Bekijk de videoserie 'Bereik je Doelen in Veranderende Tijden'

Maike is in gesprek met inspiratoren, experts en ondernemende professionals voor het bereiken van onze doelen. In korte 10 minuten video's hoor je struggles en tips in deze tijden van de pandemie en over onze verschuivende wereld. Maike kiest bewust thema's uit die in ons werk en leven kunnen spelen. Welke plan van aanpak en tips hebben haar gasten? Boeiende onderwerpen die je prikkelen, in actie zetten en future proof houden. Ervaar het zelf! Overige afleveringen vind je terug op het YouTube Kanaal van Maike van Meulen.

40 afleveringen Videoreeks Bereik je Doelen in Veranderende tijden - met Maike van Meulen
Na 2,5 maand ben ik inmiddels alweer 40 video's verder! Hierbij een impressie van de videoserie: Bereik je Doelen in Veranderende tijden. Hoe ik deze eerste 40 video's daadkrachtig voor elkaar heb gekregen? Mijn doel en missie heb ik scherp, een laserfocus en een ongekende enthousiasme waar ik heel blij van wordt met de mensen om mij heen. Alles om JOU verder voorwaarts te bewegen voor het bereiken van jouw doelen. De onderwerpen kies ik heel bewust vanuit mijn persoonlijke ervaringen die ik combineer met mijn professie als Creatieve Veranderaar en Rotonde specialist. Voor al uw afslagen. Geniet, verwonder en ervaar!

Afl. 40: Vergroot je VITALITEIT voor het bereiken van je doelen - met Tom Tichelaar
Vitaliseerder Tom Tichelaar is trainer, spreker, auteur. Hoe is het gesteld met de lichamelijke gezondheid van mensen in Nederland? Niet al te best. De feitelijke cijfers liegen er niet om. En wat kunnen wij eraan doen? Tom vertelt over zijn persoonlijke verhaal en missie. In plaats van zich op te laten nemen op de psychiatrische afdeling gooide hij het roer drastisch om. Geniet, verwonder en ervaar voor het bereiken van jóuw doelen in werk en leven!

Afl. 39: Bereik je Doelen met een Planner als middel - met Sharon Schreuders
Sharon Schreuders Founder van Chick Story support vrouwen voor het bereiken van hun doelen in werk en leven met haar Chick Story Life Planner. Na dat ze stopte met haar Yogabedrijf was zij bezig met het visualiseren en bewerkstelligen van haar dromen en doelen. Maar hoe dan? Een Life Planner miste zij met planning, inspiratie, motivatie. En die er ook nog eens mooi uit ziet in het marmer met rosé kleurige letters. Ze heeft hierop ingespeeld en haar bedrijf van gemaakt sinds 2018. Internationaal gaan we meer van haar horen! Geniet, verwonder en ervaar voor het bereiken van jóuw doelen.

Afl. 38: Wat is het DISC model voor het bereiken van je doelen? - met Alexandra Maris
DISC is een gedragsmodel dat op basis van een kwadrant uitgaat van het werk van dr. William Moulton Marston (1893-1947). Het model onderzoekt het gedrag van mensen in hun omgeving. Binnen het DISC-model zijn vier hoofddimensies of hoofdkenmerken ten aanzien van persoonlijkheid te onderscheiden, namelijk: Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conscientieusheid. Je BENT niet de uitkomst van deze test, maar je kunt wel jouw voorkeur opmerken. Door hier van bewust te zijn kun je ermee spelen in RELATIE tot de mensen om je heen voor het bereiken van je doelen. Dit keer in gesprek met DISC trainer, Traineractrice, Voice-over en Presentatrice Alexandra Maris. Veel kijk- en luisterplezier!

Afl. 37: Wat is een conflict? Hoe kun je ermee omgaan? In gesprek met Theo Terdu
In gesprek ben ik dit keer met Conflictoloog, spreker, trainer, auteur Theo Terdu. Wat is een conflict? Wat ligt eraan ten grondslag? Wat zijn de triggers dat conflicten ontstaan in werk en leven? Hoe kunnen we ermee omgaan voor het bereiken van onze doelen? Je maakt het mee. Voor jou!

Afl. 36: Hoe kun je stoppen met het stoppen van jezelf? In gesprek met Cyrille van Hoof
In gesprek ben ik met Cyrille van Hoof, Presentatiecoach. Over de hele wereld reisde zij 20 jaar als zangeres in musicals en shows, waaronder ook voor Miss Saigon van Joop van den Ende. Ontdek haar zangstem, sprankeling, performance, openheid, eigenheid en presentatietips. Voor jou! Geniet, verwonder en ervaar voor het bereiken van jóuw doelen!

Afl. 35: Hoe draagt je zelfbeeld bij voor het bereiken van je doelen? In gesprek met Eugene Oostveen
In gesprek ben ik met Eugene Oostveen, De Zelfbeeldpsycholoog. We hebben het over wat precies 'je zelfbeeld' is. Hoe is het gesteld met het zelfbeeld van mensen in Nederland? Is er een verschil tussen man en vrouw te zien? En is het mogelijk om met een laag zelfbeeld je doelen te bereiken? Ook komen er unicorns voorbij. Waarom ook niet? Geniet, verwonder en ervaar. Voor het bereiken van jóuw doelen!

Afl. 34: Hoe kan een BOEK je positionering versterken? In gesprek met Daisy Goddijn
In gesprek ben ik met Daisy Goddijn, uitgever Expertboek en auteur. Vele mensen dromen over het schrijven van een boek. Hoe kan een boek bijdragen voor jouw positionering? Wat kan een boek in het algemeen voor je doen? 18 juni lanceerde ik mijn boek: In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken. Met Daisy als mijn uitgever. Ik vertel hoe ik het boekschrijfproces heb ervaren in samenwerking met Daisy en haar team. Hoe kan een boek bijdragen voor het bereiken van je doelen?

Afl. 33: Verhoog je MENTALE VEERKRACHT en verlaag je WERKDRUK - In gesprek met Sierd Nutma
In gesprek met Sierd Nutma, spreker, trainer, auteur op gebied van Mentale Veerkracht en Werkdruk. Mentale veerkracht resulteert in meer plezier, meer energie en betere prestaties. Duizenden kilometers heeft Sierd zichzelf afgemat waarbij hij fysiek en mentaal totaal leeg was. Hij was alleen maar op zoek naar erkenning. Zo rende Sierd ooit als 4e Nederlander een marathon op de Geografische Noordpool om zijn ego te spekken. Maar zijn mentale veerkracht werd ook getest tijdens militaire missies, zijn scheiding en zijn daaropvolgend bestaan als dakloze. Verwonder, ervaar en laat je inspireren voor het bereiken van jóuw doelen!

Afl. 32: Hoe kun je vandaag je ASSERTIVITEIT vergroten? In gesprek met Samantha Spijkers
In gesprek met Samantha Spijkers, Lifecoach en expert op gebied van Assertiviteit door Aandacht en Acceptatie. Een ontzettend belangrijk onderwerp voor het bereiken van je doelen. Waar het niet gaat over het bereiken van je doel als een kort geluksmoment, maar over de weg er naartoe. Wat is assertief zijn? Waarom is dit zo van belang? Hoe pak je dit aan in jouw eigen situatie op dit moment? Ervaar een praktische tip om VANDAAG als te kunnen starten met het versterken van jouw assertiviteit!

Afl. 31: 'Be the argument' vanuit je overtuigingskracht. Hoe dan? In gesprek met Donatello Piras
In gesprek met Donatello Piras. Hoe draagt overtuigen in je manier van presenteren bij voor het bereiken van je doelen? Donatello is overtuigexpert, dagvoorzitter en presentator die een blijvende indruk achterlaat. Omdat hij doet waar hij goed in is. Hij zat eerder aan tafel bij Jinek, Goedemorgen Nederland, mocht de toespraak analyseren van onze koning Willem Alexander tijdens Koningsdag en wordt gevraagd als Italië expert in tijden van onder andere de Corona crisis. Geniet, verwonder en ervaar deze aflevering voor het bereiken van jóuw doelen!

Afl. 30: Vertel je verhaal zoals het is. In gesprek met Gert Jakobs
In gesprek met Gert Jakobs. Gert is voormalig profwielrenner, wieleranalist bij onder andere de NOS en Tour du Jour. Zijn huidige carrière als spreker had hij niet kunnen bedenken. Van verlegen jongen is hij gegroeid naar geen blad voor de mond hebben door de wereld van het wielrennen. Hij kreeg in die tijd een microfoon onder zijn neus gedrukt door de media en mensen konden waarderen dat hij geen blabla verhalen vertelde. Ervaar zijn verhaal voor wat het is, met zijn openheid en eigenheid. Gert is zich nooit gaan voegen naar anderen. Uiteindelijke wennen de mensen eraan, is zijn devies. Hij laat zijn emotie voor wat het is en deelt deze ronduit op de social media kanalen. Daarnaast weet Gert dat hij ook strategisch een goed verhaal heeft voor het bereiken van zijn doelen. Deze totale combinatie maakt dat vele mensen hem omarmen.

Afl. 29: Hoe kun je je goede gewoontes VERSTERKEN? In gesprek met Dr. David Maij
In gesprek met Dr. David Maij en eigenaar van Neuro Habits. David is gedragspsycholoog en helpt met wetenschap om goede gewoontes aan te leren en slechte gewoontes te doorbreken. Wat zijn gewoontes? Hoe gaan mensen om met gewoontes? Welke stappen kun je vandaag zetten voor het bereiken van je doelen? Verwonder en ervaar het in deze interessante aflevering. Voor jou! David is eerder te zien en te horen geweest bij onder andere de NOS, NPO Radio 2 en NPO Radio 1 met Dr. Kelder & Co.

Afl. 28: Hoe kun je innoveren in deze veranderende tijden? In gesprek met Kim Spinder
In gesprek met Kim Spinder. Ze kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Naast auteur van Het Kleine Innovatieboek houdt ze van muiten en organisaties in beweging krijgen. Wat is het belang van innovatief zijn? Wat is innovatie? Wat betekent innoveren in deze veranderende tijden? Hoe kun je vandaag nog starten met innovatie voor het bereiken van je doelen? Op energieke en vrolijke wijze neemt Kim je mee. Verwonder en ervaar het in deze aflevering. Voor jou!

Afl. 27: Wat doe je NA het behalen van je doel? In gesprek met Sanne van Paassen
In gesprek met Sanne van Paassen, voormalig wielrenster en veldrijdster. Haar grootste prestatie is het winnen van het wereldbekerklassement in het seizoen 2010/2011. Daarnaast behaalde ze meerdere podiumplaatsen op Nederlandse en Europese kampioenschappen. We hebben het over het bereiken van je doelen aan de top van de berg, de eeuwige WHAT'S NEXT vragen in je hoofd over de volgende leuke projecten en over GENIETEN van de afdaling van die berg NA het behalen van je doel. Veel plezier bij het kijken van dit leuke gesprek!

Afl. 26: Hoe kun je je ROEPING leven voor meer levensvreugde? Met Michiel Soeters
In gesprek met Michiel Soeters. Secure Based Coach bij leiderschap en transitie. Het leven van je roeping verhoogt het bereiken van je doelen vanuit het verlangen in jezelf. Hoe kun je je roeping leven? Wat is je roeping precies? Wat vraagt dat van mensen voor een verhoogde levensvreugde? Hoe gaat Michiel hiermee om? Geniet, laat je verwonderen en inspireren!

Afl. 25: Hoe gaat een goochelaar om met onzekere tijden? Met Huub Cooijmans
In gesprek met Huub Cooijmans, jongleur en goochelaar. Opgegroeid zijn wij als elkaars buren. Zolang ik mij kan herinneren had Huub de fascinatie voor een diabolo en vuurfakkels de lucht ingooien. Inmiddels heeft Huub al 13 jaar lang zijn succesvolle goochel carrière door het land. Hoe gaat hij om met deze veranderende en onzekere tijden voor het bereiken van zijn doelen? Hoe ziet zijn toekomst eruit?

Afl. 24: Hoe kun je jezelf UITVERGROTEN? In gesprek met Jeanet Bathoorn
In gesprek met Jeanet Bathoorn, VrijheidsOndernemer op gebied van Werk, Waar, Wanneer en met Wie je wilt. Met haar podcastshow interviewt ze momenteel 100 mensen in 100 dagen als een middel voor haar business en toekomstig boek. Ze deelt haar zoektocht van 8 jaar als mens. Vanuit haar grondwaarden vergroot ze zichzelf nu uit. Maar hoe doe je dat? Jezelf uitvergroten? Daarnaast ontdek je DE verdere inzichten hoe mensen hun succes creëren en doelen bereiken. 

Afl. 23: Wat als we mensen echt gaan ZIEN? In gesprek met Jonathan Bouter
In gesprek met Jonathan Bouter en helpt vrouwelijke ondernemers naar een Fuck Yeah leven en: Hoe zorg je ervoor dat je huis geen gevangenis wordt? Hij legt ons uit wat 'Fuck Yeah' is, hoe zijn uitzending in Afghanistan en het verleden als kind nu zijn missie voorwaarts is geworden voor het helpen van andere mensen, en bovenal hoe de wereld eruit zou zien als we mensen echt meer gaan ZIEN. Geniet en laat je inspireren voor het bereiken van je doelen!

Afl. 22: Wat is de Wet van Aantrekking? In gesprek met Kim Munnecom
In gesprek met Kim Munnecom, Law of Attraction (LOA) Expert en online business coach. Wat is de Law of Attraction in een maatschappij waar het ego domineert? Hoe kun je LOA inzetten in je leven als je ervoor openstaat? Kim nodigt je uit om anders te kijken. Om open te staan voor nieuwe ervaringen. Haar inzichten versterken het bewustzijn van je LOA of geeft je wellicht een nieuwe opening in je innerlijk zijn. Geniet en laat je inspireren voor het bereiken van je doelen. Voor jou!

Afl. 21: Wat is perfectionisme en hoe ga je ermee om? Met Evelien Bijl
In gesprek met Evelien Bijl, de Perfectionisme Coach. Wat is perfectionisme nou precies? Weet je wel zeker of je het wel of niet hebt? Welke typische kenmerken zijn er en hoe kun je ermee omgaan? Bestaat er een negatieve of positieve kant? Wat is dat in de praktijk? Geniet van dit mooie gesprek met inspiratie en inzichten voor het bereiken van je doelen. Voor jou!

Afl. 20: Wat zijn trends en tips over online communities? Met Kim Buining
In gesprek met Kim Buining. Online FaceBook community expert en hielp bijvoorbeeld de meer bekende ondernemers als Tibor en Simone Levie. Wat zijn de trends van online communities? Hoe kun je dit krachtig inzetten? Live vanuit de U.S.A. spreek ik de daar woonachtige Kim. Hoe leuk is dat? 

Afl. 19: Hoe kun je je ZELFEXPRESSIE inzetten? In gesprek met Eva Brouwer
In gesprek met Eva Brouwer, bekende presentatiecoach, presentator en dagvoorzitter. Ontdek het verhaal van Eva hoe haar stijl is gegroeid naar de vorm van haar zelfexpressie in haar business. Van haar rode haar tot de flamingo's, haar verhaal en tips. Voor jou! Zet je zelfexpressie in voor het bereiken van doelen!

Afl. 18: Wat is de kracht van je VERHAAL? In gesprek met Ruben Blom
In gesprek met Ruben Blom, storycoach in organisaties. Iedereen wordt in het leven geleid of gedreven door verhalen. Deze kant wordt vaak nog onderschat. Het ware verhaal komt uit je menselijke kant waarbij je het rationele bij jezelf en de mensen om je heen eraf pelt. Vervolgens blijft het verhaal over die je echt raakt. Laat je inspireren en verwonderen!

Afl. 17: Hoe ENERGIE invloed op alles heeft. Met Aramik Garabidian
In gesprek met Aramik Garabidian, Marketing expert en LinkedIn specialist. Ervaar deze energie. Het dak gaat eraf. Energie is alles, aldus Aramik. Om te onthouden, mensen te inspireren en positiever naar huis te laten gaan. We lachen, ik ga ondertussen 'door voor de koelkast' en hij is Corona dankbaar. We hebben het over de kracht van gratis producten weggeven en nog veel meer.

Afl. 16: Hoe combineer je intuïtie met strategie? In gesprek met Anne Fermont
In gesprek met Anne Fermont, Business Initiator en Coach. Ontdek haar verhaal van intuïtie naar strategie en hoe ze dit nu allebei combineert om haar doelen te bereiken als ondernemer. Als HSP-er, hooggevoelig persoon, kijkt ze al 10 jaar geen nieuws meer en doet de Corona tijd haar weinig. Hoe ze dit doet? Check de video. Verwonder, laat je inspireren en meer!

Afl. 15: Wat maakt je BLIJ naar de toekomst toe? Met Peter Dalmeijer
In gesprek ben ik met Peter Dalmeijer, directeur van Vidarte, opleider in Levenskunst en gespecialiseerd in NLP en Systemisch werken. We hebben het over stilstaan en blij worden vanuit een missie. Waar gaat het leven voor jou over? Heb je je mindset naar het verleden? Of heb je je mindset in het nu naar de toekomst toe voor het bereiken van je doelen? Laat je inspireren met mooie reflectievragen. Voor jou!

Afl. 14: Wat is controle versus vrijheid nou precies? In gesprek met Alex Malone
In gesprek met Alex Malone, Nomad Ondernemer en onderdeel van de remote revolutie. Zij weet alles over tijd- en plaats onafhankelijk werken en ondernemen. We hebben het over controle versus vrijheid. Wat is vrijheid? Alex gelooft net als ik in een kader waarbinnen je beweegt. Maar hoe ver moet de controle gaan? Laat je meeslepen en inspireren. Verwonder en neem tips mee. Voor jou!

Afl. 13: Wat is de kracht van spiritualiteit? In gesprek met Arnold Martina
In gesprek met Arnold Martina, Personal Business Coach. Onderwerpen die we bespreken: Wat is spiritualiteit? Hoe brengt het je voorwaarts voor het bereiken van je doelen? We praten over liefde, zelfliefde en over wat je om je heen ziet. Wat zie je? Het gevolg hiervan is je mate van fysieke en mentale gezondheid. Dat. En nog veel meer!

Afl. 12: Wat kun je doen als druktemaker? In gesprek met Ankie van Steen
In gesprek met Ankie van Steen, ondernemer en host van podcastprogramma REHAB voor Druktemakers. Ze specialiseert zich in Stilstaan voor Dummies en heeft een mooie achtergrond in Leiderschap en Verandermanagement. Wat kun je doen als druktemaker? Ze vertelt uit eigen ervaring met tips. Voor jou!

Afl. 11: Wat is de kracht van een ochtendritueel? Met Artjanna Harkoe
In gesprek met ondernemer en zichtbaarheidsexpert Artjanna Harkoe. In deze veranderende tijden houdt zij zich iedere dag bezig met haar mentale gezondheid. Wat is dit voor haar? Het ochtendritueel helpt hierbij goed. Qua zichtbaarheid vertelt ze over de kansen die ze nu pakt.

Afl. 10: Hoe lief ben jij voor jezelf? In gesprek met Dokter Love
In gesprek met Angelo Kostakis, alias dokter Love uit België. Met de hoofdvraag; hoe lief ben jij voor jezelf? Hij deelt zijn struggles over eenzaamheid en hoe je kunt omgaan met deze gevoelens. Aan het einde geeft hij een waardevolle tip die je iedere dag kunt toepassen voor blijvende verbetering. Op de liefde!

Afl.9: Hoe kun je zakelijk én persoonlijk zijn? In gesprek met Anoek Schippers
In gesprek met LinkedIn expert Anoek Schippers. Mensen zeggen vaak dat je jezelf kunt zijn, maar doe wel een beetje normaal. Hoe kun je je expertise laten zien en deze verweven met je persoonlijkheid? Ze vertelt over haar struggles en waardevolle tips. Voor jou!

Afl. 8: Wat als je krampachtig wilt blijven vasthouden? In gesprek met Debbie Bernasco
In gesprek met powerlady en zakenvrouw Debbie Bernasco. Wat als je geen keuzes durft te maken en blijf vasthouden aan het vertrouwde? Hoe kun je boven jezelf uitstijgen voor een rijk leven? Een rijk leven op gebied van liefde, geld en succes. Wat als alles mogelijk is? En geniet je nog een beetje onderweg? Debbie deelt haar struggles en prachtige inzichten. Voor jou!

Afl. 7: Hoe blijf je bij JEZELF én enthousiast? In gesprek met Pepijn Happel
Pepijn Happel is Florateur en ontwikkelt een Floreer lesprogramma voor kinderen op scholen. Hoe komt Pepijn de dag door in deze veranderende tijden? Hij voelt zich uitgenodigd om naar binnen te keren. Iedereen loopt een uniek levenspad. Het is de tijd om dit te ontdekken. Hij sluit af met een waardevolle oefening om je eigen floreerkracht te kunnen versterken.

Afl. 6: Wat is de kracht van HUMOR in je content? In gesprek met Benthe Bemelman
In gesprek met Benthe Bemelman, Growth Marketeer bij Frankwatching. Hoe ga je ermee om als je bruiloft niet doorgaat door de Corona? Benthe neemt ons mee. Maar ook over de kracht van humor in je content. Het hoeft allemaal niet zo serieus. Zo zijn piano spelende katten meer populair dan je bibliotheek met boeken. Ze deelt haar struggles en waardevolle tips met oefening voor je online groei. Voor jou!

Afl. 5: Hoe kun je je veerkracht vergroten? In gesprek met Veerle Wagenaar
In gesprek met Veerle Wagenaar van de Veerkracht Academie. Wat is veerkracht? Hoe heeft dit met ons bewustzijn te maken? Hoe kunnen we onze veerkracht vergroten? Luister naar haar struggles en inzichten. Voor jou!

Afl. 4: Hoe kun je VANDAAG geld verdienen? In gesprek met Vasco Rouw
In gesprek met ondernemersbaas Vasco Rouw. Hoe kun je vandaag geld verdienen? Moet je een langer termijn plan hebben? Hoe kun je je risico spreiden? Hij deelt zijn struggles en tips. Voor jou!

Afl. 3 Wat als je last van angst hebt? In gesprek met Evelien Baert
In gesprek met Evelien Baert. Wat als je last van angst en spanning hebt? Hoe ga je daarmee op? Haar struggles en tips deelt ze met jou als ondernemer en succesvolle brand designer.

Afl. 2: Hoe creëer je voorbij je rationele hoofd? In gesprek met Rachel Levi
In gesprek met Creator Rachel Levi. Ze vertelt over de kracht van hoofd naar handen gaan en hoe het haar helpt. Met tips om haar doelen te bereiken. Voor jou!

Afl. 1: Wat als je 40 boekingen verliest? In gesprek met DJ Dimitri Visch.
In gesprek met DJ Dimitri Visch. Wat als je 40 boekingen verliest? Zijn struggles en tips om zijn doelen te bereiken. Voor jou!

In haar Bereik je Doelen Podcast en Video´s gaat Maike in gesprek met een prisma aan ondernemers en bijzondere experts. Bite size van 10 minuten, heel ongedwongen, professioneel én menselijk, gevarieerd en toch met een duidelijk thema. Aanrader! En als je er naar eentje gaat kijken, dan raad ik je natuurlijk de mijne aan. Maar snack vooral de hele serie! Dik word je er niet van!

Ruben Blom

Super mooi initiatief voor het bereiken van je doelen in veranderende tijden. Maike interviewt experts over de huidige tijd en wat voor een kansen er zijn. Een eer om tussen dit rijtje van mooie mensen te staan!

Anoek Schippers

Ik vind het zo tof en mooi dat je dit doet voor heel veel mensen!

Artjanna Harkoe

Ik krijg vet leuke reacties op onze opname over perfectionisme. En mensen worden ook blij door jouw vragen! Echt een toffe serie en mensen bij elkaar!

Evelien Bijl

Lieve Maike, echt onwijs bedankt! Ik zit met vol adrenaline in mijn lichaam. Wat een inspiratiepersoon ben jij! Je bent goed in wat je doet. Dankbaar voor jou op mijn pad! Je mooie woorden, energie en wijsheid laat mijn positiviteit extra stromen.

Veerle Wagenaar

Het is prettig om een houvast te hebben met het raamwerk dat Maike biedt met haar methode, boek en video's. Hoe bereik je je doelen in elke omstandigheid? Haar prettige persoonlijkheid, persoonlijke anekdotes en de praktische stappen met andere experts maken het een must om te ervaren. Dank je wel, Maike!

Dimitri Visch

Bereik je innerlijke doelen om je uiterlijke doelen te bereiken.

Bestel direct het boek van Maike:
In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken

Ben je momenteel een vastloper? Wil je structureel vanaf de rotonde een afslag nemen? Wil je bijblijven als ambitieuze ondernemer of professional? Dan is dit boek een must read. Het is niet zomaar een boek. Lees iedere zin met verwondering. Leg het soms weg en pak het weer erbij. Als je ongeduldig bent dan kun je door het boek struinen en je pad aanscherpen voor het bereiken van je doelen. De praktische oefeningen komen uit jaren ervaring en het boek is een uitkomst vanuit vele gehouden interviews en wetenschappelijk onderzoek. Geniet, net als het pad naar je doel toe. Laat je verrassen, verwonderen en je pad aanscherpen. Vandaag nog!

Featured in o.a.

Dia1