgestudeerd in Beijing, China, in de voorbereidingen en transformatie richting de Olympische Spelen. Erna heeft zij haar Master in sociaal organisatorische bedrijfskunde, psychologie en filosofie behaald aan de Radboud Universiteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft zij verricht als eerste ter wereld op gebied van het belang van 'bonding en bridging' sociaal kapitaal tussen mensen in complexe dynamische omgevingen. Iets wat zij enorm miste in haar omgeving. Ook studeerde zij voor haar Executive MBA titel. Hierbij heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar het belang van persoonlijk en transformationeel leiderschap en hoe dit het zelfsturend vermogen van mensen, groepen en teams beïnvloedt, gekeken in de context van de type organisatiecultuur en de mate van aanwezige organisatievolwassenheid. Erna studeerde zij oneindig door en volgde opleidingen op gebied van 'dynamics of organizational change and learning' bij Sioo, Interunversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde. Maike wilt zich eindeloos verder verdiepen en verbreden. Ze haalde haar certificeringen en diploma's voor o.a. Child & Family Psychology, Prenatal & Perinatal Psychology, Health Science Yale University, EMDR Trauma & Fobie begeleiding, International Master in Neurolinquistic Programming, MBIT Brain Psychology, Reiki Master Energetics, Systemic Constellations, Reanimatie & AED voor baby's, kinderen en volwassenen geregistreerd bij het Rode Kruis. Met deze stevige kennis en hoge mate van bewustzijn wat tegelijkertijd compleet losstaat èn toch verbonden is met bovenstaande, begeleid Maike vele duizenden mensen bij hun transformatie met haar talent en vaardigheden. In organisaties, bij gezinnen thuis, voor kinderen, voor mensen van alle generaties in haar praktijk en tijdens workshops of evenementen. Ook schreef zij inmiddels 3 boeken vanaf 2020. Transformatie is iets voor iedereen en gaat oneindig door. Mensen voelen het vanbinnen wanneer ze met Maike aan de slag willen voor hun verdere antwoorden, verdieping, genezing en versterking van hun lichaam, geest en ziel. Ze willen zich verder ontwikkelen en meer te weten komen over wat voor hun werkt. Voelt het goed? Volg je impuls!

356012022_1075878996708617_7131732059160687381_n
artworks-VXzT7ypuTzm8CsKX-46QGUw-t500x500

Dat het veel mensen mag helpen zichzelf terug te vinden.

Jan Geurtz

Bestel de videoreeks!

© 2023. maikevanmeulen.nl. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebruiken cookies om jou de beste gebruikerservaring te kunnen bieden.