Het Rotondespel. Get your goals. Twist your game!

De wereld zit vol met rotondes onderweg naar ons doel toe. We leven in tijden met veel dynamiek in onze omgeving. Het Rotondespel kan hierbij een erg leuke uitkomst bieden voor jou en je team! Laat je inspireren met slechts 10 kaarten hoe je zelf en met elkaar de volgende stap kunt zetten. Ervaar deze enthousiaste, speelse en leuke workshop waarbij ontwikkelen, effectiviteit en resultaat voorop staat!

Neem contact op bij vragen en voor de verschillende mogelijkheden:

Stel je vraag en neem contact op:

Het Rotondespel

Maike gezien in de media bij onder andere:

Over Maike van Meulen

Drs. Maike van Meulen heeft een Master in sociaal-organisatorische bedrijfskunde, psychologie en filosofie, is internationaal NLP Master en Systemisch werk coach. Zij is Bereik je Doelen spreker, integratief therapeut en traint 20 jaar teams in organisaties en groepen ondernemende mensen van rotonde naar afslag. Inmiddels heeft zij meer dan 15.000 mensen voorwaarts begeleid voor het bereiken van hun doelen in werk en leven. Ze is auteur van het boek ´In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken´ en ´In 10 stappen van rotonde naar afslag´. Maike verschijnt regelmatig in de media zoals bij BNR, VROUW, en de Telegraaf. De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij!

bnnvara-gielbeelen-121020-018-edit-internet-scaled-e1604174700615

Echt top! Maike zorgt ervoor dat je geen excuus meer hebt om er de hele tijd omheen te draaien. Zorg dat je deze afslag niet mist!

Giel Beelen, Radio DJ en oprichter KUKURU

Eva-Brouwer

Maike maakt de psyche van de mens begrijpelijk en toegankelijk. Als je soms ergens mee zit, heb je geen idee wat daar allemaal nog ónder kan zitten. Maike helpt je met het ontwarren van je eigen innerlijke spaghetti en komt met praktische oefeningen en inzichten om tot een oplossing te komen. Kleurrijk, professioneel, spat van het podium af, verbindend en ijzersterk!

Eva Brouwer, Pak je Podium Presentatrice

Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter tijdens het ervaren van de inhoudelijke kennis van Maike gaan beseffen dat je aan haar een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Ik wens je veel inspiratie!

Albert Sonnevelt, Psycholoog

Willemijn-Lijnse-800

Ik ben heel kritisch. Maar wauw, Maike is steengoed in alles wat ze doet, zegt, deelt als spreker en als mens. Enorm onder de indruk van haar vaardigheden, kennis en talent. En enorm verbindend met de mensen alsof je haar al jaren kent. Steengoed, echt een aanrader. Dit blijft je bij!!!!

Willemijn Lijnse

DSC1535_2000-1500x1000

Zo, zo, zo onder de indruk van alles hoe je het brengt en wat je deelt! We gaan nog heel veel van je horen! Wauw. Echt zo goed! Je was geweldig! Maike staat in mijn top 3 van meest inspirerende mensen van dit moment.

Anne Kluijfhout

WhatsApp Image 2021-09-14 at 17.22.54

Heel inspirerend wat je deelde Maike. Het zet aan tot nadenken. Ik was echt onder de indruk en ben heel benieuwd naar je boek!

Fenna van Laar

MG_2548-1-683x1024

Het land is bezaaid met rotondes de afgelopen jaren. Dat kan geen toeval zijn. Maar: een rotonde is meer dan snelheidsbegrenzer. Maike van Meulen begrijpt dit als geen ander. In haar heerlijk praktische werk legt ze uit hoe je de juiste afslag vindt als je rondjes draait.

Bram Bakker, Psychiater