Stay Future Proof. Creëer jouw projectsucces! Wij focussen ons op een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling om duurzame toegevoegde waarde te realiseren voor jezelf, jouw organisatie en de maatschappij. 

Workshop Strategisch Projectmanagement als effectief middel bij (dreigend) vastlopen van je project

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan door je gegevens achter te laten. Vermeld duidelijk naar welke workshops jouw interesse uitgaat.

Dromen en Plannen
Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je staat nooit stil. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie.

Kiezen uit alternatieven
Strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Strategie met ballen
De methode 'Strategie met ballen' bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. Strategie met ballen is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Voorbereiding deelnemers
Om als deelnemer zo concreet mogelijk te laten leren, ontvangen de deelnemers drie weken voorafgaand aan de workshop een vragenlijst.

Hand-out
De deelnemers ontvangen tijdens de workshop een hand-out en de materialen die ook een handvat bieden in de dagelijkse praktijk.

Gedurende de workshop:
In de workshop is sprake van een continue afwisseling in de wijze waarop de stof wordt gebracht. Dit zal op een interactieve en energieke manier gebeuren. Oefenen staat centraal en er is ruimte voor zelf ingebrachte praktijksituaties. Hierbij staan de leerbehoeften van de deelnemers centraal.

De adviseur/trainer
Als gekwalificeerd partner van 'Strategie met ballen' wordt de praktische hoogstaande workshop door Maike van Meulen verzorgd. Met haar 15 jaar ervaring in business-, project- en verandermanagement geeft zij een inspirerende en energieke workshop. De deelnemers worden getriggerd om anders te kijken naar het project. In deze interactieve workshop inspireert en leert zij deelnemers om op succesvolle wijze om te kunnen blijven gaan met het project op de momenten dat vastlopen is of dreigt te ontstaan.

Incompany of in zijn geheel uitbesteed aan de Creatie Academy op een eigen gekozen locatie behoort tot de mogelijkheden. Hierbij wordt u volledig ontzorgt. Neem contact met ons op voor een op maat voorstel. 

drs. Maike van Meulen is een sociaal organisatorische bedrijfskundige met 15 jaar Organisatie, Project en Verander ervaring. Als eigenaar en spreker van de Creatie Academy staat zij inmiddels bekend onder haar filosofie ‘’1% succes iedere dag is 365% succes ieder jaar’’. 

 

Boek Maike als spreker

Wil je Maike boeken als spreker op jouw evenement? Gefeliciteerd! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met jou op.

Bekijk mijn video's als spreker