356012022_1075878996708617_7131732059160687381_n

Award winner
#Nr. 1 Most Inspiring Personal Transformation Expert
Benelux Enterprise Awards 2022 en genomineerd voor 2023

Op deze pagina vind je Energy Healing Sessies voor alle leeftijden, jong en oud.

''Je krijgt het voor elkaar om in één sessie mijn energie door mijn lichaam weer te laten stromen. Ik kan je niet zeggen hoe dankbaar ik ben. Blessures heffen op, nekpijn weg, betere doorbloeding door mijn been, hoofdpijn weg. Daarnaast geef je zó veel verdere kennis aan me mee zodat ik fundamenteel deze energie blijvend kan laten stromen door mijzelf. Echt, onvergetelijk! Gun het jezelf en ervaar dit mooie mens!'' - Michiel

Wat is Energy Healing bij jou precies Maike?
In jouw lichaam ervaar je problemen. Bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, last van je schouders, blessures, gewrichten of andere klachten. Hierin vinden energieblokkades plaats. De energieblokkades hef ik op door je lichaam heen. Hierdoor voel je de energie in je lichaam weer doorstromen. Ter plekke voel je je beter en lost energie zich in jouw lichaam op. Ik leer je hoe je dit vervolgens ook bij jezelf kan blijven verzorgen. Zo krijg je fundamentele kennis mee voor de rest van je leven.

Hoe bouw je een sessie op? Mag ik mijn kleren aanhouden? Wat doe je precies?
- Je mag je kleren aanhouden. Alleen je schoenen doe je uit. 

- Als eerste zitten wij bij mij aan tafel in de praktijk met drinken en wat lekkers. Ik laat je zien waar ik kan opmerken waar je energieblokkades zitten in een tekening die je mee mag nemen als naslagwerk en herinnering voor jezelf. Alleen dit is al een boeiende en belangrijke ervaring met inzicht voor jezelf.

- Vervolgens gaan we naar de behandeltafel waarop je ontspannen gaat liggen. Je hoeft niets te doen. Je krijgt een dekentje over je heen als je dit prettig vindt. Ik doe een rustig muziekje aan en jij waant je vervolgens met gesloten ogen in een soort van Spa gevoel waarin je je enorm oplaadt! Hoe heerlijk!

- Ik communiceer soms kort met jou om aan te geven wat ik opmerk terwijl ik met mijn handen een meter ongeveer boven je lichaam zit. Ik geef je allemaal informatie wat ik ophef in je lichaam aan energieblokkades. Ik zorg voor een totale stroomlijning door jouw lichaam heen. 

- Aan het einde doe je je ogen open en kom je rustig bij uit deze diepe ontspanning. Ik vraag hoe het met je gaat en zal een samenvatting geven wat ik heb opgemerkt bij je. Erna kun je wat dingen opschrijven voor jezelf en wat drinken, etc.

Heb je dit al je hele leven gekund Maike? Dit is wel heel erg bijzonder!
Dat klopt. Mijn hele leven heb ik dit al gekund. Als vanzelf. Naar onze talenten van nature hoeven we nooit te zoeken. Ze zijn er. Wel is dit steeds in mij sterker en krachtiger geactiveerd omdat ik het toelaat. Ik kan dit toepassen in genezing of doorstroming van mensen, dieren en planten. Het heeft lang geduurd om dit te kunnen accepteren in onze Westerse maatschappij. Maar ook mijn vader, moeder, opa en oma waren erg gevoelig. Gecombineerd met mijn vele wetenschappelijk onderzoek en studies, vind ik het een prachtige combinatie en versterking op alles. Bovenal mooi om te zien wat dit teweeg brengt in het welzijn van mensen.

 

Boek je Energy Healing Sessie met Drs. Maike Liselot van Meulen

Dag en nacht bestudeert Maike de psyche van de mens als haar levenswerk. Al duizenden mensen heeft zij in groepen en 1-op-1 mogen begeleiden. Maike voelt snel waar jouw knelpunt zit. Je ontvangt resultaten en inzichten die je de rest van je leven meeneemt! Ontdek rust, overzicht, structuur en focus. Ervaar genezing, heling, diepe verbondenheid met jezelf en voeding voor jouw eigen verdere bloei. Boek jouw sessie met Maike om samen aan de slag te gaan! Maike gaat voor 1 sessie wat je al ver brengt. Wil je nog meerdere sessies met Maike, dan wordt dat met elkaar bekeken na de eerste sessie als dat nodig is.

1517727176259

Speciale woorden wil ik hierbij geven aan mijn mentor Maike van Meulen. Het is een eer voor mij dat ik haar heb mogen leren kennen. Doortastend confronterend en behulpzaam is zij mij aan het helpen. Deze weg is zo mooi om te mogen ondergaan. Ik ben blij om mijn persoon op deze manier verder te gaan ontdekken. Maike, mijn dank is groot.

Frank Visseren

Ilze

Het was geweldig! Wat een mooie nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De persoonlijke aandacht en haar kennis. Het was fantastisch! Een groot fan ben ik van je. Dank je wel lieve Maike. Je bent een heel mooi mens en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat bereiken met je wijsheden!

Ilze Rijstenbil

everschoor

Twee sessies met Maike doen meer dan 10 sessies bij iemand anders! Enorm aan te raden en aan te bevelen voor de verdere expansie van onze Zijn! Altijd waardevol en bijzonder effectief. Dank je wel Maike!

Ewout Verschoor

Energy Healing Sessie Praktijk met Maike Liselot van Meulen

''Een uur bij Maike Liselot voelt als een hele dag Spa in ontspanning. Je voelt je als herboren. Er gebeurt heel veel in je lichaam. Het is heel bijzonder hoe ook in de dagen en weken erna de doorwerking plaatsvindt. Dank je wel!''

Achtergrond Drs. Maike van Meulen


Maike Liselot van Meulen in haar praktijk

Maike is 41 jaar en is 9 jaar samen met haar partner Michiel. Samen hebben zij een zoon, Oliver, van 6 jaar oud. Ze wonen in het groen, in ruimte en liefde voor elkaar. Maike heeft als achtergrond Hospitality Management gestudeerd en is afgestudeerd in Beijing, China, in de voorbereidingen en transformatie richting de Olympische Spelen. Erna heeft zij haar Master in sociaal organisatorische bedrijfskunde, psychologie en filosofie behaald aan de Radboud Universiteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft zij verricht als eerste ter wereld op gebied van het belang van 'bonding en bridging' sociaal kapitaal tussen mensen in complexe dynamische omgevingen. Iets wat zij enorm miste in haar omgeving. Ook studeerde zij voor haar Executive MBA titel. Hierbij heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar het belang van persoonlijk en transformationeel leiderschap en hoe dit het zelfsturend vermogen van mensen, groepen en teams beïnvloedt, gekeken in de context van de type organisatiecultuur en de mate van aanwezige organisatievolwassenheid. Erna studeerde zij oneindig door en volgde opleidingen op gebied van 'dynamics of organizational change and learning' bij Sioo, Interunversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde. Maike wilt zich eindeloos verder verdiepen en verbreden. Ze haalde haar certificeringen en diploma's voor o.a. Child & Family Psychology, Prenatal & Perinatal Psychology, Health Science Yale University, EMDR Trauma & Fobie begeleiding, International Master in Neurolinquistic Programming, MBIT Brain Psychology, Reiki Master Energetics, Systemic Constellations, Reanimatie & AED voor baby's, kinderen en volwassenen geregistreerd bij het Rode Kruis. Met deze stevige kennis en hoge mate van bewustzijn wat tegelijkertijd compleet losstaat èn toch verbonden is met bovenstaande, begeleid Maike vele duizenden mensen bij hun transformatie met haar talent en vaardigheden. In organisaties, bij gezinnen thuis, voor kinderen, voor mensen van alle generaties in haar praktijk en tijdens workshops of evenementen. Ook schreef zij inmiddels 3 boeken vanaf 2020. Transformatie is iets voor iedereen en gaat oneindig door. Mensen voelen het vanbinnen wanneer ze met Maike aan de slag willen voor hun verdere antwoorden, verdieping, genezing en versterking van hun lichaam, geest en ziel. Ze willen zich verder ontwikkelen en meer te weten komen over wat voor hun werkt. Voelt het goed? Volg je impuls!

Na mijn ongeluk ben jij degene geweest die mijn leven weer op de rit heeft kunnen zetten. Het ging bij mij namelijk letterlijk om leven of dood. Nu op mijn 63e ben ik door een totale shift aan het gaan voor het bereiken van doelen waar ik blij van wordt. Het gaat hierbij om de integratie van mijn hoofd, hart, lichaam, ziel. "Van een patatje oorlog naar een harmonietje zonder conflict". Uitermate bijzonder en effectief. Maike is degene bij wie je moet zijn. Dank je wel. Je bent een engel op mijn pad en ben je voor eeuwig dankbaar.

Theo Terdu

2020-06-09_Fotoshoot-Esmeralda-28-1024x678

Wow, echt zoooo gaaf! Heel waardevol en bijzonder hoe je je talenten en wijsheden inzet voor mij en je klanten! Alleen maar mooie woorden voor jou. Het geeft me ook een soort moed, om door te gaan en tussentijdse bevestiging dat ik op de goede weg zit. Ik heb alles wat je hebt gezegd opgeschreven zodat ik het kan blijven nalezen. Bijvoorbeeld dat ik nog kan blijven groeien in het uiten van mijn gevoelens. Dus lieve Maike: super bedankt! Ik ben er zo blij mee!

Esmeralda Hubner

Roy-Martina

Geniet van Maike als jouw gids! Haar warmte, deskundigheid, wetenschappelijke achtergrond en praktische aanpak is een prachtige combinatie die je zelden ziet.

dr. Roy Martina, Arts

Veel gestelde vragen

De sessies vinden in mijn praktijk naast huis plaats in Waspik. Het is een warme, fijne, gezellige, knusse sfeer in een charmante jaren '30 stijl.
Iedere sessie duurt 1 uur. Mijn praktijkervaring laat zien dat we in 1 uur prachtige diepgang kunnen creeren voor jouw expansie. Het kan uitlopen. Dit is in samenspraak met jou of dit kan. Alles is samenwerkend met elkaar om je een zo comfortabele mogelijke ervaring te geven. Voor de extra duur worden geen extra kosten verder in rekening gebracht. Jouw gezondheid boven alles.
Ik zeg altijd dat we voor 1 sessie gaan. Wil je erna nog een sessie dan zie je dat mensen vaak gemiddeld 4 tot 6 sessies laten ontstaan op hun eigen tempo, afhankelijk van de vraagstukken. Soms vinden mensen het ook gewoon prettig om regelmatig in mijn praktijk te zijn voor hun vragen of ontspanning. Voel je welkom. Jij weet waar je behoefte aan hebt.
De energie die ik vraag terug te ontvangen is 150,- inclusief btw.
De mensen die bij mij komen zijn mensen die nog beter voor zichzelf willen zorgen en hiernaar luisteren. Ze weten dat er antwoorden te vinden zijn en gaan met hun intelligentie en voelsprieten op mensen af waar ze een goed gevoel bij hebben. Vaak klopt dit ook. Het brengt ze verder en verder in de eigen bloei omdat ze openstaan en willen ontdekken wat nog meer voor hunzelf kan werken. Dit is belangrijk in deze turbulente tijden. We hebben stevig te staan. Met onze lichaam, onze geest en ziel. Stevig verankerd, waarin ik een voorbeeld ben en voordoe hoe mensen dit ook kunnen voor zichzelf.
Mannen en vrouwen stellen mij regelmatig deze vraag. Laat ik heel duidelijk zijn; voor mij ben je nooit complex. Alle denkbare vraagstukken van mensen uit onze maatschappij komen bij mij aan bod. Niets is te gek voor mij en alles is veilig. Ervaar een daadwerkelijke verschuiving in jou die je wenst. Het enige wat je mee hoeft te brengen is jezelf en een wil om verder te willen komen dan waar je nu staat.

Reacties die vaak terugkomen zijn:
-''Maike is een wijze, intelligente en doortastende dame die snel scant en de kern boven tafel weet te krijgen.''
-''Maike praat niet naar het hoofd van anderen, maar doet wat nodig is om je verstevigend terug te ervaren.''
-''Maike brengt helderheid, structuur en overzicht.''
-''Maike is betrouwbaar, lief, zorgzaam en je kunt alles bij haar kwijt, een bijzonder mens die snel met je meeschakelt.''
-''Maike is lief, heeft enorm veel kennis en is een wandelend bewustzijn waar je alles van wilt horen.''
-''Maike inspireert je met haar hele pakket. Ze is ongelooflijk goed in haar werk. Nederland en daarbuiten gaat nog veel van haar horen!''
-''Maike ken ik al heel lang. Dat is bijzonder prettig. Ik kan altijd bij haar komen als ik vragen heb. Met haar wil je verbonden blijven door haar warmte, fijne besnaardheid, maar ook door haar rust, ruimte en liefde.''

Ik ben drs. Maike van Meulen en heb een wetenschappelijke achtergrond op gebied van sociaal organisatorische bedrijfskunde, filosofie en psychologie. Tegelijkertijd ben ik ook heel sterk op energetisch bewustzijnsniveau, op gebied van ons eenheidsbewustzijn vanuit de harmonie in mijzelf heb ik duizenden mensen inmiddels hierbij begeleid. Voelt het goed? Volg je impuls. Alleen de ervaring Zelf brengt ons uiteindelijk verder.

Dit gevoel kennen we allemaal. Het belangrijkste is dat je van binnen een stemmetje hebt die wilt langskomen. Deze klopt dan ook vaak. Deze stem is van jou. Vervolgens vraagt het moed om de stap te zetten. Maar vergeet niet; aan de slag gaan met je vraagstuk betekent ook fundamenteel verder komen! Het wordt alleen maar nog fijner en lekkerder in je werk of leven. De vraag is; gun je het jezelf? Wat heb je nodig om nu te bellen of om met mij contact op te nemen? Door te DOEN gaan we ervaren en gebeuren de mooiste dingen. Mensen zeggen; als ik dit had geweten, dan had ik dit al jaren geleden aan mezelf gegeven! Voelt het goed, kom langs. Nog vragen? Mail naar info@maikevanmeulen.nl
Albert-Sonnevelt-1400x1400-1

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen. In deze tijden van groeiend individualisme, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Je zal echter gaan beseffen dat je aan Maike een warm medemens hebt. Ze heeft oprecht het verlangen om haar kennis, wijsheid en ervaring met je te delen. Gun het jezelf en ga ervoor!

Albert Sonnevelt, Psycholoog, Ondernemer

Liever een mail sturen naar Maike? Deel jouw situatie en neem contact met elkaar op voor het maken van een afspraak.

WhatsApp Image 2022-12-21 at 20.10.18